Bende dün başladım hayırlısı olsun inşallah herkesin sorunu farklı olunca sonuçlarda ona göre oluyor.ALLAH'ım en hayırlısını versin inşallahArkadaşlar tup bebek tedavisine baslayanlar veya baslayacak olanlar.sorularimizi fikirlerimizi paylasalim diyorum??
kızlarr transferimi oldum geldim evdeyim simdi yatıyorum p.tesi işbaşı yapacam rapor aldım inş hayırla sonuclanır
amin canım sağol tedavilerimiz inşallah hepimiz için hayırlı olurhayırlısı olur hakkında canım geçmiş olsun.
Arkadaşlar bende dün başladım tedaviye eşimde genetik sıkıntı var birde morfoloji sıfır ondan dolayı eğer sağlıklı embriyo oluşursa transfer yapılacakmışhayırlısı
amin canım sağol tedavilerimiz inşallah hepimiz için hayırlı olur
çok güzel canım dahada yükselir inşallah yaa bugün kaçıncı günün senin
evet cnm izmirliyim irenbe tüp bebekte yaptırdımarkadaşlar
merhaba canım. izmirlimisin? 35 yazıyor da isminde ondan sordum? nerde yaptırdın?
Hadi inşallah 2 güne geçer 500 u196.4e yükselmiş kızlarctsi tekrar dedi 500u geçince keseyi görelim dedi
İnşallah çok çok embriyoların olur:)Arkadaşlar bende dün başladım tedaviye eşimde genetik sıkıntı var birde morfoloji sıfır ondan dolayı eğer sağlıklı embriyo oluşursa transfer yapılacakmışhayırlısı
Cnmm ben de orda yaptircam :) dr. Israil aruhun hastasiyim. Pazartesi opum varevet cnm izmirliyim irenbe tüp bebekte yaptırdım
hayırlı olsun canım benim doktorum Hüseyin İvit .özele muayenesine gidiyorum ama işlemler irenbede oldu.. senin transferin hemen yapılacakmı ? ben 1 ay bekledim vucut dinlensin demiştiCnmm ben de orda yaptircam :) dr. Israil aruhun hastasiyim. Pazartesi opum var
Inşallah canim
hayırlı olsun canım benim doktorum Hüseyin İvit .özele muayenesine gidiyorum ama işlemler irenbede oldu.. senin transferin hemen yapılacakmı ? ben 1 ay bekledim vucut dinlensin demişti
Cnmmmm okadar iyi anliyormki senii anlatamam...ayni sey benm basmda var..gunun ger saati bebek resmleri ve kiyafetleri esyalari artik aklna ne geliosa bebekle alakali onlardan bahsediorz...ise gidince aklmdan cikiodu is stresi yogunlk bi sekilde dusunmuodm ama artk ise gtmekde iskence...cunku aklmdan cikmiyo..bizimde sinavmz bi demekki canm...Benimde is yerinde birisi var Allah bagislasin 3 tane cocugu var benim durumumu bildigi halde 4 yillik evliyim kocam 4 uncuyu istiyo diyo, hamileligi cekmek istemiyom ama bebek istiyom diyo. Ilk sana soylicem, gorumceme filan soylemicem diyo sacma sapan konusuyo. Ya sabir diyorum. Allahim acaba boyle mi siniyor beni. Ben bu konusmalarina hic cvp vermiyorum duymamazliktan geliyorum. Insanlarin canini acitmak boylelerin hosuna gidiyor bundan cok cok eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?