Aynen canım. İnşallah yaptığım kürler mahvetmemiştir hormonlarımı. Kobay faresi gibi oynuyorum kendimleIyi o zaman sorun olmaz canim varmis bitmesine daha
Canım profilinde ki foto senin mi hazirmi çok orijinal duruyorAynen canım. İnşallah yaptığım kürler mahvetmemiştir hormonlarımı. Kobay faresi gibi oynuyorum kendimle
Ben bu ay instagramdan vır macun sipariş etmiştim bende hafif yumurta tembelliği vardı ben inanıyorum ki eger habilelik söx konusuysa onun vesilesiyle olmuç tur iki yemek kaşığı kullandım sadeceAynen canım. İnşallah yaptığım kürler mahvetmemiştir hormonlarımı. Kobay faresi gibi oynuyorum kendimle
İnşAllahhh canım coook bekledim bu çizgiyi cooook :))
Daha kesinleşmedi ama inşallah hayırlı olur :)) yarın sabah tekrar test yapacam çok teşekkür ederim canımhadi hayırlı olsun kuzum :)
Bence yapmamalisin canim evet bitkisel tedavi diye bir sey var ama kotu be agir sonuclarla karsilasabilirsin ben cesaret edemiyorum acikcasiAynen canım. İnşallah yaptığım kürler mahvetmemiştir hormonlarımı. Kobay faresi gibi oynuyorum kendimle
Benim mizacım bu canım. Ben bitkiler içinde büyüdüm. İlaç nedir bilmem bile evlendikten sonra almaya başladım. Şu içtiğim folik asit bile içime sinmiyor acaba katkı mı var diye :)Bence yapmamalisin canim evet bitkisel tedavi diye bir sey var ama kotu be agir sonuclarla karsilasabilirsin ben cesaret edemiyorum acikcasi
E2'in kaçtı canım senin ?Ben bu ay instagramdan vır macun sipariş etmiştim bende hafif yumurta tembelliği vardı ben inanıyorum ki eger habilelik söx konusuysa onun vesilesiyle olmuç tur iki yemek kaşığı kullandım sadece
Benim canım :) teşekkür ederim.Canım profilinde ki foto senin mi hazirmi çok orijinal duruyor
Ay insallah canım benim <3 insallah güzel haberlerimiz olurHayırdır inşAllahhh çok güzel bi rüya rabbim hayra çevirsin :)
Benim de ablam beni rüyasında görmüştü yumırtlamanın olduğu günün ertesi günü
Beyaz gelinlikle rüyada evli bir bayanın gelinlik görmesi evlada felaket edermiş. Hadi inşallah bu ay bizim ayımız olsun :))
Demek istediğim kas yapayım derken göz çıkarmamak:) mesela kayinpederim kalp ameliyatı oldu kan sulanma problemi var yeşillik kesinlikle yasak yada gebelikte ilk dönem maydanoz düşüğe sebep veriyor yada incir prolaktin yükseltiyor ve hamile kalamaya bilirsin yumurta desteklemek için kur yapıyorsun oluşan yumurtaların kistlesiryada patlarsa yumurtalığın bile alınabilir bilemezsin besinler doğal ama etkileri olumsuz sonuç doğurabilir bir teyze bacak ağrısı için bacağına kalabak sarmıştı çoğu kişi bunu yapıyor ama kaynar su dökmüş gibi yanmıştı ananem annem bebekken bitkisel birşey yapmış mide kanamasından ölmüş bilem3zsin evet doğal ama sana ne faydalı zararı da dokunabilir o yüzden b3n cesaret edip yapamıyorumBenim mizacım bu canım. Ben bitkiler içinde büyüdüm. İlaç nedir bilmem bile evlendikten sonra almaya başladım. Şu içtiğim folik asit bile içime sinmiyor acaba katkı mı var diye :)
Senella senelllaaa dr bana kronik enfeksiyonun var iliskiden sonra idrarini yap dedi. bebek istiyorum gidersem akar oncesinde gidiyorum dedim. hayir birsey olmaz rahat ol dedi, ama ben dinlemedim tabi.bencede yan etki olmuyordur yumurtlamadan sonra icme sanki.Atıyor o canım. Bende her ay atıyor. Kanliyi bilmiyorum. Erken yumurtlamadan olabilir. Bende de kasiklarim iki gündür bayağı ağrıyor.. Birde sık idrara çıkmaya başladım. Sanırım calismalara başlayınca ben idrar yollarımı usutuyorum. Antibiyotigimi içmeye devam mi etsem, şu anda gebelik yok nasılsa.. Heralde rahme gidene kadar ilaçların bir yan etkisi olmuyordur.
Aminnnn inşAllahhhAy insallah canım benim <3 insallah güzel haberlerimiz olur
Canim benim e2 93 kaç olmalı birşey demedi doktor ama nette tam değeri bulamadım farklı şeyler yazmislardiE2'in kaçtı canım senin ?
Boyun uzun anlaşılanBenim canım :) teşekkür ederim.
Hiç bilmiyorum ya ölçmedimE2'in kaçtı canım senin ?
kızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?