Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testiyle ovülasyon testi farklı hormonları ölçüyor. Aynı gibi düşünmek pek doğru değil. yanıltır.
Öyleymiş canım hcg ile lh benzer özellik gösterirmiş o yüzden pozitif cikabilirmis boyle hamileliklerini ogrenen var ve adete yakın lh da yükselme plurmus ben bu ikinci sebepten dolayi bosa umutlandim işte yanıldım

Öyleymiş canım hcg ile lh benzer özellik gösterirmiş o yüzden pozitif cikabilirmis boyle hamileliklerini ogrenen var ve adete yakın lh da yükselme plurmus ben bu ikinci sebepten dolayi bosa umutlandim işte yanıldım
Orantılı yükselir yanlış değil ama her hormon aynı oranda artmak zorunda değil. Kişiden kişiye değişen bi durum. Biri öğrenir birinde geç yükseliyordur öğrenemez. Aylarca test yapmaya devam edenler öğreniyor tabi zamanla.

Orantılı yükselir yanlış değil ama her hormon aynı oranda artmak zorunda değil. Kişiden kişiye değişen bi durum. Biri öğrenir birinde geç yükseliyordur öğrenemez. Aylarca test yapmaya devam edenler öğreniyor tabi zamanla.
En güzeli adet geçince hcg testi yapmak da işte biz çok sabirsizız sanırım 8 aydır yılmadım bi türlü önceden beni böyle bir telaş sarıyor halbuki bata daha 9 gün var :110:

Bana heo ilgisiz doktorlar rast geldi.

Bu ay bendebi gidim bakim kac çikacak.artik tedaviye baslamaliyim.kaçış yok.

Valla gina geldi bu doktorlardan.yedikleri ictiklri haram.odaya girip cikmamiz bir oluyor.

Bence senin icin çok erken.ben yüzümden gidip aldin.vicdan azabi cekiyorum.
Yok kız ne vicdan azabı aşk olsun.

Back
X