Cok isterim canim ama adet sancisi giriyor arada rahimin ustune batma oluyor kasikta birsey yok. 7 gun sonra insallah veririm canim guzel haberlerimi vermezsemde diger aya beraber hazirlaniriz tekrardanBu ay bize güzel haberlerin mi var yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok isterim canim ama adet sancisi giriyor arada rahimin ustune batma oluyor kasikta birsey yok. 7 gun sonra insallah veririm canim guzel haberlerimi vermezsemde diger aya beraber hazirlaniriz tekrardanBu ay bize güzel haberlerin mi var yoksa?
Demekki bi ben deilmisimYanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercekten
Ben de adet olacağımı rüyamda görürüm sabahında da adet olurum
anaa hadi insallah kuzummm
Hala adet olmaman süper o zaman![]()
Aktarda var. Ama bulamazsan pek de önermiyorum ama son çare hazırları da varAy onuda nereden bulurum ki aktarlarda varmıdır canim gerçekten cok fena oluyorum ya ilk 3 gun
Baya azmıs canım.7 günBen belirti hic aramaiyorum dun cok adet sancisi girdi belki erken olcam bilemiyorum 7 gun sonra ogrencez canim birde herkes ayaklarimz usuyor yazmis bende de aksine usumuyorum neyseki az kaldi sonucu ogrencez.
Aaa mantıklı demek ki öldürüyor SpermleriKizlar bisi solicem.ben doktora gittigimde kadin alttan muayne etmisti ama jel yerine eldiven takti ultrason aletine jel dedi cocuk isteyenlere surmuorum etkilio cunku dedi
Aynen canim kadinda okadar guzel.ilgilenmistiki bende ilk defa orda ogrendimAaa mantıklı demek ki öldürüyor Spermleri
Tamam canim cok sagol sirf bu agrili gecmesi yuzunden 1 hafta oncesinden beni stresi sarıyor bu ay fazla dusunmedim ama haber gelince isler degistiAktarda var. Ama bulamazsan pek de önermiyorum ama son çare hazırları da var
Sorma sorma okuya okuya alim olduk yari doktoruz artik. Yalniz yari doktor candan da edebilir ha aman AllahAy hiç sorma.bi hipokrat yemini etmedigimiz kaldi.![]()
Evet az degil ama evde olmadigim icin hemen gecicegini dusunuyorum ilkkez bu ay sabirliyim gecen ay hep test yapmistim negatifti bu ay bekliyorum buyuk bir sabirla.Baya azmıs canım.7 gün
Bu arada ayak usümesini ben attim ortaya.4 gündür buz gibi.
Ay şimdi umutlandim.Bence de baby time a güvenme nette bir sürü olumsuz yorum var onla ilgili. U Umudumbitmedi_
Canim olacaksam genelde şaşmaz ptesi belli olur suan butun agrilarim mevcutYanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercekten
Ben de adet olacağımı rüyamda görürüm sabahında da adet olurum
anaa hadi insallah kuzummm
Hala adet olmaman süper o zaman![]()
Bana böyle bir şey söylemedi doktorum. O nedenle bir fikirim yok canım.Kizlar bisi solicem.ben doktora gittigimde kadin alttan muayne etmisti ama jel yerine eldiven takti ultrason aletine jel dedi cocuk isteyenlere surmuorum etkilio cunku dedi
Biz diplomasız doktorlariz canim.diplomalilar öldürüyor bzimki mazur görülür heraldeSorma sorma okuya okuya alim olduk yari doktoruz artik. Yalniz yari doktor candan da edebilir ha aman Allah![]()
Allah sabrini arttirsin canım.sabrin sonu selamet olsun inş.Evet az degil ama evde olmadigim icin hemen gecicegini dusunuyorum ilkkez bu ay sabirliyim gecen ay hep test yapmistim negatifti bu ay bekliyorum buyuk bir sabirla.

Valla kuzum bende hic duymamistim ama kadin ole soledi etkiliomus spermleriBana böyle bir şey söylemedi doktorum. O nedenle bir fikirim yok canım.
Insallah canim benim.Cok saol.Biz diplomasız doktorlariz canim.diplomalilar öldürüyor bzimki mazur görülür heralde
Allah sabrini arttirsin canım.sabrin sonu selamet olsun inş.![]()
Aman dur kimseyi öldürmeyelim Allah korusunBiz diplomasız doktorlariz canim.diplomalilar öldürüyor bzimki mazur görülür heralde
Allah sabrini arttirsin canım.sabrin sonu selamet olsun inş.![]()
Doktor öyle diyorsa demek ki etkiliyor canım.. Tedbirli davranmış belki diğerlerinden daha titizleniyor ama sonuçta faydası varsa çok da iyi yapmış :)Valla kuzum bende hic duymamistim ama kadin ole soledi etkiliomus spermleri
Bende de bişey sürmedi eldiven değil de kılıf gibi bişey taktı ne olduğunu sordum hijyen için dedi. O kadar.Kizlar bisi solicem.ben doktora gittigimde kadin alttan muayne etmisti ama jel yerine eldiven takti ultrason aletine jel dedi cocuk isteyenlere surmuorum etkilio cunku dedi