• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalana kadar canım o :) sonra ye istediğin kadar :)
Ben çok fazla turşu yiyorum çeşit çeşit kurdum her gün yerim çok ilginç gerçekten yoğurt ayran süt muhakkak tüketirim bunun doğruluğunu kaynağını araştırmak gerek bence. Turşuya faydalı vücuttaki mikropları öldürüyor diyenlerde var.

Ben çok fazla turşu yiyorum çeşit çeşit kurdum her gün yerim çok ilginç gerçekten yoğurt ayran süt muhakkak tüketirim bunun doğruluğunu kaynağını araştırmak gerek bence. Turşuya faydalı vücuttaki mikropları öldürüyor diyenlerde var.
valla bilmiyorum canım ama riske atamam:)

Ben de aynı durumdayım canım dur bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı ile kimse umutlu değil pek kendinden inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız.
Aynen canim diğer aylarda hep heyecan olurdu bu ay yok hic zaten belirtide yasamadim bu ay iste bugun kasik agrisi felan basladi oda adet habercisi oluyor genelde senin bat ne zaman benim 31 aralik yada 1 ocak

Bence en güzelini yapıyorsun sonunda güzel haberler olsun bu sabrının
Amin canim ama adet agrisindan degisik tuhaf bi agri giriyor arada bende heralde rahim filmi cekildigi icin diyorum adete yoruyorum bakalim sanki yok gibi Allahtan hayirlisi napalim :)

Saol canim gitmemisse diyete baslariz artik heray ayni seruven son 7 gun kaldi bende senin gibi test yapmiycam adetim gunu gunune gelir gelmezse direk kan❤
Bende oyle dusunuyorum canim. Benimde 5 gun kaldi adetim sasmazda rahim filmi cekildi ya bu ay ondan yana bisey olurmu bilmem bakalim Allah ne gosterecek. Senin durumun ne sorunun yoktur umarim? Daha once sordummu hatirlamiyorum inan kusura bakma

Bende oyle dusunuyorum canim. Benimde 5 gun kaldi adetim sasmazda rahim filmi cekildi ya bu ay ondan yana bisey olurmu bilmem bakalim Allah ne gosterecek. Senin durumun ne sorunun yoktur umarim? Daha once sordummu hatirlamiyorum inan kusura bakma
Ben birkez doktora gittim yumurtaliklaiima bakti yara varmi rahimde bakti yok dedi baska test olmadi 14 aylik evliyim henuz eger nisana kadar olmazsa gitcez esimle kontrole suanlik sknti yok rahim filminden sonra sansin yuksek oluyormus insallah tutunmustur bebegin sana .

Ben birkez doktora gittim yumurtaliklaiima bakti yara varmi rahimde bakti yok dedi baska test olmadi 14 aylik evliyim henuz eger nisana kadar olmazsa gitcez esimle kontrole suanlik sknti yok rahim filminden sonra sansin yuksek oluyormus insallah tutunmustur bebegin sana .
Insallah canim cok sagol. Keske tum tahlilleri yaptirip bekleseydin oyle icin daha rahat olurdu hem bi sorun varsa bosa beklemezdin

Insallah canim cok sagol. Keske tum tahlilleri yaptirip bekleseydin oyle icin daha rahat olurdu hem bi sorun varsa bosa beklemezdin
Canim ben hic boyle sorunları bilmezdm bu sitede farkettim neler neler oluyormus ama ben birseyim yoktur diye dusunuyorum koyde buyuudum 6 sene oldu istanbula geldik doğal beslendim orda herkesin bebegi var zaten 2 ayim eger olmazsa gidicem insallah da olur hastane korkum var benim zor durumda kalmadikca gitmem.

Back
X