bugunu değerlendirmenin bi zararı olur mu :)Aklima takildi doktora mesaj atip sordum. Bugun olmasinin bi avantaji yok demis. Ama seffaf akintim geldi yani baya. Yumurta bugun catladiysa, dun geceki iliskiyle dollenmediyse birde eee 24 saat sonra zaten yumurta işe yaramıyor. Yarin gece gec kalmış gibi oluruz H hayalim mucize
Olmadın dimi hala :)Tabi zamaninda dinlemedin beni ah ah
Ay vakitte gecmiyo fenaliklar geliyor gidiyor geliyor gitmiyor
Canim umut vermiyim ama erken yapilan kan testindede cikmama ihtimali var 12 gunde kanda cikiyor deniliyor bence adet zamanini bekle acele ediyorsun gulumDoğru doğru da kan testi yani yanlışlık olduğunu sanmıyorum yumuş olalı 10 gün oldu olsa cikardi
bat günümüz aynı canımmmmCnm yeni bat 3 Şubat eklermisin
Yok anneğğğmmm olmadim. Bugun annem ruyasinda gormus beni kirmizi bir elbise giymistin diyor hep senle ugrastim dikkat et kendine yediklerine falan dedi. Bende adet olmadim ama cok agrim var dedim o agrilar gene olur hamileliktede dedi valla bilmiyorum yaaaaOlmadın dimi hala :)
Canım o zaman bu geceyi değerlendirin için rahat olsunAklima takildi doktora mesaj atip sordum. Bugun olmasinin bi avantaji yok demis. Ama seffaf akintim geldi yani baya. Yumurta bugun catladiysa, dun geceki iliskiyle dollenmediyse birde eee 24 saat sonra zaten yumurta işe yaramıyor. Yarin gece gec kalmış gibi oluruz H hayalim mucize
Ne guzel şeyler söylüyorsun keşke ama olmadığına inandım çok mutsuzumBence siz yine de gecikirse tekrar yapin umut vermek istemem de arkadasimin da bi hafta kala cikmadi adeti 2 gun gecikince yapti ve megersem hamismis
yav daha adet olmadın bişe olmadın tövbe tövbe sen de bi alemsin kuzuummYeni bat 23 Şubat canısınaz2018
Ayy hadi inşallah:)Yok anneğğğmmm olmadim. Bugun annem ruyasinda gormus beni kirmizi bir elbise giymistin diyor hep senle ugrastim dikkat et kendine yediklerine falan dedi. Bende adet olmadim ama cok agrim var dedim o agrilar gene olur hamileliktede dedi valla bilmiyorum yaaaa
Bilmiyorum ki çok da stresli geçti zaten bu ay beklemiyodum da ama yine de üzülüyor umCanim umut vermiyim ama erken yapilan kan testindede cikmama ihtimali var 12 gunde kanda cikiyor deniliyor bence adet zamanini bekle acele ediyorsun gulum
Oğlak burcuyum ben tribe girdim. Bikeyav daha adet olmadın bişe olmadın tövbe tövbe sen de bi alemsin kuzuumm
Dün gece istihareye yattım. Hamile miyim değil miyim görürüm belki diye. Yeşili kırmızıyı geç bir küçücük rüya görmedim.Yok anneğğğmmm olmadim. Bugun annem ruyasinda gormus beni kirmizi bir elbise giymistin diyor hep senle ugrastim dikkat et kendine yediklerine falan dedi. Bende adet olmadim ama cok agrim var dedim o agrilar gene olur hamileliktede dedi valla bilmiyorum yaaaa
canım çok güzel değerlerini düzenlemişsin,,, insan oğlu ne garip değil mi sanki hormonlarla çalışan bir makina gibi :)Kızlar bat 20 ocak
Geçen ay kistim vardi prolaktin ve tsh yuksekti bu ay hepsinden kurtuldum bi problem olmadigini soyledi doktor gün aşırı değerlendiriyoruz cok umutluyum
aynennnn şuan o kadar rahatladım kiEn azından psikolojik olarak rahatlamışsındır. Belirsizlikte çok kötü oluyor.
canım baya böyle uzayıp sünen bir akıntı oluyor aynı yumurta kırarsın da içinde sünen ama asla tavaya düşmeyen o akıntı gelir ya onun gibiKizlar ovülasyon gününde akıntıdan anlayanlar nasıl anlıyorsunuz.. ipucu ver misiniz . Benim bat 26 ocak daha cok var zaten adetim bu gün sonlancak daha çalışmalara bile başlamadık. Ama ovülasyon günlerini iyi degerlendirmek istiyorum.
e kan almamışlar bebişim sen nasıl öğrendin gene mi gittin kan verdinŞaka gibi ama beta i in kan almamislar bu bı işaret mı
canımmm inşallah bu ay şu tsh ı güzelce aşağı çekeceksin, artık olur Allahın izniyleAldim simdi canim.tsh 5.15 olmuş.
Baya artmis
Kaçıncı günü yaptın canım. 3-10 gün arası çıkıyor kanda. 3ten önce çıkmıyormuş asla. 10dan sonraya da kalmıyormuş.Bilmiyorum ki çok da stresli geçti zaten bu ay beklemiyodum da ama yine de üzülüyor um
canım baya böyle uzayıp sünen bir akıntı oluyor aynı yumurta kırarsın da içinde sünen ama asla tavaya düşmeyen o akıntı gelir ya onun gibi
bugunu değerlendirmenin bi zararı olur mu :)
Evet cnm ama olmadı artık Şubat'ta ikimizde güzel haber veririz insbat günümüz aynı canımmmm
bu ay ovu testi kullanmış mıydın?
Canım o zaman bu geceyi değerlendirin için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?