- 29 Aralık 2014
- 496
- 354
- 53
- 41
Aaaaaa....canımmmmm Allah yardımcın olsun.bende şuan tedavideyim yüzümüze güler inş.neolur sen üzme canını başka diyecek birşey bulamıyorumKozlar malasef sonuçnegatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa....canımmmmm Allah yardımcın olsun.bende şuan tedavideyim yüzümüze güler inş.neolur sen üzme canını başka diyecek birşey bulamıyorumKozlar malasef sonuçnegatif![]()
üzüldüm cnmKozlar malasef sonuçnegatif![]()
günaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın![]()
Kızlar ikiniz adinada çok üzüldüm. Doğum ve ölüm saati hiç Şaşmazmis bu kadar dua ve inançla olmuyorsa bunda da vardır bir hayır. Herşeyin bekleyen bir Vakti var bu da bir sınav inancinizi kaybetmeyin...sizleri çok iyi anlıyorum selamlarKozlar malasef sonuçnegatif![]()
Aaaaa geçmiş olsun canim rabbim yardimci olsun. Cok üzüldüm.günaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın![]()
adım inşallah onlar 1. Kalite olarak devam eder. Iyi düşün iyi olsun. Benimde 14 toplanmıştır. 9 u dollenmis ti. 6 si 1. Kalite ydi. Benim 5. Gun transferi oldu. 5. Güne 5 tanesi 1. Kalite geldi ve hamileyim. Sayıları yakın bak inşallah sende hamile olursun hemen. Benim 4 u dondurulmusTu. Rabbim yardimci olsunEmbriyoların durumu ne olur.Tecrübeli arkadaşlar yorumlar mı lütfen
Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yardimcin olsun kendine çok iyi bak biranonce toparla kendinigünaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın![]()
Hayirli cumalar canimgünaydın kızlar, hayırlı cumalar
Her şey Allahtan geliyor. Hepimiz için hayırlısı olsun. Üzülmek tedaviyi geriletir. sakın moral bozmayın.İnş bir dahaki ay bebişlereKozlar malasef sonuçnegatif![]()
Nedense istanbul oldugunu hissettim. Ben de istanbuldaym. Hangi hastaneye gittin ? :)İstanbul canım
Kozlar malasef sonuçnegatif![]()
Medicana bahçelievler senNedense istanbul oldugunu hissettim. Ben de istanbuldaym. Hangi hastaneye gittin ? :)
Cnm benmm yemin ederm gozlerim doldu su an kiyamam nolir uzulmegünaydın kızlar bebeğim düştü haber vereyim dedim kendinize iyi bakın![]()
Cnm uzulme bende senin gbi negatifi gordum malesef cok uzuldm basta ama su an daha iyiyim demkki rabbim bole istedi insallah hayrlisni verecek hepimize..Kozlar malasef sonuçnegatif![]()
John hopkins anadolu saglik benimkisi de. O yuzden doktor arastiyriuorm ben de uygun biyerdenmirabebis .!.:Medicana bahçelievler sen
Benim Dr Mehtap senturk çiçek medicanada muayene 70 lira çok ilgili bi bayan ama hastanenin doğum ücreti pahalıymis sanirim.ayni hastanede düzgün beye tup bebek için başladım. Pozitif çok sukur ama her muayene 150 liraya çıktı iki haftada bir 150 çok geldi bana zqten tup bebek için çok yiprandik. maddi manevi ne olacak bilmiyorum hiç değilse mehtap hanima döneYimdiyorumJohn hopkins anadolu saglik benimkisi de. O yuzden doktor arastiyriuorm ben de uygun biyerden
Evet canm cok yiprandik ben de o yuzden ben de devam edemem. Zaten benim doktorum sadece tüp bebekle ilgileniyor. Kadin dogum bolumu ise cok pahali. Bir de doğum 6.500 :) yeni doktor secersen tup bebek oldugunu soylicekmisn peki Canm ?Benim Dr Mehtap senturk çiçek medicanada muayene 70 lira çok ilgili bi bayan ama hastanenin doğum ücreti pahalıymis sanirim.ayni hastanede düzgün beye tup bebek için başladım. Pozitif çok sukur ama her muayene 150 liraya çıktı iki haftada bir 150 çok geldi bana zqten tup bebek için çok yiprandik. maddi manevi ne olacak bilmiyorum hiç değilse mehtap hanima döneYimdiyorum