- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Sobali odada yatiyoruz mecbur bi mutfakta oyalaniyorum onun disinda beni cok etkilemiyor ama tabi haliyle banyoda soguk oluyor idare ediyoruz iste. Esim bekarkende burda oturuyodu senelerce oturunca bide carsida olunca acikcasi cikmaya pek taraftar degiliz hastane flaan hersey ayagimizin altindaBu arada yanlıs anlaşilma olmasin.evin diğer kisımları donuyor onun icin dedim.lavobo filan çok soguk oluyor.idrar yollarını üsütme oluyor bende.zaten sürekli donuyorum.
Ins nasip olur da doğalgazlı eve tasinirsinız.Sorma vallahi carsinin ortasinda oturuyoruz ama dogalgazimiz yok :) mecbur surekli temizlik istiyor hep is oluyor ya
Ev sizinse doğalgaz çektirin.daha güzel olur.Sobali odada yatiyoruz mecbur bi mutfakta oyalaniyorum onun disinda beni cok etkilemiyor ama tabi haliyle banyoda soguk oluyor idare ediyoruz iste. Esim bekarkende burda oturuyodu senelerce oturunca bide carsida olunca acikcasi cikmaya pek taraftar degiliz hastane flaan hersey ayagimizin altinda
Aynen benimde oyle canim surekli toz al supur mecbur perde yikaIns nasip olur da doğalgazlı eve tasinirsinız.
Bizim ev kaloriferli.ama bi is var görmelisin.kapı pencere açmiyorum.yine de her yer is.
Hergün silip süpürüyorum.elim sürekli evin üstünde.
Zaman hic gecmiyor gibi adeti beklerken.hep bi umut...Aynen benimde oyle canim surekli toz al supur mecbur perde yikanasip insallah daha iyisine cikariz. Yok ev bizim degil onun icin hic ugrasmam bosver
Yalova’dan yazıyorum canım :)Kizlar hadi kim nerden yazio onu konusalim accikta su stresim bi kaybolsun
Ayni durumdayim ne kadar agrim olsada Allahtan gelecegine inanan bi umudum hep var :)Zaman hic gecmiyor gibi adeti beklerken.hep bi umut...
Orasida guzel biyere benzio canim bi kere gitmistimYalova’dan yazıyorum canım :)
Hosgeldin canim.stresten oluyor gecikme hepimiz yasadikMerhaba kızlar aranıza teni katıldım , benim de bu ay ilk denememdi ve kırmızılar geldi sonunda . Yeni bat 26 ocak . İnşallah bu defa olur .Bir de cocuk yapmaya karar verince ilk defa benim adet geç geldi var mı böyle olan ?
Hosgeldin canim.stresten oluyor gecikme hepimiz yasadik
Öyle düsünme canim.Rabbim doğru zamani bekliyordur.hayırlı zaman hayırlı evlat.Kizlar test yaptimm negatifama hayirlisi demekki daha dünyaya gelmek istemio
Korkma canim ama stres yapmamaya calis elinden geldigince insallah kisa surede kavusursun bebegine.Hoşbuldukcanım , İyi bari rek degilmişim bu konuda ben baya bi korktum da
Amin canim Rabbin sifa versin insallahSlm kızlar.herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Bu yeni yıl size ve ailenize sağliklı mutlu güzel günler getirsin.icinde de bana.
Hayırlisiyla benim güzel annem iyileşsin artik....
Saol canim.Aminn canimm Rabb
Amin canim Rabbin sifa versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?