Tamam kuzum teşekkür ettim.Yok ya o kadari duzensizlik olmazki atiyorum agri kesici alirsin o geciktirir atiyorum antibiyotik alirsin o geciktirir. Stres yaparsin gecikir o kadarina takilma o kadari bendede oluyor gulum
Kendi ne is yapiyo nerelerde canimBen zonguldakliyim kuzum eşten dolayi burdayimbeni yad ellere birakti kendi uzakta calisio,
Ben adanaliyim kiz esim burali diye burdayim topragim
Hangi ilcedesin canimBen marastayim bebisim sen nerdesin? :)
Bende ole diorum canim normaldeAynen ben de öyle duymuştum o yüzen soranlara düzenli diyorum ama yine de bir sorayım dedim. :)
Test konusunda uzman kızımız :)bişey dicem inanmicaksın ben toplu karton bardak da alıyorum testler için :)
galiba alışkanlık oldu acayip bir tester oldum:)
Maras merkezdeyim canim ben hatta carsida evim sen nerde oturuyosun ?Hangi ilcedesin canim
İs makinesi operatoru cnm ihale aliolar nereyi alirlarsa suan izmirde her yumurtlama donemimde izne gelio ayarlio kendino banaKendi ne is yapiyo nerelerde canim
Test konusunda uzman kızımız :)
Bende heo oluyor.heryerimi dürtüklüyorlarKiz simdide kasigim acio gecti acidi gecti adetmi olcam ne ya
Ya hazirlanin gelioz diolar ya regl ya bebisBende heo oluyor.heryerimi dürtüklüyorlar
Yazik adama ya artik gorev gibi olmasini sevmiyorum ben o yuzden bu ay esime dedim gorev gibi olmasin gun asiri diyolar ama diye. Sagolsun hic gundeme getirmeden yapti gorev olarak degil yaniİs makinesi operatoru cnm ihale aliolar nereyi alirlarsa suan izmirde her yumurtlama donemimde izne gelio ayarlio kendino bana
Bende heo oluyor.heryerimi dürtüklüyorlar
Valla canim hic gorev gibi olmuo ozluoz zaten birbirimizi inanki hic aklima geldi bebekYazik adama ya artik gorev gibi olmasini sevmiyorum ben o yuzden bu ay esime dedim gorev gibi olmasin gun asiri diyolar ama diye. Sagolsun hic gundeme getirmeden yapti gorev olarak degil yani
Ben artık test lafi etmiyorum.param varsa gundüz o isteyken gidip sessizce alip yapıyorum.ay ne sinsiyim:)sorma kuzum
eşim artık pes etti desteklemeye başladı beni :)
Oylede olmasi gerek zaten istedigimizde tedaviye baslayinca doktor su zman diyor ya saati saatine mecbur oluyosun artik sıkıldım ay boylesi daha iyi icimizden geldigi gibi :)Valla canim hic gorev gibi olmuo ozluoz zaten birbirimizi inanki hic aklima geldi bebek
Ben artık test lafi etmiyorum.param varsa gundüz o isteyken gidip sessizce alip yapıyorum.ay ne sinsiyim:)
Tabiki canimm o an da stres yapmicaksinOylede olmasi gerek zaten istedigimizde tedaviye baslayinca doktor su zman diyor ya saati saatine mecbur oluyosun artik sıkıldım ay boylesi daha iyi icimizden geldigi gibi :)
Iyi geceler tatlim :)Kızlar ben yatmaya gidiyorum öptüm hepinizi iyi geceler:*
Aynen hep bu takintilarimiz basimizi yiyo zatenTabiki canimm o an da stres yapmicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?