- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
Tamam canim cok sagol. Bakalm zaten adet olursam olmazsam sonucu yazicam daha sormak istedigim şeyleri de sorarim bugun kendimi tutamayip test almaya gidicektim ama gitmedim zaten 2 3 gun kaldi :)Acitmiyor ama sadece ilk an bir irkilme oluyor. Tabi kendini rahat tutman lazım ama kendini sıksan bile acımaz yani..
Adet günü bu muayene için uygun olmaz. Ama adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmak icin gitmen gerekir
@aayynnuurr
Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadımTamam canim cok sagol. Bakalm zaten adet olursam olmazsam sonucu yazicam daha sormak istedigim şeyleri de sorarim bugun kendimi tutamayip test almaya gidicektim ama gitmedim zaten 2 3 gun kaldi :)
Hayirlisi olsun kuzum tekrar hoşgeldin ❤❤Kızlar iyi akşamlar
Topiğe ikinci kez bat 27 ocak olarak katılmak istiyorumnaz2018
Zaten kan tahlilinden belliydi ama bugün adet oldum kesinleşti
Ben valla diyemiyorum da esime artık sonucu kırmızılar olunca onunda morali bozuluyor üzülüyor o yuzden tutuyorum kendimi birazda yoksa cok sabirsizimdir dayanamam kendimde gidip alamam gitmeye imkan yok malesef ben hep prodector ondan aldim bi kere farkliydi ama hic cikmadi adetimde hep duzenlidir ama hayırlısı Rabbim ol deyince oluyor demekki daha vakti gelmemis :)Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadımeczanede de başka yokmuş mecbur yarını bekleyeceğiz
ilginc bir durum daha var suan kanamam var az az hicbirsey anlamadm yarin sabah birdaha test yapcamCanimm suan senin adetine 2 hafta varmış gerçekten ck ilginç bir durum
Aaa çok enteresan canimm testin fotosunu atabilir misinilginc bir durum daha var suan kanamam var az az hicbirsey anlamadm yarin sabah birdaha test yapcam
Predictor early mi canim tam adı ne onunBen valla diyemiyorum da esime artık sonucu kırmızılar olunca onunda morali bozuluyor üzülüyor o yuzden tutuyorum kendimi birazda yoksa cok sabirsizimdir dayanamam kendimde gidip alamam gitmeye imkan yok malesef ben hep prodector ondan aldim bi kere farkliydi ama hic cikmadi adetimde hep duzenlidir ama hayırlısı Rabbim ol deyince oluyor demekki daha vakti gelmemis :)
Iyi yapmişsin canim almamakla.ya eline alinca bile ne kadar dandik olduğunu görüyorsun.Hiç sorma ben eşimle çıktım nöbetçi eczaneye eczanede baby time varmış. O da umudumbitmedi_ yeni negatif gösterdi diye almadımeczanede de başka yokmuş mecbur yarını bekleyeceğiz
Artık şu testin resmini atsan canim.çatladım şuracikta meraktan:)ilginc bir durum daha var suan kanamam var az az hicbirsey anlamadm yarin sabah birdaha test yapcam
Ben de ondan alacaktım ama forumda bir arkadaş ondan alcagina 4 tane normal al Her gün yaparsın dedi hakketen mantıklı geldiEvet canim ondan 6 gun öncesine kadar mi ne yaziyordu ustunde bide bu ay tuttum kendimi almadimda yapmadimda :))
Evet gerçekten plastiği Baya dandik kuzummIyi yapmişsin canim almamakla.ya eline alinca bile ne kadar dandik olduğunu görüyorsun.
Artık şu testin resmini atsan canim.çatladım şuracikta meraktan:
Hayirlisi olsun kuzum tekrar hoşgeldin ❤❤
Hala ocak batini bekliyorsun hihihihih
Oyle canim obur turlu mantikli bide pahali bu eczanede bazen uygun fiyatli veriyo bazen bundan veriyoBen de ondan alacaktım ama forumda bir arkadaş ondan alcagina 4 tane normal al Her gün yaparsın dedi hakketen mantıklı geldi
Ben en dıştaki ambalajıni görünce zaten oraciğa yıkılasim geldi.bu bebek varsa da göstermez dedim.Evet gerçekten plastiği Baya dandik kuzumm
Aynen sırf topiği bırakmamak için hamile kalmadım zaten
Hihihi alemsin kızAynen sırf topiği bırakmamak için hamile kalmadım zaten
Ne iyi eczanenin canımOyle canim obur turlu mantikli bide pahali bu eczanede bazen uygun fiyatli veriyo bazen bundan veriyo
He valla aynen öyle bir his Bi uyandırıyor. Gerçi ben de ilkinde göstermişti silik bir şekilde ama olsun :) Sana yaptığı yamuotan dolayı alasım gelmediBen en dıştaki ambalajıni görünce zaten oraciğa yıkılasim geldi.bu bebek varsa da göstermez dedim.
ahahaha.kız Allah canini almasin senin.
Bende sizi yalnız bırakmamak icin bu ay esimle çalısmadik iyice
Ayy gerçekten mi. İki durumda var bizde o da etkiliyordur. Bırakcam daha yemiycem. Bu tarz bişey var mı başka yemememiz gereken ?Inanmazsin sana cips yeme dicektim.cips yumurtlamayı çok bozuyor.sperm üretimini de etkiliyor.onun icin kısırlık yapiyor diyorlar.ben hamile kalmadan önce bıraktin.kesinlikle ağzima sürmedim bunu duyunca.bence sende yeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?