- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Evet.çok var.korkum şu ki saliyı bekleyemeden adet olmak.
Senin elinde test var ama yapmiyorsun
Ins ise yarar şu film.o kadar aciya katlaniyorsun
Boşa gitmez ins canimmm.
Sali gunü baya kisi var bat bekleyen.bende bekliyoum saliyı.hadi ins hamile patlamasi olur o gün.
Sen başla canim.Kizlar hadi kim nerden yazio onu konusalim accikta su stresim bi kaybolsun
Ben aslen zonguldakliyim ama adanaya gelin geldimSen başla canim.
Bir geçemedi canım çıldırttı beni bu şikayetler. Terlemeler, mide bulantıları ağrı için morfin alıyorum neyseki o yok.ama yine de kafamı kaldıramıyorum.Normalde sakin geçer adet dönemlerim belki de ondan bu kadar zor geliyor, katlanamıyorum resmen :) yarın artık 3. Gün umarım rahatlarım.Bilmiyorum canımm olsa silik çıkardı kaç gün önce oldum yumuşum. Ama bakalım kısmet
Ayy ben de çok duygusalım zati negatifi görünce kısa süreli bi depresyona girdim :)
Tamm canım inşallah pozitiften :) :) aminnn
Öyle canım valla ben çok etkileniyorum ama yine de yapıyorum hem sabırsızım hem çok duygusalım hıh :)
O süpersinnnn
Geçmiş döllenme ihtimali yok canım bence :)
Ama bakalım kısmet bat günüü göreceğiz
Hoş geldin canım
Dediğin belirtiler bend2 hem adette olur hem de hamilkte de oldu o yüzden bişe diyemiyorum
Ahhh işte bu beni korkutuyor
Negatif ama içimde ki umudu ne yapacaz
Sen de benden sabırsızsın kuzum
Belli Olmaz ki canım ah bir bilsek
Sana da hayırlı akşamlar canımmm sanırım 6 dan beri uyuyordum yeni uyandım
Selam canım ben artık belirtileri attım çöpe
Aleykümselam canımm birazcık depresyona girmiştim şimdi çıktım Allahtan
İyi akşamlar canımm
Hoş geldin canım inşallah bebişin seninledir
Ayy inşallah olmazsınnnn adet
Hoş geldin canım
Çok sabırsızım canım annemin karnında bile duramamışım 7 aylığm
Hihihihihihi ben olsam m şimdiye yapmışdım
Soğan kurumdan oluyor canım o
Geçmiş olsun canımm
Evet koyu renkliydi benim
Canim beklim diorum negatifi gormekte istemiorum ama iste iyizden bi gun bigundur diorum
Zonguldak güzel ve sakin bi yer.ama adana cok karısik.iyi bilirim.cono aşireti meşhurdur.Ben aslen zonguldakliyim ama adanaya gelin geldim
Ahhh yavruum ne sabrinaz2018 elinde test var bu kızin yapmiyor.
Hemi de bugun bat günuydü.beni çatlatti.sabah yapicam diye.merakta etmiyor.kız bu ne sabirli:)
Tamam tamam.Ahhh yavruum ne sabricatliorum ama dusunmemeye calisiorum en azindna bigun gecikmis olayim die
Eee bi ben soledimm ama yokmu arttiranZonguldak güzel ve sakin bi yer.ama adana cok karısik.iyi bilirim.cono aşireti meşhurdur.
Mersinde guzel canim gelin verioruz oraya yazin dugunumuz var ordaBende çok güzel bi yerde yasıyorum.
Doğuda küçük sirin bi ilcede.
Aslen mersinliyim.
Bazi kesinleriZonguldak güzel ve sakin bi yer.ama adana cok karısik.iyi bilirim.cono aşireti meşhurdur.
Bazi kesimleri ole canim evet ama benim oturdugum yer guzel sakin normal insanlar mevcutZonguldak güzel ve sakin bi yer.ama adana cok karısik.iyi bilirim.cono aşireti meşhurdur.
Ben hiç sevmiyorum orayı.yazin hele cehennem.suda kalıyoum resmen.bide düğün yazaymış.felaket.keske baharda yapsaniz.Mersinde guzel canim gelin verioruz oraya yazin dugunumuz var orda
Sicagi evet asiri valla canim kendi kararlari ole istedilerBen hiç sevmiyorum orayı.yazin hele cehennem.suda kalıyoum resmen.bide düğün yazaymış.felaket.keske baharda yapsaniz.
Terlesin dursunlar:)bu arada ikimizden baska kimse kalmadi burda.Sicagi evet asiri valla canim kendi kararlari ole istediler
Aynen kiz ne dicem bugun varya asiri burnum kasinio yara olcak.nerdeyse dedimki intten bakim hamilelik.belirtisi olabilir die olabilir dio ne alaka ya burunla hamileliginTerlesin dursunlar:)bu arada ikimizden baska kimse kalmadi burda.
Kimisi öyle seyler yazmıs ama belirti diye yazmiş.bana gercekci gelmedi.Aynen kiz ne dicem bugun varya asiri burnum kasinio yara olcak.nerdeyse dedimki intten bakim hamilelik.belirtisi olabilir die olabilir dio ne alaka ya burunla hamileligin
Hadi canimmm tobe tobenelere kaldik vallaKimisi öyle seyler yazmıs ama belirti diye yazmiş.bana gercekci gelmedi.
Yani sırf burun kasintisi şikayeti ile mi gitmisler de hamile olduklarini ögrenmisler.bence herseyi hamilelige yormak bu.
Sana daha ilginv bisy diyim
Ben hemileligimi baya ögrendikten sonra gunde 30 kere hapsuruyordum.o kadar basinćlı ki bağırarak hapsuruyirdum.rahmime baski yapiyordu.korkuyordum o basincla dusük yapsrim diye.sonta nete baktim.bazi kisiler bu sikayetle gitmisler doktora.oyle hamile oldukalrıni öğrenmişler.
Birde ućuk çikaranlar.daha önce hic ucuk çikarmayan kisiler doktora gittiklerinde doktor hamile olabilirsin diyormuş.
Hamilelik uçuğu ismi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?