Tmm cnm ama benm pek umudum yokdcu dionisya ayy kızlar inşallah iyi sonuçlar çıkar bekliyorum haberlerinizi öğrenir öğrenmez yazın
12 çok geç değilmi canım ya benimkiler 30 dk çıktılar hepBnde kan werdim bekliyorum 12'de ckar ddler heyecandan olebilirim kizlar
Bilmiorm 12 ddler12 çok geç değilmi canım ya benimkiler 30 dk çıktılar hep
aaaa dayanamadı degilmi. Hadi canım hayırlısı korkma inşallah bebislerim tutulmuştur.Kizlarr gunaydinn...dayanamadm ve kan verdm smdi☺2 saate cikacak..ne olir dua edin bana(cok korkuyorummm
Insaallah cnm amin..Günaydın bugun epey hamiş haberi alıcaz inşallah.allah emeklerinizi bosa cıkarmasın kan sonucu bekleyen tüm arkadaslarımda yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle dönsün evine inşallah
Insallah cnm amin..dayanamadm valla ne yapiimAa
aaaa dayanamadı degilmi. Hadi canım hayırlısı korkma inşallah bebislerim tutulmuştur.
Aminnnnn ins cnm diline saglikGünaydın bugun epey hamiş haberi alıcaz inşallah.allah emeklerinizi bosa cıkarmasın kan sonucu bekleyen tüm arkadaslarımda yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle dönsün evine inşallah
Cnmmm gozun aydinn allah tamamina erdrsn insaalah...cok sevndm cnm benm yaa..Kızlar 70.62 çıkmışgebe görünüyorsunuz dediler perşembe günü tekrar gelin dediler bir kan testi daha dediler
Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı da basimizaKızlar 70.62 çıkmışgebe görünüyorsunuz dediler perşembe günü tekrar gelin dediler bir kan testi daha dediler
Yaaaa ck sewndm inaninnn rabbim kucaginada almayi nasp etsnn :))) darisi basimizaKızlar 70.62 çıkmışgebe görünüyorsunuz dediler perşembe günü tekrar gelin dediler bir kan testi daha dediler
Ins cnm ins guzel haberler weririz rabbim yuzumuze baksinAmin kızlar Allah isteyen herkese versin inşallah hayırlısı ile devamını getirir kucagimiza almayı nasip etsin Saglikli sıhhatli Rabbim çok şükür inşallah ümitsiz olmayin nolur mutlu haberlerinizi dcu ross bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?