- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
evet izmirdeyim irenbe tüp bebekte oldu tedavimÜzülmek pes etmek yok sen izmirde misin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet izmirdeyim irenbe tüp bebekte oldu tedavimÜzülmek pes etmek yok sen izmirde misin cnm
Cnm canini sikma sakin...allahim hayirlisni versin hepimizee...vaktini bekliyo bizim bebsler insallah yuzumuz gulecek bir gun..dondurulmislarn varmi cnm?evet izmirdeyim irenbe tüp bebekte oldu tedavim
sağol cnm sil baştan olacak dondurulmus yok maalesef.. olacaktıda uzun hikaye 7 yumurta olmuştu gelişmediler bitane kalmıstı oda tutmadı.senin negatifinede üzülmüştüm zamanı gelince olacak inşallah..ben artık buralara giremem sanıyordum ama sizlerle konusmak iyi geliyor herkese çok tşk ederimCnm canini sikma sakin...allahim hayirlisni versin hepimizee...vaktini bekliyo bizim bebsler insallah yuzumuz gulecek bir gun..dondurulmislarn varmi cnm?
Inan bende oyle saniyordum..ama yazdikca konustkca rahatliyorum galiba..sağol cnm sil baştan olacak dondurulmus yok maalesef.. olacaktıda uzun hikaye 7 yumurta olmuştu gelişmediler bitane kalmıstı oda tutmadı.senin negatifinede üzülmüştüm zamanı gelince olacak inşallah..ben artık buralara giremem sanıyordum ama sizlerle konusmak iyi geliyor herkese çok tşk ederim
Moralini sakın bozma canım. Her zaman Allah tan hayırlısını isteyelim. Hayırlıysa olsun.. Demek ki zamanı var. Konuşmak iyi geliyormaalesef 0.100üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
Hmm bende ordaydim doktorum hastane değiştirince peşinden gittimevet izmirdeyim irenbe tüp bebekte oldu tedavim
Allah sabir versin arkadaşım dondurulmuş varmimaalesef 0.100üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
Teşekkür ederim gizlimelekan çok iyi geldi yazmanız.ben pko hastasıyım doktorum yumurta toplama işleminden bir ay sonra transfer ıslemini gerçekleştirebiliriz dedi malesef kafama bu takıldı şimdikızlar şimdiden panik yapıp kendinizi kasmayın anladığım kadarıyla daha yumurtlama aşamasındasınız eğer öyleyse panik yok siz otursanızda oturmasanızda gezsenizde o yumurtalar o iğnelerle büyüyor kontrollerinizi sadece okula göre ayarlayın zaten iğneleri kendiniz vuruyorsunuz sakın bana vuramıyorum demeyin azıcık cesaretli olun.Ya şeker hastası olsaydınız hergün o iğneleri kendileri yapıyorlar şimdi durumunuzda yapmamanız gereken tek şey stres, yapmanız gerekende iyi beslenme. Sigara alkol yok düzenli uyku falan filan.
sonra öğretmen arkadaşlarım ikinci kısım yumurtalıklarınız toplancak zaten uyutuyorlar bişey anlamıyorsunuz burda izin almanız gerekebilir o gün için. Sonra embriyo bekleme zamanı toplandıktan bir gün sonra sizi arayacaklar yumurtanın döllenip döllenmediğini söyleyecekler bu kısımda beklerken başka ilaçlar kullanmaya başlıyorsunuz sorun sizde veya eşinizde farketmez bu ilaçları kullanıyorsunuz. Bu kısım önemli embriyo gelişimine göre hergün aranıyorsunuz ve kaçıncı gün transferi karar veriliyor 2. gün 3, gün 4. gün 5. gün transferi diye birgün öncesinden size haber veriyorlar buraya kadar sıkıntı yok sanırsam ama öyle ama böyle geçiyor. Asıl sıkıntı izinli olmanız gereken kısım işte başladı transferden sonra hiç değilse bir kaç gün en az izin alın derim ben kendinize iyi bakın inşallah yardımcı olmuşumdur.
Çokkkkkkkkk takma kafana sadece tedavîn bir ay sonra başlar tek fark buTeşekkür ederim gizlimelekan çok iyi geldi yazmanız.ben pko hastasıyım doktorum yumurta toplama işleminden bir ay sonra transfer ıslemini gerçekleştirebiliriz dedi malesef kafama bu takıldı şimdiaranızda bu şekilde deneyen arkadaşlar var mı
Üzülme bidahakine artıkAllah sabir versin arkadaşım dondurulmuş varmi
Süpersiniz yaaÇokkkkkkkkk takma kafana sadece tedavîn bir ay sonra başlar tek fark bu
Üzülme birdahakine inşallahMoralini sakın bozma canım. Her zaman Allah tan hayırlısını isteyelim. Hayırlıysa olsun.. Demek ki zamanı var. Konuşmak iyi geliyor
Transfer bekliyorumSüpersiniz yaasiz tedavinin hangi dönemindesiniz
Ne istiyosan sorTransfer bekliyorum
Beslenmenizde nelere dikkat ettinizNe istiyosan sor
hic kafana takma canm bende pko luyum benimde transferim 1 aya ertelendiTeşekkür ederim gizlimelekan çok iyi geldi yazmanız.ben pko hastasıyım doktorum yumurta toplama işleminden bir ay sonra transfer ıslemini gerçekleştirebiliriz dedi malesef kafama bu takıldı şimdiaranızda bu şekilde deneyen arkadaşlar var mı