Evet canım iki farklı marka hemen saniyeler içinde silik çıktı. Kasık ağrısından ölücemsende demi çıktı canım silik
İnşAllah kırmızılar yerine bu ay bebişlerimiz gelir
Artık test yapmak yok diyorum kendi kendime her güm gidip çekmeceyi açıp testlere bakıyorum yapmış gibi negatifi görmüş gibi sonra tekrar kapatıyorum çekmeceyiyarın 4 günüm kalmış olacak geçmiyor sanki günler
Sende belirtiler var mı kuzum
Evet canım klomen kullandım bu ay ilk defa yok hep kırmızı gelir ama şimdi kahverengi başladı sökülür sanırım sabaha kadarCanim sen ilac falan kullaniyomuydun? Tedavi amacli yani. Hepmi kahverengi geliyor cokmu az adetin?
Evet canım iki farklı marka hemen saniyeler içinde silik çıktı. Kasık ağrısından ölücem
Balım hayırlı olsun sen hamişsin galibabu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem
Bende üzülmedim canım Şubat ta yine klomen daha çok yumurta daha çok şans :)Oldum canım. Aynen öyle. Ama üzülmedim. Dobra dobra geliyorum şubat ayı için. Pazartesi ben hormon tahlili yaptırcam perşembe günü de eşim sperm tahlili yaptıracak. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar da moralim yerine gelir :)
Balım hayırlı olsun sen hamişsin galibaben gördüm orada hayelet bir çizgi var
Benim klomen yüzünden de olmuş olabilirBenim 2 ay önce öyle oldu. Ömrümde ilk defa böyle oldu dedim. Meğerse iç Anadolu'nun ayazı çarpmış üşütmüşüm :) ben de son ana kadar diretmiştim :)
Ben şimdiden hazırım Şubat için canımUmut etmek kötü değil umarım vardır. Ama kırmızıya dönerse de gelecek ay için hazırlanmak gerekir.
Benim göğsüm de sızlıyor 3 gün önce öyle bir ateş bastı ki göğsüme ölecem dedim resmen geçmedi yarım saat sürdücanım benimde bugün 4 kalmıştı
göğüslerde ara ara böyle sızlamalar ama en belirgini kasıklara kramplar giriyor
Ayyyy aminnnn aminnnn aminnnninşallah kuzum sağol yaa hepimiz hamiş olalım hepimizz
Hayırlısı olsun canım:)duramıyorum canım ya :)
en son bi silik yakaladım ama yarın sabah net olarak öğrenirim gibi geliyor
predictor de çıkarsa çıkar çünkü ilişki ve yumurtlama günü belli
Canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti merak ettimduramıyorum canım ya :)
en son bi silik yakaladım ama yarın sabah net olarak öğrenirim gibi geliyor
predictor de çıkarsa çıkar çünkü ilişki ve yumurtlama günü belli
Evet canım klomen kullandım bu ay ilk defa yok hep kırmızı gelir ama şimdi kahverengi başladı sökülür sanırım sabaha kadar
Evet canım takipteyim şimdi adetin 3. Günü gidicem yumurtalarım bakacak 5. Günü klomene başlıycam 1 hafta sonra tekrar gidicem yine yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi için gün verecek sonra bi daha ya adet olunca gidicem yine 3. Günü geçersede test için gidicem öyle işte :))Klomen kullandıktan sonra takip yaptırdın mi? Yoksa kendi haline mi bıraktı doktor.
Klomen sana niye vermişti canım.
@arminch şırınga işine mi dalıyoruz, hani sevgisiz oluyordu siringali
Benimde bugün kaşıklarım ağrıyor yumurtluyorsun galiba. Yumurtlama olunca mi ağrıyordu, çatlayınca mi? Off çatladı yumurtladı çözemedim gitti. Bende 2 günde bir mi yapsam, koyu günler pes peşe mi yapsam karar veremedim. Ama bayağı bayağı kaşıklarım ağrıyor bugün. Midem bile bulanıyor.
Bence ikimiz de hamileyiz canımhamilesin kız sen :)
Prediktor dede gördüm ben canım bu forumlarda bakayım bulursam seni etiketlicem bi oku bak sabah gormustumkuzum biraz araştırdım da comfort çizgi verip gebe olmayan yaklaşık 10 örnek gördüm
Evet canım takipteyim şimdi adetin 3. Günü gidicem yumurtalarım bakacak 5. Günü klomene başlıycam 1 hafta sonra tekrar gidicem yine yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi için gün verecek sonra bi daha ya adet olunca gidicem yine 3. Günü geçersede test için gidicem öyle işte :))
Bir sorunumuz yok canım klomeni yumurtaları çoğaltıp şansımı arttırmak için veriyor bu şekilde 3 ayı tamamlıycaz olmazsa tüp bebek yapıcaz benim çok vaktim yok 38 yaşındayım bu yüzden bu şekilde hızlandırdık süreci
canım emin olamıyprum ki iki gün önce predictor de negatif çıktı bu yine böyle çizgi çıkmıştı
predictoru sabah yapcam artık onda kesin cıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?