Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar :) öncelikle yeni yılınız kutlu olsun Rabbim hepimizi hayırlı bebekler nasip etsin inşAllah

Benim adetim 9 aralıktı
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetin 18. Ve 19. Günleri kopkoyu çift çizgi çıktı iki günü değerlendirdik ve 2 gün sonra sağ kasıgımda batma oldu 3-4 saat sürdü ve o günün gecesi De çok şiddetli bel ağrısı çektim şuan reglme 9 gün var ama yemeklerden sonra mide bulantım oluyor bu sabahta göğüsümün içinde sanki ateş vardı o derece ağrıyordu şimdide devam ediyor ve arada bir adet sancısı gibi agrım oluyor ama fazla sürmüyor 1_2 dakika kadar ve gün içersinde 2-3 defa oluyor.. Bir üsşüyorum bir de hararet basıyor.. Biliyorum çok erken ama kafam karıştı

Hoşgeldin canım. Belirtiler gebelik gibi duruyor. 18-19 gibi yumurtlaman olduysa bugün yarın adet günün demek oluyor. Bence çok da erken değil. Olabilir yani. 1-2 gün daha dur adetin gelmezse test yap. Dayanamam dersen test yap silik de olsa çıkabilir. Sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) hosbuldum... Hayır yanlış anladın adetin 18. Gününde yumurtladım bu ay geç yumurtladım ve 6 gün geçti yumurtlamanın üzerinden adet tarihim ocağın 10

Benimde şuan adet tarihim 10 u ama hiç bı belirti yok böle belirtisiz hamiş olan varmı acaba ya umudumu kaybetmekt istemiyorum

Benimde şuan adet tarihim 10 u ama hiç bı belirti yok böle belirtisiz hamiş olan varmı acaba ya umudumu kaybetmekt istemiyorum
Seninle aynı günü bekliyormusuz moralini yüksek tut.. belirtisi olmayan çok kişi gördüm umudunu yitirme inşallah bebişimiz bizimledir

Kızlar değerim 116 cikmis sizce iyi mi 2 gunde 23 den 116 olmus
MasAllah sağlıkla al bebisini Rabbim sana bağışlasın bence değerin iyi artmış hiç korma rabbine sığın herşey gönlünce olsun en erken belirtilerini yazar mısın? Ne zaman hissettim hamile olduğunu?? Benim bat a 9 gün kaldı heyecanla beklemedeyim

Ooo o zaman kanda bile çıkması zor. Test yapma hiç boşuna :) yanlış anlamışım kusura bakma.

Kasik ve göğüs agrım oldu 9 10 gün öncesinde hafif mide bulantim var adete yakın adet sancısı gibi ağrılar girdi bir de koku hassasiyetim oldu sevdiğim yemek bile kötü kokuyor bu kadar canım

Ooo o zaman kanda bile çıkması zor. Test yapma hiç boşuna :) yanlış anlamışım kusura bakma.
Aynen öyle evde testlerin var ama zaten korktugum için hiç cekmeceyi bile acmıyorım heyecan ve sabırla beklemeye çalışıyorum ama ilk defa bu kadar belirtim oldu belki de piskolojiktir kim bilir ama inşaallah değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…