İşte o an doktora sormak akla gelmiyor sonra böyle delidanalar gibi oluyoruz
bence bugun çatlayacak bu yumuş bana öyle geldi
canım bir de sen silik çizgiyi görmüştün değil mi? hayılırlısı olsun bakalım... ben bu ay ne ovu testi ne bişe akışına bıraktım amaaann
hoş geldin canım inşallah rabbim yardımcınız olsun strese girme zaten olacağı varsa olur.
peki bir şey soracam tüm tahlillerinizi falan yaptırdınız mı acaba sebep neymiş?
canımmm ben bi hamilelik oluşsun ondan sonra kullanayım diyorum
Yaa hsetmiştim sanki var gbydi snra geçti nedense o hiscanım işte silik görünce psikolojik olarak vucut tutuyor onu içinde biliyor musun.
Bende oyle dusunup dua edip yattim kac kere ama cık olmuyo o is. Cok dusundugumuzden bence yaDün gece istihareye yattım. Hamile miyim değil miyim görürüm belki diye. Yeşili kırmızıyı geç bir küçücük rüya görmedim.allahımdan bir işaret olmalı bu. çok kurcalama diye.
Hamileligi kolaylaştirıyormuş bunu biliyormuydun?bence bugun çatlayacak bu yumuş bana öyle geldi
canım bir de sen silik çizgiyi görmüştün değil mi? hayılırlısı olsun bakalım... ben bu ay ne ovu testi ne bişe akışına bıraktım amaaann
hoş geldin canım inşallah rabbim yardımcınız olsun strese girme zaten olacağı varsa olur.
peki bir şey soracam tüm tahlillerinizi falan yaptırdınız mı acaba sebep neymiş?
canımmm ben bi hamilelik oluşsun ondan sonra kullanayım diyorum
Vitamin gibi bisey canim ya destek olsun diye folik asit yoksa ben 5 ay ictim daha gecen ay biraktim. Cocugun gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli diyorlar folik asite ama kolaylastirma olmaz sanirim etkisi var vucuda onceden takviye yuklemis oluyosun gibi yaniHamileligi kolaylaştirıyormuş bunu biliyormuydun?
İşte o an doktora sormak akla gelmiyor sonra böyle delidanalar gibi oluyoruz
ya şimdi bu yumuş bugun çatladıysa cumartesine kalır mı ki bilemedim bu doktorları da anlamak zor canımmm.
keşke akıntıyla ilgili dese ki o zaman o öenmli değil dese
Araştırmalar kullananlarin daha kolay hamile oldugunu gösteriyormuş canim.herseye faydasi var.sonucta b vitamini.kan üretimine yardimci oluyor.kansıźliğa iyi geliyor.saç dökülmesine faydali.ben kullanacam.Vitamin gibi bisey canim ya destek olsun diye folik asit yoksa ben 5 ay ictim daha gecen ay biraktim. Cocugun gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli diyorlar folik asite ama kolaylastirma olmaz sanirim etkisi var vucuda onceden takviye yuklemis oluyosun gibi yani
Yeniden aldılar iki damarı mda patladicanım çok güzel değerlerini düzenlemişsin,,, insan oğlu ne garip değil mi sanki hormonlarla çalışan bir makina gibi :)
inşallah bu ay sana uğurlu gelir
aynennnn şuan o kadar rahatladım ki
canım baya böyle uzayıp sünen bir akıntı oluyor aynı yumurta kırarsın da içinde sünen ama asla tavaya düşmeyen o akıntı gelir ya onun gibi
e kan almamışlar bebişim sen nasıl öğrendin gene mi gittin kan verdin
10. Gün canım doktora tam sayıyı sordum solemediKaçıncı günü yaptın canım. 3-10 gün arası çıkıyor kanda. 3ten önce çıkmıyormuş asla. 10dan sonraya da kalmıyormuş.
Genellikle yumurtlama olduktan 14 gün sonra oluyor senin bu zamana kadar döngüler nasıldımerhabalar tekrardan BAT nasıl hesaplanıyor
Canım eğer ciddi bir sebep yoksa bence bir iki ay daha bekle derim. Ya da neden direk tüp bebek?hoşbuldum arkadaşım.
eşimin spermleri gayet güzel. ben hormon testi yaptırdım. rahim filmi çekildim
tüm değerler güzel ama olmuyor .en son tüp bebek yapalım dedik.
Hee bende de öyle oldu biliyo musunYaa hsetmiştim sanki var gbydi snra geçti nedense o his
Duydum ama içmeyecem canım, ilk bebiş ten önce de içmiyordum zati. Bebiş okursa içerim inşallahHamileligi kolaylaştirıyormuş bunu biliyormuydun?
Ben bu ay inofolice basladigim icin ondan biraktim canim zaten sabah aksam iciyorum icerigindede var ya ondan alma geregi gormedim gulum :)Araştırmalar kullananlarin daha kolay hamile oldugunu gösteriyormuş canim.herseye faydasi var.sonucta b vitamini.kan üretimine yardimci oluyor.kansıźliğa iyi geliyor.saç dökülmesine faydali.ben kullanacam.
İşte benim de aklıma takıldı hadi yarın gece belki ama cumartesi ne nasıl kalacak. Neyse Amaaaann boşver canım bunları düşünüp strese girmeCuma gecesi ve cumartesi de olcak iliski. Bugun sabah catladiysa bile yarin geceye kalirmiki
Anladım canım. Çok düşükse ümitlenme diye söylemiyorlardır belki.10. Gün canım doktora tam sayıyı sordum solemedi
Ya yinede soleseydi e nabız dada yokAnladım canım. Çok düşükse ümitlenme diye söylemiyorlardır belki.
Senin noldu en son iki ydi dimi adet oldun muAnladım canım. Çok düşükse ümitlenme diye söylemiyorlardır belki.
Sen bilirsin canim.Genellikle yumurtlama olduktan 14 gün sonra oluyor senin bu zamana kadar döngüler nasıldı
Canım eğer ciddi bir sebep yoksa bence bir iki ay daha bekle derim. Ya da neden direk tüp bebek?
Ovulasyon testi yle yumurtlama yı takip ettin mi
Hee bende de öyle oldu biliyo musun
Duydum ama içmeyecem canım, ilk bebiş ten önce de içmiyordum zati. Bebiş okursa içerim inşallah
Inofolik varsa gerek yok zaten canim.Ben bu ay inofolice basladigim icin ondan biraktim canim zaten sabah aksam iciyorum icerigindede var ya ondan alma geregi gormedim gulum :)
Söylemiyorlar canım. Bende sordum. <1.20 yazıyor <2 yazıyor ama tam değer yok. Bi umutla bende baktım her yere ama bulamadım.Ya yinede soleseydi e nabız dada yok
Yok canım olmadım. Sancım da yok ama ateşim düştü bu sabah. akşama kadar adet olurum gibi geliyor.Senin noldu en son iki ydi dimi adet oldun mu
İşte benim de aklıma takıldı hadi yarın gece belki ama cumartesi ne nasıl kalacak. Neyse Amaaaann boşver canım bunları düşünüp strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?