Aynen daha iki gün oldu canım yumuş olalı daha 14 gün varOo senin dahada cok varmis allah sabir versin canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen daha iki gün oldu canım yumuş olalı daha 14 gün varOo senin dahada cok varmis allah sabir versin canim![]()
İyi olur canim valla aslinda habire ayagimda patikle dolasiyorum amaAynı şey ikimizinki de belli ki. Ben yarın doktorla konuşunca sana da söylerim.
Ayy squat yapmaya çalışıyorum çok zorAynı şey ikimizinki de belli ki. Ben yarın doktorla konuşunca sana da söylerim.
Bakalimm canim anasina cektiyse supriz yapmayi severOlsun belki sana sürpriz yapar bebişin
Karnımın içi gıdıklanıyor gibi oluyor canım bir de kaç gündür yanaklarım yanıyor kızarıyor onun haricinde bi Belirtim yok hele göğsüm falan hiç yokPeki nasıl senin belirtilerin var mı
Aynen canım. Bende yarın aynen onu yapcam kanda baktırcam. Sabırsız davranıyoruz ama bi işe yaramıyor tam tersi kötü etkiliyor. Bu konuya bi çözüm bulsalar herkes kolayca hamile kalabilir benceEn güzeli adet geçince hcg testi yapmak da işte biz çok sabirsizız sanırım 8 aydır yılmadım bi türlü önceden beni böyle bir telaş sarıyor halbuki bata daha 9 gün var![]()
Bakalimm canim anasina cektiyse supriz yapmayi sever
Olmazsada saglik olsun canim napalim nasipse nezaman varsa ozaman goruruz ilk kizimdada evlendikten 9ay sonra kalmistim hemde esimin sperm sonuclarini gostermeye gittigimde ogrenmistiminşallah canımmm
Ahh o yanaklar bendede var allik surmus gibi dolaniorum,Karnımın içi gıdıklanıyor gibi oluyor canım bir de kaç gündür yanaklarım yanıyor kızarıyor onun haricinde bi Belirtim yok hele göğsüm falan hiç yok
Göğüs hemen olmayabilir arkadaşın 5 haftalık iken ağrımaya başladıKarnımın içi gıdıklanıyor gibi oluyor canım bir de kaç gündür yanaklarım yanıyor kızarıyor onun haricinde bi Belirtim yok hele göğsüm falan hiç yok
Benim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da varKizlar bakin benim bi fikrim var bence gelin hepiniz elinizdeki testleri çöpe atin bu ay boykut edelim. Direk adeti bekleyip kan testi yaptiririz ahahahaa yanima birilerini ariyorum caktirmayin ya kimse benim gibi beklemiyo![]()
Erken gebelik testi yaparsan cikar canim 6 gun oncesine kadar gosteriyor sanirim ama ben testlere guvenmiyorum ve ayrica gicigim var negatifeBenim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da var![]()
10 aydır deneme daha hiç kan vermedim testler hep negatif çünkü. Hiç erken gebelik testi de yapmadım bir tane yapıp deneyesim var.Erken gebelik testi yaparsan cikar canim 6 gun oncesine kadar gosteriyor sanirim ama ben testlere guvenmiyorum ve ayrica gicigim var negatifeonun icin direk kan daha mantikli geliyor
Erken gebelik testi 14 lira yada 16miydi o civarda bisey. Burda ozelde kan testi 15 lira o yuzden ben kesin sonuc taraftariyim. Zaten bende yoksa adet belli eder kendini ptesiye. Salida bat gunum canim icinden geliyorsa yap tabi ben takilmak icin yazdim :)10 aydır deneme daha hiç kan vermedim testler hep negatif çünkü. Hiç erken gebelik testi de yapmadım bir tane yapıp deneyesim var.![]()
Her ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım psikolojik bu ay ilk kez başım dönüyor 3-4 gündür bir de batma şeklinde bir kaç kere agrım oldu. Bugün de adet belirtilerim var ayaklarım üşüyor hastayım ondan da olabilir. Adet olcam gibi kasık ağrısı var. Göğsüm de ağrıyor. Eşime umut etme hasta olcam dedim.Erken gebelik testi yaparsan cikar canim 6 gun oncesine kadar gosteriyor sanirim ama ben testlere guvenmiyorum ve ayrica gicigim var negatifeonun icin direk kan daha mantikli geliyor
Tamam canım burdayım insallahE ebrargelin canım buraya gel beraber bekleyelim ben genelde burdayım burdaki arkadaşlarda çok yardımcı olur sana
Aaa çok mantıklı dediğin sağlık ocağında da bedava test ama bilmiyorum sonuç negatif olunca daha çok üzülürüm gibi kanda sanki. Hayalim gebelik testinde pozitif görüp sonra kan vermek eşime sürpriz yapmak hayaller hayatlar farklı işte.Erken gebelik testi 14 lira yada 16miydi o civarda bisey. Burda ozelde kan testi 15 lira o yuzden ben kesin sonuc taraftariyim. Zaten bende yoksa adet belli eder kendini ptesiye. Salida bat gunum canim icinden geliyorsa yap tabi ben takilmak icin yazdim :)
Bende öyleyim canım. Ayağımda panduf sırtımda yelek. Üşütme imkanım yok gibi ama bakalım öğrencez.İyi olur canim valla aslinda habire ayagimda patikle dolasiyorum ama