- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 34
Sen nerde yaptiriyordun ben istanbul yeditepe üniversitesindeAynı yerdemiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerde yaptiriyordun ben istanbul yeditepe üniversitesindeAynı yerdemiyiz
Centrum ankaraSen nerde yaptiriyordun ben istanbul yeditepe üniversitesinde
Kizlar tedavisinde prednol kullanan varmi bagisikliligi baskilamak icin
var canm haptan bahsediyosun dimi cok aci yanliz yaKizlar tedavisinde prednol kullanan varmi bagisikliligi baskilamak icin
Allah tamamına erdirsin cumlemiz in bebisini. canim bende 2 hafta sonra ancak görürüz kalp atisini benim daha 2 subatta transfer olmuştu 17 ocak satım aramızda nerdeyse 10 gün var.Canım bugün tam 6 hafta 1 günlükmüş. Sat 9 ocaktı. 19 ocak opu, 21 ocak transferim oldu.
Evet canim kullandin herhalde ise yaradimi sendevar canm haptan bahsediyosun dimi cok aci yanliz ya
bilmiyorum canm ben yarida kestim benm transferim mart ayina ertelendi cunki dr butun ilaclari kestirdiEvet canim kullandin herhalde ise yaradimi sende
benim transfer günüm de 4 şubattı.Allah a şükür + yı gördük kan testinde, keseyi de görürüm inş. Bekleyen herkese sağlıklı bebişler gelsin..Amin!Bu hamile kalanlar lütfen transfer günlerînizi yazarmısınız
Benim transferim 6 Şubat şimdi kese görmeyi bekliyorum bhcg normal katlamalarini görünce Dr ucuncuden sonra artık gerek yok dedi en son çarşamba günü 378 çıkmıştı. Ama yarın sağlık ocağına gideyim bir daha baktirayim diyorum. Hem gebe kaydı oluyormuş Ebeler takip yapıyormuş haberiniz olsun arkadaşlarBu hamile kalanlar lütfen transfer günlerînizi yazarmısınız
Bende kullaniyordum rahim kalinlasmayinca benimde yarida kaldi simdi benimde tedavi marta basliyor insallah guzel sonuclar almak nasip olur hepimizebilmiyorum canm ben yarida kestim benm transferim mart ayina ertelendi cunki dr butun ilaclari kestirdi
eHimm evet makina onemliymis. Benim 27 ocak tarnsferim o yuzden benim erken cikti demekki. Ama 9 ocak son adetm diye benim dogum gunu 17 ekim cikti sarm. Yarin bende gidecrgim bakalim ne dicrk sence :)Teşekkür ederim. Transfer tarihim 21 ocak. Dr um tüp bebekçi prof aynı zamanda. Vajinal ultrasonda bakıyor. En net ve erken sonuç alınması için. Hatta geçen gün kullandıkları makinanın 160.000 dolar olduğunu söylemişti..
hEve hic korkutucu degil :) benm agrim bile olammisti.Benimde yumurtalar toplandı arkadaşlar korkutucu bisey değilmiş o kadar kanamam bile olmadı çok sukur
Evet canm. Doktora gidip kesinlessin ben de degustirecegim.Bu hamilelik takviminde bir yanlışlık var bence. 6 hafta 2 günlük hamileyim.7. Haftada görünüyor. Silsem mi acaba takvimi