Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisi solicem.ben doktora gittigimde kadin alttan muayne etmisti ama jel yerine eldiven takti ultrason aletine jel dedi cocuk isteyenlere surmuorum etkilio cunku dedi

Ben belirti hic aramaiyorum dun cok adet sancisi girdi belki erken olcam bilemiyorum 7 gun sonra ogrencez canim birde herkes ayaklarimz usuyor yazmis bende de aksine usumuyorum neyseki az kaldi sonucu ogrencez.
Baya azmıs canım.7 gün
Bu arada ayak usümesini ben attim ortaya.4 gündür buz gibi.

Canim olacaksam genelde şaşmaz ptesi belli olur suan butun agrilarim mevcut

Sorma sorma okuya okuya alim olduk yari doktoruz artik. Yalniz yari doktor candan da edebilir ha aman Allah
Biz diplomasız doktorlariz canim.diplomalilar öldürüyor bzimki mazur görülür heralde

Evet az degil ama evde olmadigim icin hemen gecicegini dusunuyorum ilkkez bu ay sabirliyim gecen ay hep test yapmistim negatifti bu ay bekliyorum buyuk bir sabirla.
Allah sabrini arttirsin canım.sabrin sonu selamet olsun inş.

Kizlar bisi solicem.ben doktora gittigimde kadin alttan muayne etmisti ama jel yerine eldiven takti ultrason aletine jel dedi cocuk isteyenlere surmuorum etkilio cunku dedi
Bende de bişey sürmedi eldiven değil de kılıf gibi bişey taktı ne olduğunu sordum hijyen için dedi. O kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…