bak gordunmu196.4e yükselmiş kızlarctsi tekrar dedi 500u geçince keseyi görelim dedi
196.4e yükselmiş kızlarctsi tekrar dedi 500u geçince keseyi görelim dedi
Canim iyiyim Sağol calisiyom başladım. Arada alt Karnım ağrıyor sizi gibi ama belirti aramiyomm. Belirtiler 6 haftadan sonra çıkarmış zaten. Ablam ebe oda öyle diyor canım şimdi 20 nin bile altı dair bhCG bence moralini bozma benimde ikimiz için umudum var hadi hayirlusi
Inan ayni sekilde insallah sen guzel haberi alacaksn ole doguyor icime..belirtiler evet cok gec belli oluyorms.ama benmde ara ara kasigima bole tarif edemiyecegm bi kramp grio.sanileyilik bisey.cildm yagli olur regl zamani sivilcemde cikar ama suan hem kuru hem sivilce yok hala☺goguslerm desem sis dokunnca cok aciyo...bendede bunlar var smdilk..hayrlisi olsnn hakkimzda...Canim iyiyim Sağol calisiyom başladım. Arada alt Karnım ağrıyor sizi gibi ama belirti aramiyomm. Belirtiler 6 haftadan sonra çıkarmış zaten. Ablam ebe oda öyle diyor canım şimdi 20 nin bile altı dair bhCG bence moralini bozma benimde ikimiz için umudum var hadi hayirlusi
S sureyya06 canim benim ben de 4 yillik evliyim ve cevremde herkesin çocuğu oldu.seni o kadar çokiyi anliyorum ki aksine abimin cçocuğu oldu kesinlikle kiskanclik değil bu bambaşka bisey bu.ben de 5 gündür transferin yapildi ve beklemedeyim.haftaya cuma tahlil vercem inş bu sefer olur diyorum çünkü Esim ve ben çok Yoruldum ikinci denememiz ve biz başka ilde oturup başka yerde doktora gidiyoruz çokzor aanlican.dua etmekten başka caremiz yok bu bizim imtihanimiz deyip kabullenmek lazim yoksa hasa isyana gideriz.umutla bakalim inş her şey güzel olacak.sen de kendini çok yipratma
güzelim hiç darlanma seni annenden başkası düşünmez eşimle bana doktor normal yolla çocuğunuz olmaz tüpe gidin dedi tabi annemlere ablalamlara dedim bi daha ki ay tedaviye başlayacaz dedim ve iki ablamda o ay hamile kaldı sanki beni bekliyorlardı anlayacağın karşımızdaki bizim düşüncelerimizi anlamazlar2,5 aylık evli çok yakın bir arkadaşımın 10 haftalık hamile olduğunu öğrendim. ve bir başka arkadaşımda 10 yıldır çocuğumun olmadığını 4.kez tüp bebek yaptırdığımı bile bile nasıl bir coşkuyla müjde verdi bana.nasıl bir imtihan bu.nasıl sabretmek lazım ben bilemiyorum
canım senin asıl test günün ne zaman
çok güzel canım dahada yükselir inşallah yaa bugün kaçıncı günün senin196.4e yükselmiş kızlarctsi tekrar dedi 500u geçince keseyi görelim dedi
Dcu ve benim 14 subat canım aynı gün transfer oldukcanım senin asıl test günün ne zaman
Cumartesi gunu cnm..ben sali yaptrdm..canım senin asıl test günün ne zaman
Dcu ve benim 14 subat canım aynı gün transfer olduk
bu gelen cumartesimi 14 şubat çok yüksek çıktı o zamanCumartesi gunu cnm..ben sali yaptrdm..
Insallah cnm ya cumartesiyi iple cekiorm..insallah bebslermm bizledr...cnm sen dondurulmusla yaptn peki kacnci gun dondurmuslardi sennkini?bide sana transferi kacnci gun yaptlar??valiente canım sen çok erken yaptırdın o zaman tahlili ayy inşallah ikinizde pozitif sonuç alırsınız yaaa
Nasi yani anlamadm cnm ne yuksek cikti?bu gelen cumartesimi 14 şubat çok yüksek çıktı o zaman
pardon canım ya ben dionisyayla karıştırdımNasi yani anlamadm cnm ne yuksek cikti?
boşuna yapma çıkmazzz moralini bozma sırf o çift çizgiyi göreyim diye dün yaptım ama hala tek çizgi idrar yanıltıyorbugün transferimin 6.günü acaba evde testim var yapsam mı kızlar belli olurmu sizce.???
Anlqdm cnm☺☺☺yukarda bisi sormstm cnm sana gordunmu?pardon canım ya ben dionisyayla karıştırdım
3.gün dondurulmuştu adetin 19,günü transfer ettilerInsallah cnm ya cumartesiyi iple cekiorm..insallah bebslermm bizledr...cnm sen dondurulmusla yaptn peki kacnci gun dondurmuslardi sennkini?bide sana transferi kacnci gun yaptlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?