Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli adet geçince hcg testi yapmak da işte biz çok sabirsizız sanırım 8 aydır yılmadım bi türlü önceden beni böyle bir telaş sarıyor halbuki bata daha 9 gün var :110:
Aynen canım. Bende yarın aynen onu yapcam kanda baktırcam. Sabırsız davranıyoruz ama bi işe yaramıyor tam tersi kötü etkiliyor. Bu konuya bi çözüm bulsalar herkes kolayca hamile kalabilir bence :KK70:

Kizlar bakin benim bi fikrim var bence gelin hepiniz elinizdeki testleri çöpe atin bu ay boykut edelim. Direk adeti bekleyip kan testi yaptiririz ahahahaa yanima birilerini ariyorum caktirmayin ya kimse benim gibi beklemiyo :-)

Kizlar bakin benim bi fikrim var bence gelin hepiniz elinizdeki testleri çöpe atin bu ay boykut edelim. Direk adeti bekleyip kan testi yaptiririz ahahahaa yanima birilerini ariyorum caktirmayin ya kimse benim gibi beklemiyo :-)
Benim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da var o_O

Benim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da var o_O
Erken gebelik testi yaparsan cikar canim 6 gun oncesine kadar gosteriyor sanirim ama ben testlere guvenmiyorum ve ayrica gicigim var negatife :-) onun icin direk kan daha mantikli geliyor

Erken gebelik testi yaparsan cikar canim 6 gun oncesine kadar gosteriyor sanirim ama ben testlere guvenmiyorum ve ayrica gicigim var negatife :-) onun icin direk kan daha mantikli geliyor
10 aydır deneme daha hiç kan vermedim testler hep negatif çünkü. Hiç erken gebelik testi de yapmadım bir tane yapıp deneyesim var.:KK45:

10 aydır deneme daha hiç kan vermedim testler hep negatif çünkü. Hiç erken gebelik testi de yapmadım bir tane yapıp deneyesim var.:KK45:
Erken gebelik testi 14 lira yada 16miydi o civarda bisey. Burda ozelde kan testi 15 lira o yuzden ben kesin sonuc taraftariyim. Zaten bende yoksa adet belli eder kendini ptesiye. Salida bat gunum canim icinden geliyorsa yap tabi ben takilmak icin yazdim :)

Her ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım psikolojik bu ay ilk kez başım dönüyor 3-4 gündür bir de batma şeklinde bir kaç kere agrım oldu. Bugün de adet belirtilerim var ayaklarım üşüyor hastayım ondan da olabilir. Adet olcam gibi kasık ağrısı var. Göğsüm de ağrıyor. Eşime umut etme hasta olcam dedim.

Kızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi

Erken gebelik testi 14 lira yada 16miydi o civarda bisey. Burda ozelde kan testi 15 lira o yuzden ben kesin sonuc taraftariyim. Zaten bende yoksa adet belli eder kendini ptesiye. Salida bat gunum canim icinden geliyorsa yap tabi ben takilmak icin yazdim :)
Aaa çok mantıklı dediğin sağlık ocağında da bedava test ama bilmiyorum sonuç negatif olunca daha çok üzülürüm gibi kanda sanki. Hayalim gebelik testinde pozitif görüp sonra kan vermek eşime sürpriz yapmak hayaller hayatlar farklı işte. :KK43:

Back
X