Doktor önerdiyse tamamdır. Alırım çıkınca. Ama adet sancım birden geliyor benim anlayamıyorum.Bide ağrı başlamadan önce ağrı kesici almalıymışsın aldığında hormonun salgılanmasını baskiliyor başladıktan sonra aldığında o hormon vücudunda sifirlanana kadar agrım devam eder demişti doktor benim agrım çok fazla oluyor adet dönemi düzenli kullanıyorum majezigi doktor önerdi adet ağrısı icin
Keser mi canım bu ağrının ilacı majezik zatenKesmesin ama bu sefer. Parol hafif diye kullanıyorum.
bu aya kadar hiç takmafım canım ama bu ay doktora git yumurtlama takibi yaptırın belirtiler olur dedim eşime acelesi yok drrdim hep zaman geçtikçe stres yapmaya başladım ondan gizli gizli ağlıyorum dün ona çikolata aldım cebimden çıkardım yolda giderken gözlerini içi parladı noldu dedim gebelik testi vercen sandım dedi üzüldüm çokValla bende çok umutlanmıştım bu ay. Belirtiler çok olunca. Baktım eşimin morali benim moralim bozulduğu için bozuluyor. Bende üzülmemiş rolü yapıyorum ne yapayım. Böyle üzülmüyor en azından.
Benim rahim anomali m var o sebeple çok kötü bi dönem geçiriyorum sabah akşam kullan dedi doktor bana o dönem için ama bende bazen daha az kullanıyorum dayanamadigim zamanlarda hafifletiyor en azından aynı şiddetle olmuyorDoktor önerdiyse tamamdır. Alırım çıkınca. Ama adet sancım birden geliyor benim anlayamıyorum.
Saçma ama yaa. Dışardan olmaz ki. Diğer türlü olmasının nedeni penisin yolu açması ve vajinayı geçip rahme kadar uzanması. Şırıngayı dibine kadar girdirsen bile rahme kadar ulaşmaz. Baya uzun bi şırınga olmalıValla sekerim :) Kadinlar klubun de oyle bir sayfa var. Ve butun yorumlari hatim ettim sahsen:)) deneyip basarili olan da var olmayan da bir nevi kendi asilamasini yapiyor insanlar :)) ben hic buz dolabin da saklaniyor diye bir yaziya denk gelmedim yeni duyuyorum .bir çılgınlık yapıp Gidip su fuze klikli tomografi siringasi alip istasyona direk gonderesim gelmiyor degil bizim askerlerin hizi dusuk :)( yapimi da şöyle esinle beraber oluyosun adama destek oluyosuno temiz bir kaba artik her neyese bosaliyor sen hemen siringanin icine cekiyosun bekletmiyorsun.siringa oyle dolu dolu olmayacak yani Hava boslugu olucak bir siringa lazim ki o havanin basinciyla yavrular uzagaaaa firlatilabilsin. Bacaklari Yukari destekleyip siringayi iceride duvarlara yapistirmadan basacaksin tek bir hamlede testige, onu acik olucak ki bastiginda geri tepmesinmiş. İslem bitince Oyle bacaklar havaya desteklenmis sekilde kalabildigin kadar kalip. Yataktan cikmaycakmissin.
Ayy kötü bi durum yaa. Sürpriz beklemiş demekki. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah eşinde sevinir.bu aya kadar hiç takmafım canım ama bu ay doktora git yumurtlama takibi yaptırın belirtiler olur dedim eşime acelesi yok drrdim hep zaman geçtikçe stres yapmaya başladım ondan gizli gizli ağlıyorum dün ona çikolata aldım cebimden çıkardım yolda giderken gözlerini içi parladı noldu dedim gebelik testi vercen sandım dedi üzüldüm çok
Alayım o zaman dursun kenarda. Bi de parol Ateş düşürücü yaa aynı zamanda. Adetliyken Ateş basıyor bana iyi geliyor bi yandan :):)Benim rahim anomali m var o sebeple çok kötü bi dönem geçiriyorum sabah akşam kullan dedi doktor bana o dönem için ama bende bazen daha az kullanıyorum dayanamadigim zamanlarda hafifletiyor en azından aynı şiddetle olmuyor
Hayır yapmak istemiyorum şimdi kan testini. Adet olmazsam yapacam.evde tuttu mu tutmadı diye düşünüp kafayı yemkk istiyorumAminn insallah hepimize gelir bu ay bebişler :) bi kan ver aklında kalmasın en Azından
İki lafın belini kırdınız mı? Buralar eskiden hep dutlukta der gibi oturmuş :)
Çizgiyi gördüm canım kan testi yaptirsana yaptirmadiysan sen testle kafayı bozdun iyice :)
Hayır yapmak istemiyorum şimdi kan testini. Adet olmazsam yapacam.evde tuttu mu tutmadı diye düşünüp kafayı yemkk istiyorum
aslında evde kaset testim var ve bata 5 var yapsamda çıkmayacak sanırım aralıgın 28 de yumurtladım
Tüm testleri test ettin kafayı yiyeceksin artık bekle gününü geçince kan testi yaptır:)valla öyle oldu canım :)
Tüm testleri test ettin kafayı yiyeceksin artık bekle gününü geçince kan testi yaptır:)
Var işte çizgibu da comfort şimdi yaptım ikisi de hatalı olabilirmiki? comfort nasıldır ya nolur bişey deyin deliricem
Var işte çizgi
Benim senle durum aynı sanırım canıminşallah kuzum ya benim göğüsler de sızım sızım valla
kasıklara ani batmalar hadi hayırlısı
Benim senle durum aynı sanırım canım
Canım laboquick yok mu ordakuzum biraz araştırdım da comfort çizgi verip gebe olmayan yaklaşık 10 örnek gördüm
İnşAllah kırmızılar yerine bu ay bebişlerimiz gelirben de 27 de silikleşti tekrar canım aramızda 2 gün var
benim kaçıncı test
Canım laboquick yok mu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?