Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah çok artmış. İkiz mi acaba anlamadım. Doktor yorum yapmadı mı ?
Canım daha dr a çıkmadım perşembe günü gideceğim bir arkadaşınki de 56 dan 211 e mi ne cıkmış normalmiş galiba ilk zamanlar yeni diye öyle tekrarlayacağım kan testini

Sabret olmicaz insallah olmicaz olmicaz

Canım daha dr a çıkmadım perşembe günü gideceğim bir arkadaşınki de 56 dan 211 e mi ne cıkmış normalmiş galiba ilk zamanlar yeni diye öyle tekrarlayacağım kan testini
Olabilir canım. İlerki haftalarda da devam ederse ikiz olabilir ders zaten. Bi seferde tanı koymaz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun önemli olan o. :)

Olabilir canım. İlerki haftalarda da devam ederse ikiz olabilir ders zaten. Bi seferde tanı koymaz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun önemli olan o. :)
Aynen canim oyle de olsa kabulum rabbim saglik sihhat hayirli evlatlar versin yeterki

Kızlar Yumuş dan SONRA hesap yaparken Yumuş gününü sayıyor muyuz

Kızlar başıma neler geldi yaa. Başım çatlıyor şu anda. Üst kat komşumuzda sesler duydum. Yarım saate yakın dinledim. Adam kadını dövüyordu. Kadın ağladı baya yapma nefes alamıyorum çocuk var falan diye. Bende duyunca dayanamadım polisi aradım kadına bi zarar verir diye korktum. Poliste geç gelince dayanamadım ben çıktım bi sıkıntı mı var falan dedim. Adam yok bişey dedi suratıma kapattı kapıyı. Kadın 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Polis geldi çocuğuma bağırıyordum kavga etmedik demiş. Çocuk da 1 yaşında anca ne bağırmasıysa. Polis gittikten sonra da devam etti. Neyse ben kadının sesini duydukça ağladım içim dışıma çıktı desem yeridir. Başım zonkluyor şimdi. Ağrı kesici de alamıyorum. Biri bişey önersin ne olur ne yapabilirim. Bitkisel olur başka bişey olur.

Adam dışarı çıkınca kadın kapıyı kilitlemiş adamı içeri almıyor, bi sıkıntı yok şimdilik ama bende baş ağrısı kaldı feci. Ne yapiim sizce hiç böyle kötü olmamıştım.

Ne denir ki bu durum da bilmiyorum elinin içine masaj yap

Sağol canım birde geçen attığın incir kürü ni yapmayo düşünüyorum zamanı var mı yoksa bat i mı beklesem
Yok canım. İstediğin zaman kullanabilirsin. Ama masraflı olur ben sadece yumurtlama için yapcam dersen adetin ilk günü başla yumurtlamaya kadar devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…