Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugunu değerlendirmenin bi zararı olur mu :)

Doğru doğru da kan testi yani yanlışlık olduğunu sanmıyorum yumuş olalı 10 gün oldu olsa cikardi
Canim umut vermiyim ama erken yapilan kan testindede cikmama ihtimali var 12 gunde kanda cikiyor deniliyor bence adet zamanini bekle acele ediyorsun gulum

Olmadın dimi hala :)
Yok anneğğğmmm olmadim. Bugun annem ruyasinda gormus beni kirmizi bir elbise giymistin diyor hep senle ugrastim dikkat et kendine yediklerine falan dedi. Bende adet olmadim ama cok agrim var dedim o agrilar gene olur hamileliktede dedi valla bilmiyorum yaaaa

Canım o zaman bu geceyi değerlendirin için rahat olsun

Ayy hadi inşallah:)

Dün gece istihareye yattım. Hamile miyim değil miyim görürüm belki diye. Yeşili kırmızıyı geç bir küçücük rüya görmedim. allahımdan bir işaret olmalı bu. çok kurcalama diye.

Kızlar bat 20 ocak
Geçen ay kistim vardi prolaktin ve tsh yuksekti bu ay hepsinden kurtuldum bi problem olmadigini soyledi doktor gün aşırı değerlendiriyoruz cok umutluyum
canım çok güzel değerlerini düzenlemişsin,,, insan oğlu ne garip değil mi sanki hormonlarla çalışan bir makina gibi :)
inşallah bu ay sana uğurlu gelir
En azından psikolojik olarak rahatlamışsındır. Belirsizlikte çok kötü oluyor.
aynennnn şuan o kadar rahatladım ki
canım baya böyle uzayıp sünen bir akıntı oluyor aynı yumurta kırarsın da içinde sünen ama asla tavaya düşmeyen o akıntı gelir ya onun gibi
Şaka gibi ama beta i in kan almamislar bu bı işaret mı
e kan almamışlar bebişim sen nasıl öğrendin gene mi gittin kan verdin

Bilmiyorum ki çok da stresli geçti zaten bu ay beklemiyodum da ama yine de üzülüyor um
Kaçıncı günü yaptın canım. 3-10 gün arası çıkıyor kanda. 3ten önce çıkmıyormuş asla. 10dan sonraya da kalmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…