Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benimde bugün 4 kalmıştı
göğüslerde ara ara böyle sızlamalar ama en belirgini kasıklara kramplar giriyor

Bende üzülmedim canım Şubat ta yine klomen daha çok yumurta daha çok şans :)

canım benimde bugün 4 kalmıştı
göğüslerde ara ara böyle sızlamalar ama en belirgini kasıklara kramplar giriyor
Benim göğsüm de sızlıyor 3 gün önce öyle bir ateş bastı ki göğsüme ölecem dedim resmen geçmedi yarım saat sürdü
Sağ kasığımada ara ara iğne batıyor özellikle ayakta fazla kaldığımda belimde ve sırtımda ağrı oluyor ve akıntım yok denecek kadar az ayakta çok durduğumda genelde oluyor ve ateşim var ayaklarım buz gibi ısınamıyorum bir türlü yemeklerden sonra da hafif midem bulanıyor

duramıyorum canım ya :)
en son bi silik yakaladım ama yarın sabah net olarak öğrenirim gibi geliyor
predictor de çıkarsa çıkar çünkü ilişki ve yumurtlama günü belli
Canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti merak ettim

Evet canım klomen kullandım bu ay ilk defa yok hep kırmızı gelir ama şimdi kahverengi başladı sökülür sanırım sabaha kadar

Klomen kullandıktan sonra takip yaptırdın mi? Yoksa kendi haline mi bıraktı doktor.

Klomen sana niye vermişti canım.

@arminch şırınga işine mi dalıyoruz, hani sevgisiz oluyordu siringali

Benimde bugün kaşıklarım ağrıyor yumurtluyorsun galiba. Yumurtlama olunca mi ağrıyordu, çatlayınca mi? Off çatladı yumurtladı çözemedim gitti. Bende 2 günde bir mi yapsam, koyu günler pes peşe mi yapsam karar veremedim. Ama bayağı bayağı kaşıklarım ağrıyor bugün. Midem bile bulanıyor.

Evet canım takipteyim şimdi adetin 3. Günü gidicem yumurtalarım bakacak 5. Günü klomene başlıycam 1 hafta sonra tekrar gidicem yine yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi için gün verecek sonra bi daha ya adet olunca gidicem yine 3. Günü geçersede test için gidicem öyle işte :))
Bir sorunumuz yok canım klomeni yumurtaları çoğaltıp şansımı arttırmak için veriyor bu şekilde 3 ayı tamamlıycaz olmazsa tüp bebek yapıcaz benim çok vaktim yok 38 yaşındayım bu yüzden bu şekilde hızlandırdık süreci

Ilk ay yumurtalara bakmadı di mi? Ilk klomeni kullandigin ay yani. Bana da verdi doktor 5.günü başla 9.gün bırak diye. Sonra da 2 günde bir ilişki dedi. Sonra gel bakalım ya da iğne yapalım demedi. Arasam mı acaba, yoksa ilk ay böyle mi sistem. Kasıklarinda daha mi şiddetli oldu bu sefer. Diğer aylara göre. Aslında ıncir kürü de yapılabilir. Ilaclar vücudumuzu bozacak bu gidişle.

canım emin olamıyprum ki iki gün önce predictor de negatif çıktı bu yine böyle çizgi çıkmıştı
predictoru sabah yapcam artık onda kesin cıkması lazım

Kaç gün kaldı. Predicyoru sabah ilk idrarla yap. Normal gebelik testi de adete yakın sonuç veriyor. Dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…