- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Bende ikiz istiyorum inşallah hepimizin olurayy canımmm gözün aydın çok sevindim.rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inş.bende ikiz istiyorummm inşallah olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikiz istiyorum inşallah hepimizin olurayy canımmm gözün aydın çok sevindim.rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inş.bende ikiz istiyorummm inşallah olur
Acil cevap arkadaşlar bugün îkinci gün aramadılar ben aradım arayacaz dediler acaba 3. Gün değilde 5. Günmü olacak transfer eğer öyle olursa çok güzel olacak yada hepsi fos çıktı beni arayamıyorlarmı acaba
Bu beklemeler öldürdü beni öf moralin için teşekkürcanım niye aklına olumsuz şeyler getiriyorsun. endişe etme ararlar mutlaka
Ne yüzdesiymiş bu boşver onları sen elinde değerler varmı onu yaz amh folükül Gb yada bîr rahatsızlık vede yaşını yazarkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz
hepimiz öyleyiz canım zaten her ay acaba hamile kalacakmıyım diye beklersin.tedaviye başlarsın yumurtalardan haber beklersin döllenecekmi diye beklersin transfer gününü beklersin sonrasında tuttumu diye beklersin.bizim kaderimizde buymuş ne yapalım.rabbim sonunu güzel etsinBu beklemeler öldürdü beni öf moralin için teşekkür
arkadaşlar bugün doktora gittim direk tüp bebek dedi ikimizde de sorun varmış şans % 25 var mı benim durumda olup tüp bekeği tutan çok üzgünüz
Âmin canım haber geldî :))))))) 4 yada 5. Gün transfer nasıl sizcehepimiz öyleyiz canım zaten her ay acaba hamile kalacakmıyım diye beklersin.tedaviye başlarsın yumurtalardan haber beklersin döllenecekmi diye beklersin transfer gününü beklersin sonrasında tuttumu diye beklersin.bizim kaderimizde buymuş ne yapalım.rabbim sonunu güzel etsin
aminhepimiz öyleyiz canım zaten her ay acaba hamile kalacakmıyım diye beklersin.tedaviye başlarsın yumurtalardan haber beklersin döllenecekmi diye beklersin transfer gününü beklersin sonrasında tuttumu diye beklersin.bizim kaderimizde buymuş ne yapalım.rabbim sonunu güzel etsin
Hadi bakalım hep beraber bekleyelimKızlar ben kan verdim 2 saat sonra sonucu alıcam hakkımızda hayırlısı
Herkezde belirti olmaz bekle canımMerhaba kızlar.Ben 39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem.3 yumurtam vardı bir tanesi 2.kalite döllendi.3.gün transfer yapıldı.bugün 7.günüm.c.tesi belli olacak.hiç bi belirtim yok.ama beklemek çok zor.gün yaklaştıkça ne düşüneceğimi bilmiyorum. hayırlısı artık. inşallar isteyen herkese verir allahım.
Âmin canım haber geldî :))))))) 4 yada 5. Gün transfer nasıl sizce
amin
Kızlar ben kan verdim 2 saat sonra sonucu alıcam hakkımızda hayırlısı
Merhaba kızlar.Ben 39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem.3 yumurtam vardı bir tanesi 2.kalite döllendi.3.gün transfer yapıldı.bugün 7.günüm.c.tesi belli olacak.hiç bi belirtim yok.ama beklemek çok zor.gün yaklaştıkça ne düşüneceğimi bilmiyorum. hayırlısı artık. inşallar isteyen herkese verir allahım.
Âmin cümlemîzi güldürsün allahöncelikle hakkında hayırlısı canım.5.gün transferinin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama rabbim nasip edince kaçıncı gün transfer edilirse edilsin tutar.inşallah sanada nasip etmiştir canım.