• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeytinyağlı yapacam da bişey duydum ya bu otun erkeği kadını ayriymis öle bişey varmi
Otu alırsan öyle canım. Ama benim dediğim bu otun kökünden yapılan bi su. Hem kadın hem erkek içebiliyor. Yapraklarından yapılan da ayrı ayrı oluyor. Çiçeği yaprağı diye mi ayırıyorlar bilemedim. Çok güvendiğim bi teyze söyledi aktar işleten. Çakşır kökü suyu alacaksın sen. Piyasada en çok bundan var zaten. otu sadece bi cins kullanabildiği için üretimiyle uğraşmıyorlarmış. Kökü de aynı etkiyi veriyor merak etme.

Otu alırsan öyle canım. Ama benim dediğim bu otun kökünden yapılan bi su. Hem kadın hem erkek içebiliyor. Yapraklarından yapılan da ayrı ayrı oluyor. Çiçeği yaprağı diye mi ayırıyorlar bilemedim. Çok güvendiğim bi teyze söyledi aktar işleten. Çakşır kökü suyu alacaksın sen. Piyasada en çok bundan var zaten. otu sadece bi cins kullanabildiği için üretimiyle uğraşmıyorlarmış. Kökü de aynı etkiyi veriyor merak etme.
Eczanede olurmu acaba özelden fotosunu atsan olurmu canım ya

Canım şimdi bir şey diyemem ki ben olsam sanırım kafam ne kadar karışık olsa da doktoru dinlerdim

Hoş geldin canım :) :) hamiş olma ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir

Valla ya bu ay bakacaz artık

İnofolic herkes tarafından kullanılabiliyor mu

Kız adetin gelmeden niye ağrı kesici aldın tövbe tövbe
İnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.

Canım şimdi bir şey diyemem ki ben olsam sanırım kafam ne kadar karışık olsa da doktoru dinlerdim

Hoş geldin canım :) :) hamiş olma ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir

Valla ya bu ay bakacaz artık

İnofolic herkes tarafından kullanılabiliyor mu

Kız adetin gelmeden niye ağrı kesici aldın tövbe tövbe
Aynı adet öncesi ağrılarım fark yoktu bende dayanamadım aldım rahat uyuyayım diye dün geçe işte bu gün ara ara yine agrım var dünkü kadar olmadi belim ağrıyor akintim var şu gibi dün sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmamıştı o gazla bende içtim kötü etmemisimdir umarım

Eczanede olurmu acaba özelden fotosunu atsan olurmu canım ya
Atarım canım buraya atmak için çekmiştim zaten. Eczanede oluyor ama daha pahalı olur bence. Sen bilirsin.

Eklentiler

• IMG_9374.webp
    IMG_9374.webp
    23 KB · Görüntüleme: 49
İnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.
yok onj biliyorum da bu inofoligi merak ediyorum acaba herkes kullanabilir mi diye
Aynı adet öncesi ağrılarım fark yoktu bende dayanamadım aldım rahat uyuyayım diye dün geçe işte bu gün ara ara yine agrım var dünkü kadar olmadi belim ağrıyor akintim var şu gibi dün sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmamıştı o gazla bende içtim kötü etmemisimdir umarım
Canım inşallah bir sey olmaz ama adet olana kadar bir sey kullanmamak lazim ne olur ne olmaz

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı :işsiz:
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı:kızgın:

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı :işsiz:
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı:kızgın:bilemedim.ki olmasa. Çizgi çıkar mıydı bence diğerinin hassasiyeti daha fazla

confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı:kızgın:
Canım çizgi var dı ama bence bekle hemen moral bozma bat a kaç kaldı

Back
X