Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor önerdiyse tamamdır. Alırım çıkınca. Ama adet sancım birden geliyor benim anlayamıyorum.

bu aya kadar hiç takmafım canım ama bu ay doktora git yumurtlama takibi yaptırın belirtiler olur dedim eşime acelesi yok drrdim hep zaman geçtikçe stres yapmaya başladım ondan gizli gizli ağlıyorum dün ona çikolata aldım cebimden çıkardım yolda giderken gözlerini içi parladı noldu dedim gebelik testi vercen sandım dedi üzüldüm çok

Doktor önerdiyse tamamdır. Alırım çıkınca. Ama adet sancım birden geliyor benim anlayamıyorum.
Benim rahim anomali m var o sebeple çok kötü bi dönem geçiriyorum sabah akşam kullan dedi doktor bana o dönem için ama bende bazen daha az kullanıyorum dayanamadigim zamanlarda hafifletiyor en azından aynı şiddetle olmuyor

Saçma ama yaa. Dışardan olmaz ki. Diğer türlü olmasının nedeni penisin yolu açması ve vajinayı geçip rahme kadar uzanması. Şırıngayı dibine kadar girdirsen bile rahme kadar ulaşmaz. Baya uzun bi şırınga olmalı ayy ahlaksız konuşuyor gibi hissettim kendimi

Ayy kötü bi durum yaa. Sürpriz beklemiş demekki. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah eşinde sevinir.
Ben gitsem yumurtlama takibi yaparlar mı. Bi de ben ovülasyon testi aldım. Kendim takip etcem. Doktora gerek olur mu yine de?

Alayım o zaman dursun kenarda. Bi de parol Ateş düşürücü yaa aynı zamanda. Adetliyken Ateş basıyor bana iyi geliyor bi yandan :):)

Aminn insallah hepimize gelir bu ay bebişler :) bi kan ver aklında kalmasın en Azından
Hayır yapmak istemiyorum şimdi kan testini. Adet olmazsam yapacam.evde tuttu mu tutmadı diye düşünüp kafayı yemkk istiyorum
aslında evde kaset testim var ve bata 5 var yapsamda çıkmayacak sanırım aralıgın 28 de yumurtladım

ben de 27 de silikleşti tekrar canım aramızda 2 gün var
benim kaçıncı test

Tüm testleri test ettin kafayı yiyeceksin artık bekle gününü geçince kan testi yaptır:)

duramıyorum canım ya :)
en son bi silik yakaladım ama yarın sabah net olarak öğrenirim gibi geliyor
predictor de çıkarsa çıkar çünkü ilişki ve yumurtlama günü belli

ben de 27 de silikleşti tekrar canım aramızda 2 gün var
benim kaçıncı test
İnşAllah kırmızılar yerine bu ay bebişlerimiz gelir
Artık test yapmak yok diyorum kendi kendime her güm gidip çekmeceyi açıp testlere bakıyorum yapmış gibi negatifi görmüş gibi sonra tekrar kapatıyorum çekmeceyi yarın 4 günüm kalmış olacak geçmiyor sanki günler
Sende belirtiler var mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…