Allah Allah çok artmış. İkiz mi acaba anlamadım. Doktor yorum yapmadı mı ?Cumartesi 23 du bugün 116 olmuş degerim
Canım daha dr a çıkmadım perşembe günü gideceğim bir arkadaşınki de 56 dan 211 e mi ne cıkmış normalmiş galiba ilk zamanlar yeni diye öyle tekrarlayacağım kan testiniAllah Allah çok artmış. İkiz mi acaba anlamadım. Doktor yorum yapmadı mı ?
Seninle aynı günü bekliyormusuzmoralini yüksek tut.. belirtisi olmayan çok kişi gördüm umudunu yitirme inşallah bebişimiz bizimledir
Sabret olmicaz insallah olmicaz olmicazCanım ne yapayım uğraşıyorum işte ne yapayım bat bekliyorum
Canımm hayırlısı olsunnn
Tekrardan hoş geldin canımmm inşallah ocak ayı son ay olur
Kuzu hoş geldin inşallah ocak ayı bebiş ayın olur :)
Batın ne zaman
Biraz umudum vardı parça parça geldi deyince ama neyse hayırlısı bakalım hem hala ocaktayız bak :)
Çok doğru söyledin allah kimsenin ağzının tadını bozmasınIns canim.saygınızı sevginizi hep koruyun.kavga bile etseniz kendinize hakim olun.
Amin canim.Çok doğru söyledin allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
Ocak kuzumO zamn biz 18ini alalım :) :)
Şubatın 18i biraz geç değil mi cnm arada 48 gün olmuyor mu
Olabilir canım. İlerki haftalarda da devam ederse ikiz olabilir ders zaten. Bi seferde tanı koymaz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun önemli olan o. :)Canım daha dr a çıkmadım perşembe günü gideceğim bir arkadaşınki de 56 dan 211 e mi ne cıkmış normalmiş galiba ilk zamanlar yeni diye öyle tekrarlayacağım kan testini
Aynen canim oyle de olsa kabulum rabbim saglik sihhat hayirli evlatlar versin yeterkiOlabilir canım. İlerki haftalarda da devam ederse ikiz olabilir ders zaten. Bi seferde tanı koymaz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun önemli olan o. :)
Saymıyorsun canım. Yani bugün yumurtalarsan yarın 1 olur.Kızlar Yumuş dan SONRA hesap yaparken Yumuş gününü sayıyor muyuz
Sağol canım birde geçen attığın incir kürü ni yapmayo düşünüyorum zamanı var mı yoksa bat i mı beklesemSaymıyorsun canım. Yani bugün yumurtalarsan yarın 1 olur.
Ben sayıyorum canım 16. Gün adetin ilk günü oluyor 4 aydır hic şaşmadı benimKızlar Yumuş dan SONRA hesap yaparken Yumuş gününü sayıyor muyuz
Aynı benimde o şekilde oldu yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıkta batma hissettim ve o günün akşamı da çok şiddetli bel agrısı2 gün sonrasında başladı canım belirtiler ilk defa böyle oldu
Ne denir ki bu durum da bilmiyorum elinin içine masaj yapKızlar başıma neler geldi yaa. Başım çatlıyor şu anda. Üst kat komşumuzda sesler duydum. Yarım saate yakın dinledim. Adam kadını dövüyordu. Kadın ağladı baya yapma nefes alamıyorum çocuk var falan diye. Bende duyunca dayanamadım polisi aradım kadına bi zarar verir diye korktum. Poliste geç gelince dayanamadım ben çıktım bi sıkıntı mı var falan dedim. Adam yok bişey dedi suratıma kapattı kapıyı. Kadın 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Polis geldi çocuğuma bağırıyordum kavga etmedik demiş. Çocuk da 1 yaşında anca ne bağırmasıysa. Polis gittikten sonra da devam etti. Neyse ben kadının sesini duydukça ağladım içim dışıma çıktı desem yeridir. Başım zonkluyor şimdi. Ağrı kesici de alamıyorum. Biri bişey önersin ne olur ne yapabilirim. Bitkisel olur başka bişey olur.
Adam dışarı çıkınca kadın kapıyı kilitlemiş adamı içeri almıyor, bi sıkıntı yok şimdilik ama bende baş ağrısı kaldı feci. Ne yapiim sizcehiç böyle kötü olmamıştım.
Ayyyy coook heyecanlandım.Canım benim de öyle oldu hadi inşallah paylaşırsın güzel haberini
İyi geliyormuymuş deniim bi canım. Parol almıştım geçen ondan alsam bişey olur mu hafif diyorlar.Ne denir ki bu durum da bilmiyorum elinin içine masaj yap
Yok canım. İstediğin zaman kullanabilirsin. Ama masraflı olur ben sadece yumurtlama için yapcam dersen adetin ilk günü başla yumurtlamaya kadar devam et.Sağol canım birde geçen attığın incir kürü ni yapmayo düşünüyorum zamanı var mı yoksa bat i mı beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?