ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Acil cevap arkadaşlar bugün îkinci gün aramadılar ben aradım arayacaz dediler acaba 3. Gün değilde 5. Günmü olacak transfer eğer öyle olursa çok güzel olacak yada hepsi fos çıktı beni arayamıyorlarmı acaba

Acil cevap arkadaşlar bugün îkinci gün aramadılar ben aradım arayacaz dediler acaba 3. Gün değilde 5. Günmü olacak transfer eğer öyle olursa çok güzel olacak yada hepsi fos çıktı beni arayamıyorlarmı acaba

canım niye aklına olumsuz şeyler getiriyorsun. endişe etme ararlar mutlaka

arkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz

arkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz
Ne yüzdesiymiş bu boşver onları sen elinde değerler varmı onu yaz amh folükül Gb yada bîr rahatsızlık vede yaşını yaz

Cnm benide ikinci gun 4-5 civari aradilar bende dedm kesin bsey war ben aradim donucez braz yogunuz dediler hem bnce ozellkle gec ariolar son durumu soylemk icin..merak etme ararlar mutlaka 3'e 5'e de takilma dedim ya sana :) hayrlisi nyse o olsun

Bu beklemeler öldürdü beni öf moralin için teşekkür
hepimiz öyleyiz canım zaten her ay acaba hamile kalacakmıyım diye beklersin.tedaviye başlarsın yumurtalardan haber beklersin döllenecekmi diye beklersin transfer gününü beklersin sonrasında tuttumu diye beklersin.bizim kaderimizde buymuş ne yapalım.rabbim sonunu güzel etsin

canım hiç üzülme.şanslarada takılma.sen gereken tedavini yaptır maddi manevi hazırsan eğer.sonrası dua et bekle sonucu

Merhaba kızlar.Ben 39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem.3 yumurtam vardı bir tanesi 2.kalite döllendi.3.gün transfer yapıldı.bugün 7.günüm.c.tesi belli olacak.hiç bi belirtim yok.ama beklemek çok zor.gün yaklaştıkça ne düşüneceğimi bilmiyorum. hayırlısı artık. inşallar isteyen herkese verir allahım.

hepimiz öyleyiz canım zaten her ay acaba hamile kalacakmıyım diye beklersin.tedaviye başlarsın yumurtalardan haber beklersin döllenecekmi diye beklersin transfer gününü beklersin sonrasında tuttumu diye beklersin.bizim kaderimizde buymuş ne yapalım.rabbim sonunu güzel etsin
Âmin canım haber geldî :))))))) 4 yada 5. Gün transfer nasıl sizce
amin

Merhaba kızlar.Ben 39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem.3 yumurtam vardı bir tanesi 2.kalite döllendi.3.gün transfer yapıldı.bugün 7.günüm.c.tesi belli olacak.hiç bi belirtim yok.ama beklemek çok zor.gün yaklaştıkça ne düşüneceğimi bilmiyorum. hayırlısı artık. inşallar isteyen herkese verir allahım.
Herkezde belirti olmaz bekle canım

Âmin canım haber geldî :))))))) 4 yada 5. Gün transfer nasıl sizce

amin

öncelikle hakkında hayırlısı canım.5.gün transferinin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama rabbim nasip edince kaçıncı gün transfer edilirse edilsin tutar.inşallah sanada nasip etmiştir canım.

belirti arama canım kendinde belirti olması için daha çok erken.rabbim gönlüne göre versin.hepimizin

kızlar tüp bebek için lucrin igne vuruluyorum adetim dündü geçti ama olucam karnım agırıyor bu sorunu yaşayan varmı adet gecikmesi çok mutsuzum neler bekliyor beni hiç bilmiyourm biran önce olsa da bitse çok yoruldum artık ya

Back
X