Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi
Canım bu hamilelik çok değişim bir şey ne desek yalan olur ben de 10 aydır hamilelik belirtileri yaşıyorum hiç geçmeyen günüm geçti 3 gün geçen ay psikolojik olabilir yani. Bu iş sabır işiymiş

Aaa çok mantıklı dediğin sağlık ocağında da bedava test ama bilmiyorum sonuç negatif olunca daha çok üzülürüm gibi kanda sanki. Hayalim gebelik testinde pozitif görüp sonra kan vermek eşime sürpriz yapmak hayaller hayatlar farklı işte. :KK43:
Sen bilirsin canim gonlunden ne geciyosa onu yap sonucta 5 lira bise test yada dedigim gibi erken gebelik testi al hic degilse soru isaretin kalmaz :)

Canım bu hamilelik çok değişim bir şey ne desek yalan olur ben de 10 aydır hamilelik belirtileri yaşıyorum hiç geçmeyen günüm geçti 3 gün geçen ay psikolojik olabilir yani. Bu iş sabır işiymiş
Beklemek herşeyden zormuş ya acaba erken gebelik testi mi yapsam en azından daha fazla umutlanmam:-)

Her ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım psikolojik bu ay ilk kez başım dönüyor 3-4 gündür bir de batma şeklinde bir kaç kere agrım oldu. Bugün de adet belirtilerim var ayaklarım üşüyor hastayım ondan da olabilir. Adet olcam gibi kasık ağrısı var. Göğsüm de ağrıyor. Eşime umut etme hasta olcam dedim.
Belli olmuyor bunyeden bunyeye degisebiliyor canim biz olumlu olanini dusunelim kimisi hic agri yasamazken kimisi adet agrilarinin aynisin 9 ay yasiyormus. Onun icin erkenden umitsizlige dusme sabretmeye calis sadece

Kızlar bata 4 gün var evde canım sıkılıyor bana evde yapılan bir gebelik testi söyleyin kalkıp onu yapayım eğlence olsun :KK49::KK33:

Back
X