Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte o an doktora sormak akla gelmiyor sonra böyle delidanalar gibi oluyoruz

hoşbuldum arkadaşım.
eşimin spermleri gayet güzel. ben hormon testi yaptırdım. rahim filmi çekildim
tüm değerler güzel ama olmuyor .en son tüp bebek yapalım dedik.

Dün gece istihareye yattım. Hamile miyim değil miyim görürüm belki diye. Yeşili kırmızıyı geç bir küçücük rüya görmedim. allahımdan bir işaret olmalı bu. çok kurcalama diye.
Bende oyle dusunup dua edip yattim kac kere ama cık olmuyo o is. Cok dusundugumuzden bence ya

Hamileligi kolaylaştirıyormuş bunu biliyormuydun?

Vitamin gibi bisey canim ya destek olsun diye folik asit yoksa ben 5 ay ictim daha gecen ay biraktim. Cocugun gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli diyorlar folik asite ama kolaylastirma olmaz sanirim etkisi var vucuda onceden takviye yuklemis oluyosun gibi yani

ya şimdi bu yumuş bugun çatladıysa cumartesine kalır mı ki bilemedim bu doktorları da anlamak zor canımmm.
keşke akıntıyla ilgili dese ki o zaman o öenmli değil dese

Cuma gecesi ve cumartesi de olcak iliski. Bugun sabah catladiysa bile yarin geceye kalirmiki

Araştırmalar kullananlarin daha kolay hamile oldugunu gösteriyormuş canim.herseye faydasi var.sonucta b vitamini.kan üretimine yardimci oluyor.kansıźliğa iyi geliyor.saç dökülmesine faydali.ben kullanacam.

Yeniden aldılar iki damarı mda patladi

merhabalar tekrardan BAT nasıl hesaplanıyor
Genellikle yumurtlama olduktan 14 gün sonra oluyor senin bu zamana kadar döngüler nasıldı
hoşbuldum arkadaşım.
eşimin spermleri gayet güzel. ben hormon testi yaptırdım. rahim filmi çekildim
tüm değerler güzel ama olmuyor .en son tüp bebek yapalım dedik.
Canım eğer ciddi bir sebep yoksa bence bir iki ay daha bekle derim. Ya da neden direk tüp bebek?
Ovulasyon testi yle yumurtlama yı takip ettin mi
Yaa hsetmiştim sanki var gbydi snra geçti nedense o his
Hee bende de öyle oldu biliyo musun
Duydum ama içmeyecem canım, ilk bebiş ten önce de içmiyordum zati. Bebiş okursa içerim inşallah

Araştırmalar kullananlarin daha kolay hamile oldugunu gösteriyormuş canim.herseye faydasi var.sonucta b vitamini.kan üretimine yardimci oluyor.kansıźliğa iyi geliyor.saç dökülmesine faydali.ben kullanacam.
Ben bu ay inofolice basladigim icin ondan biraktim canim zaten sabah aksam iciyorum icerigindede var ya ondan alma geregi gormedim gulum :)

Sen bilirsin canim.
Ben bu ay inofolice basladigim icin ondan biraktim canim zaten sabah aksam iciyorum icerigindede var ya ondan alma geregi gormedim gulum :)
Inofolik varsa gerek yok zaten canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…