Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım. İnşallah yaptığım kürler mahvetmemiştir hormonlarımı. Kobay faresi gibi oynuyorum kendimle
Ben bu ay instagramdan vır macun sipariş etmiştim bende hafif yumurta tembelliği vardı ben inanıyorum ki eger habilelik söx konusuysa onun vesilesiyle olmuç tur iki yemek kaşığı kullandım sadece

Bence yapmamalisin canim evet bitkisel tedavi diye bir sey var ama kotu be agir sonuclarla karsilasabilirsin ben cesaret edemiyorum acikcasi
Benim mizacım bu canım. Ben bitkiler içinde büyüdüm. İlaç nedir bilmem bile evlendikten sonra almaya başladım. Şu içtiğim folik asit bile içime sinmiyor acaba katkı mı var diye :)

Ay insallah canım benim <3 insallah güzel haberlerimiz olur

Benim mizacım bu canım. Ben bitkiler içinde büyüdüm. İlaç nedir bilmem bile evlendikten sonra almaya başladım. Şu içtiğim folik asit bile içime sinmiyor acaba katkı mı var diye :)
Demek istediğim kas yapayım derken göz çıkarmamak:) mesela kayinpederim kalp ameliyatı oldu kan sulanma problemi var yeşillik kesinlikle yasak yada gebelikte ilk dönem maydanoz düşüğe sebep veriyor yada incir prolaktin yükseltiyor ve hamile kalamaya bilirsin yumurta desteklemek için kur yapıyorsun oluşan yumurtaların kistlesiryada patlarsa yumurtalığın bile alınabilir bilemezsin besinler doğal ama etkileri olumsuz sonuç doğurabilir bir teyze bacak ağrısı için bacağına kalabak sarmıştı çoğu kişi bunu yapıyor ama kaynar su dökmüş gibi yanmıştı ananem annem bebekken bitkisel birşey yapmış mide kanamasından ölmüş bilem3zsin evet doğal ama sana ne faydalı zararı da dokunabilir o yüzden b3n cesaret edip yapamıyorum

Senella senelllaaa dr bana kronik enfeksiyonun var iliskiden sonra idrarini yap dedi. bebek istiyorum gidersem akar oncesinde gidiyorum dedim. hayir birsey olmaz rahat ol dedi, ama ben dinlemedim tabi.bencede yan etki olmuyordur yumurtlamadan sonra icme sanki.

Merhaba kızlar 1 hafta dır ovülasyon testi yapıyorum 14.gunu testim sizce pik olmusmu bilenler bi bakabilirmi 1 tane test kaldı bugün catlarmi goremeyebilirim

Eklentiler

• 20180106_202803.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
kızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki

Bence yok canım. 6 günden az kaldı predictorda kesin çıkardı. Ben bugün comfortla geçen ay yaptığım testi buldum. Çizgi aynı seninki gibi ama hamilelik yoktu. Attım çöpe keşke resmini çekseydim. Belki geç döllenme olmuştur da predictorda çıkmamıştır. Kendinde belirti var mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…