- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Canim tamam iste tedaviden dolayi oyle olmussun benim doktorum tedavi gorurken takilma boyle seylere demisti. Benimde hep kahve gelmisti ilac kullandigimda ondandir yaniEvet canım klomen kullandım bu ay ilk defa yok hep kırmızı gelir ama şimdi kahverengi başladı sökülür sanırım sabaha kadar
Canım her doktor farklı ben klomenden öncesinden beri takip altındayım yumurtalarım da sorunum yok klomen çoğalttığı için kullanıyorum ilk ayım dı iki tane olmuştu Şubat ta en az 3 bekliyoruzIlk ay yumurtalara bakmadı di mi? Ilk klomeni kullandigin ay yani. Bana da verdi doktor 5.günü başla 9.gün bırak diye. Sonra da 2 günde bir ilişki dedi. Sonra gel bakalım ya da iğne yapalım demedi. Arasam mı acaba, yoksa ilk ay böyle mi sistem. Kasıklarinda daha mi şiddetli oldu bu sefer. Diğer aylara göre. Aslında ıncir kürü de yapılabilir. Ilaclar vücudumuzu bozacak bu gidişle.
Senella senelaaaa :) yok yavrum işin esprisindeyim ama haftaya doktoruma randevu alicam. Tamam sorun koca da bu ayda kirmiz kart yersem aşılama yap yoksa ben yapicam dicemKlomen kullandıktan sonra takip yaptırdın mi? Yoksa kendi haline mi bıraktı doktor.
Klomen sana niye vermişti canım.
Armin şırınga işine mi dalıyoruz, hani sevgisiz oluyordu siringali
Benimde bugün kaşıklarım ağrıyor yumurtluyorsun galiba. Yumurtlama olunca mi ağrıyordu, çatlayınca mi? Off çatladı yumurtladı çözemedim gitti. Bende 2 günde bir mi yapsam, koyu günler pes peşe mi yapsam karar veremedim. Ama bayağı bayağı kaşıklarım ağrıyor bugün. Midem bile bulanıyor.
Ovulasyon testi aldım canım 2 ay adetin 9, gününden itibaren yaptım ben hiç yakalayamadım .yumurtlama takibi yaparlar benim zamanım yoktu tam çatladığını göremeden bıraktım .telimdekiAyy kötü bi durum yaa. Sürpriz beklemiş demekki. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah eşinde sevinir.
Ben gitsem yumurtlama takibi yaparlar mı. Bi de ben ovülasyon testi aldım. Kendim takip etcem. Doktora gerek olur mu yine de?
HAHah alemsin yaHayır yapmak istemiyorum şimdi kan testini. Adet olmazsam yapacam.evde tuttu mu tutmadı diye düşünüp kafayı yemkk istiyorum
aslında evde kaset testim var ve bata 5 var yapsamda çıkmayacak sanırım aralıgın 28 de yumurtladım
Canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti merak ettim
Ahahahaha :))) beynim inaaatlaaa git en yakın saglık ocagına yap şu testi sen de kurtul ben de diyor yaaap ama ben yine de direniyorum ona karsıHAHah alemsin yaeğer kafayı yemekten vazgeçip test yaparsan mutlaka haber et canım merak ediyorum insallah çıkar
Bence ikimiz de hamileyiz canım
Prediktor dede gördüm ben canım bu forumlarda bakayım bulursam seni etiketlicem bi oku bak sabah gormustum
Benim de 9. Güncanım 27 de silikleşti bugün 10.. gün
Kaç gün kaldı. Predicyoru sabah ilk idrarla yap. Normal gebelik testi de adete yakın sonuç veriyor. Dene istersen.
kızlar iyi akşamlar.bende aranıza yeni katıldım.yumurtlamaya göre bat 13 ocak döngüye göre 16 ocak.biraz kafam karışık o konuda.30da yumurtladım ama bugün sağ kasığımda yanma var ve alt karındada çok var.birde gariptirki rahmim ağrıyor.bunlar sizce belirtimidir yada belirtiyse 6 günde bu belirtiler görülrmü.bugün vücudumu ben bile anlamıyorum.
Haziran ayında kurtaj oldum en son Kasım ayında adet gördüm yani 6 ay sonra hamile oldugumu öğrendimBos gebelik ten kac ay sonra hamis kaldn cnm
Benim de 9. Gün
Aminnnn inşallah :) peki sen testte bu gün mi silik çizgi gördünyakınız biz senle hadi güzel haberler gelsinn inşallah
Aminnnn inşallah :) peki sen testte bu gün mi silik çizgi gördün
Bence de olamaz bariz belli yani hayalet çizgi var :))canım iki gün önce de silik çizgi çıktı comfort markada ama aynı gün predictor de negatifti ya da aşırı siliksede göremedim çünkü hassasiyetleri farklı olabilir bilemiyorum
bugün yine silik çizgi var 2 testte hatalı olamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?