ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Korkunun ecele faydası yok .Bence yaptirin.düşük ciksada cikmasada tekrar yaptırın adet görseniz bile yaptırın yazıyor internette Kızlar ben 7.gün gözümü kararttim belirsizlikten nefret ediyorum çünkü..iki gun önce bahceci kliniği ne ait bi yazı paylaştım ya ondan birazda erkenden yaptım..

B
D

doğru diyorsun canım. Hem cumartesi kadar yapmayacam diyorum hemde arada yapsam mi diye şeytan durtuyor . Ama yok yapmayacam
Bende bidefa yapiyim dedm reglime 2 gun kala iki tane cizgi cikti koyu nasil sevnmstm gttm kan verdm fisss(o yusden ovulasyon testleri duruo evde hicbi ise yaradgi yok☺

VAlla esimde dio sen kesin yarn yaptrrsn dayanamazsn dio☺halbuki ona hic bahsetmedim bile yarin yaprrrm belki diye☺anladi beni taniyo cunku☺☺cok sabirsizm bende dayanamiorm meraktan olecem

B

Bende bidefa yapiyim edm reglime 2 gun kala iki tane cizgi cikti koyu nasil sevnmstm gttm kan verdm fisss(o yusden ovulasyon testleri duruo evde hicbi ise yaradgi yok☺
Senin kyasal olablr ozman canm. Cunku lh artisi gebelik disinda Imkansiz gibi bisey. Senin adete yakin yeni yumurtan buyumuyir ise tabi. Diger sitelerde de yaziyor lh testiyle ogrenen cok var. Ben gebelk testini de gunumden 3 gun once yaptm varsa da yoksa da ne kaybedicm bekleyemem

Kızlar 2. teste gideceğim birazdan hastaneye çıkıyorum evden şimdi
paylasmak istediğim bişey var dün idrar testi yaptım yine çıktı bebe time marka çok hassas değil sanırım fortune diye bir marka mor beyaz kutusu olan testte çıktı ctsi yaptığım çok silikti belli belirsiz dün yaptığımda silik ikinci vardı.pazar sabah bebe time markada hiç çıkmadı..

Kizlarr gunaydinn...dayanamadm ve kan verdm smdi☺2 saate cikacak..ne olir dua edin bana(cok korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…