ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Rabbim isteyen herkese versin inşallah hayırlısı ile ben bugün doktora gittim sabah keseyi gördü ancak iki mi tek mi anlayamadı çok ikiz gibi dedi 2ltye yakın su içtim normalde cisim gelir habire sıkışık olmadığından göremedi heyecan yaptım heralde yarın tekrar gidip baktiracagim

Bu hamile kalanlar lütfen transfer günlerînizi yazarmısınız
Benim transferim 6 Şubat şimdi kese görmeyi bekliyorum bhcg normal katlamalarini görünce Dr ucuncuden sonra artık gerek yok dedi en son çarşamba günü 378 çıkmıştı. Ama yarın sağlık ocağına gideyim bir daha baktirayim diyorum. Hem gebe kaydı oluyormuş Ebeler takip yapıyormuş haberiniz olsun arkadaşlar

Bu hamilelik takviminde bir yanlışlık var bence. 6 hafta 2 günlük hamileyim.7. Haftada görünüyor. Silsem mi acaba takvimi

Hmm ev
Teşekkür ederim. Transfer tarihim 21 ocak. Dr um tüp bebekçi prof aynı zamanda. Vajinal ultrasonda bakıyor. En net ve erken sonuç alınması için. Hatta geçen gün kullandıkları makinanın 160.000 dolar olduğunu söylemişti..
eHimm evet makina onemliymis. Benim 27 ocak tarnsferim o yuzden benim erken cikti demekki. Ama 9 ocak son adetm diye benim dogum gunu 17 ekim cikti sarm. Yarin bende gidecrgim bakalim ne dicrk sence :)

Back
X