Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasik ve göğüs agrım oldu 9 10 gün öncesinde hafif mide bulantim var adete yakın adet sancısı gibi ağrılar girdi bir de koku hassasiyetim oldu sevdiğim yemek bile kötü kokuyor bu kadar canım
Kasık ağrın yumurtlama zamanında mı başladı canım, daha sonrasında mı?

Kasik ve göğüs agrım oldu 9 10 gün öncesinde hafif mide bulantim var adete yakın adet sancısı gibi ağrılar girdi bir de koku hassasiyetim oldu sevdiğim yemek bile kötü kokuyor bu kadar canım
Ayyy benim belirtilerle hemen hemen aynı ama benim yumurtlama gününden 2 gün sonra oldu kaşık ve bel ağrısı adete 9 gün var bu günde gogusume ateş basıyor ama içten

Kızlar az önce ovulasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı acaba tekrar mı yumurtluyorum hiçbirşey anlamadım 3 gün önce silikleşmişti

Minnosum nerelerdesin bebisim nasil gidiyor durumlar naz2018 ancak bakabildim :)
Canım ne yapayım uğraşıyorum işte ne yapayım bat bekliyorum
31 aralıkta adetim geldi canım. ama moral bozmak yok bu ay uğur getirsin hayırlı evlatlar getirsinnn
Canımm hayırlısı olsunnn
27 ocak sonraki reglim... hadi bakalim
Tekrardan hoş geldin canımmm inşallah ocak ayı son ay olur
Kuzu hoş geldin inşallah ocak ayı bebiş ayın olur :)
Batın ne zaman
naz2018 bu sefer gerçekten adet oldum canim.baya kanamam var.
Batım 28 ocak.
Biraz umudum vardı parça parça geldi deyince ama neyse hayırlısı bakalım hem hala ocaktayız bak :)

Hosbuldum kuzum 10 ocakta ama inşsAşşah gelmez:))

Evet canim. üzülmedim hic.28.gün adet olmam benim icin nimet.
Olsun bi dahaki sefer olur.
Çalışmalar tam gaz sürecek

Kızlar bugun adetin 14.gunundeyim. Bu ay laboquick ovu testi denedim. 11.gun hafif koyuluk oldu ondan sonra silinmeye basladi. Ama hiç pik olmadi. Yarin doktora gidicem. Yumurtlama olup olmadigini ve catlama olup olmadigini muayene ile ogrenebiliyor muyuz

Biraz daha bekle kuzu geç yumurtluyor oşabilirsin ben de 18. Günümde yumurtladım seninki gibi bazen silikleşyordu tekrar koyuulaşıyordu ama 18. Gününde net kopkoyu çift çizgiyi yakaladım 18. Ve 19. Günlerde

Biraz daha bekle kuzu geç yumurtluyor oşabilirsin ben de 18. Günümde yumurtladım seninki gibi bazen silikleşyordu tekrar koyuulaşıyordu ama 18. Gününde net kopkoyu çift çizgiyi yakaladım 18. Ve 19. Günlerde

Beklemekten kafayi yicem en azindan yarin doktor ne durumdayim bi soyler diye dusunuyorum. Testi yapmya devam edicem yine de ama adetin 10. Gunu gelen yumurta aki kivamindaki akinti 2 aydir gelmiyo. Acaba yumurtlamiyor muyum cok kafaya taktim

Beklemekten kafayi yicem en azindan yarin doktor ne durumdayim bi soyler diye dusunuyorum. Testi yapmya devam edicem yine de ama adetin 10. Gunu gelen yumurta aki kivamindaki akinti 2 aydir gelmiyo. Acaba yumurtlamiyor muyum cok kafaya taktim
İstersen git SEn yinede içini rahatlatmak için ama ben pek takılmıyorum akıntıya çünkü benim bu ay hiç yumurta akıntısı görmedim ama test koyu çift çizgiyi gösterdi bana

Doktora gitmeden biraz daha bekle canım. Her ay aynı zamanda olmayabilir. Ben bu ayın 25nci gün yumurtladım. Düşün yani adete 5 gün kala. Olabiliyor böyle şeyler. Adete kadar devam et yapmaya. Yine de olmazsa öyle gidersin.

İstersen git SEn yinede içini rahatlatmak için ama ben pek takılmıyorum akıntıya çünkü benim bu ay hiç yumurta akıntısı görmedim ama test koyu çift çizgiyi gösterdi bana

Daha once genelde olurdu o akinti. Hatta 2 ay once, o ay icinde ilk defa iki kez oldu o akinti, cok umutlandim. İki aydir olmuyo. Gunde iki kez yapiyorum ovu testi hicbisey yok. En azindan doktora giderek yumurtlama var mi catladi mi belirsizliginden kurtulurum diye dusundum.

Doktora gidersem yumurtlama var mi bari onu soyler diye umuyorum. cunku baska sayfalarda okuyorum aylarca bosuna debelendiklerini, megerse sorunlari var oldugunu soyleyenler var. En azindan bende bosuna mi debeleniyorum belki onu ogrenirim dedim. 6 ay olcak folik asitte kullaniyorum. Belki onu da kullanma der, bilmiyorum ki. Biseyler duymaya ihtiyacim var, iyi biseyler..

Git o zaman canım. İçin rahatlasın.

Ayyy benim belirtilerle hemen hemen aynı ama benim yumurtlama gününden 2 gün sonra oldu kaşık ve bel ağrısı adete 9 gün var bu günde gogusume ateş basıyor ama içten
Canım benim de öyle oldu hadi inşallah paylaşırsın güzel haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…