İnşAllah vardır tereddüt ettim şimdi çünkü bu kullandığım gebelik testi markasıyla ilgili olumsuz kötü yorumlar okudum.
Moralim çok bozuldu ya
Anladım canım geçmiş olsun. Belki de Allah söyletmiştir :) bu ay bişeyler olacaktır. Kaç gün kullanacaksın ilaçları. Yumurtlaman geçmediyse yetişir belki.Ne ki markası? Bisey olmaz korkma. Olmasa hiç çıkmazdı.
Hayır değilim canım, geçen ay erkenden adet oldum. Şimdi de çalışma günleri var :)) Hormon tahlillerimi yaptırdım bu ay. Tsh yüksek, trioid ilacı verdi.
Adet sancısı gibi mi? Ben adet sancısına dönüştüğünü anladım hemen aynı olmuyor.Kizlar cok sancim var bugun yarin olurum galiba. rahim filminden gecikti sanirim..
Ben rahim filminden sonra gününde olmuştum gecikmeye neden olmamıştı bende.Kizlar cok sancim var bugun yarin olurum galiba. rahim filminden gecikti sanirim..
laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyorNe ki markası? Bisey olmaz korkma. Olmasa hiç çıkmazdı.
Hayır değilim canım, geçen ay erkenden adet oldum. Şimdi de çalışma günleri var :)) Hormon tahlillerimi yaptırdım bu ay. Tsh yüksek, trioid ilacı verdi.
Anladım canım geçmiş olsun. Belki de Allah söyletmiştir :) bu ay bişeyler olacaktır. Kaç gün kullanacaksın ilaçları. Yumurtlaman geçmediyse yetişir belki.
laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyor
laboquick gebelik testi gecen ay internetten ovulasyon testi istemiştim ve 5 tane de gebelik testi hediye etmişti o testle yaptım. Ama daha önce de silik çizgi çıkıp negatifi görenler olmuş olımsuzlar kadar olumlu yorumlarda vardı ama o ihtimal bile insanın canını sıkıyor
Adet agrisi gibi degildi ama bugun disarda cok durdum belkide usuttum ayni adet oncesi gibi o durumda suan sancim canim. Sanirim olucam bilmiyorum :-(Adet sancısı gibi mi? Ben adet sancısına dönüştüğünü anladım hemen aynı olmuyor.
Adet agrisi gibi degildi ama bugun disarda cok durdum belkide usuttum ayni adet oncesi gibi o durumda suan sancim canim. Sanirim olucam bilmiyorum :-(
2 gün önce yaptım silik çizgi cıkmıştı onda daValla bende çıkmadı 3 tane kullandım negatif sonuçta negatif.. ovulasyonun yok mu elinde adete yakın hamileysen koyulaşıyor diyorlar. Ondan yap bakalım ne olacak
Bende anlamadim ki normalde cok nadir degisirdi tarih baktim 28 gunde bir olan ben ilac tedavisinden beri 30.31 gunde olmusum boyle 34 gune cikmamis hic. Anlamadim inan kiBen rahim filminden sonra gününde olmuştum gecikmeye neden olmamıştı bende.
Ah keske ama bilmiyorum inan ki belirsizlik cok kotu yadur bakalım belki de olmayacaksın canım
Bu da aynı testin yarım saat sonra ki halicanım senin testin pozitif bence
Aynı belirtiler bende de var :)) 1 saat önce yemek yedim şuan midem kazılıyor açlıktan :))Artımed diye bi marka ,,acayip bi duygusallık var ve deli gibi yeme hissi gögüslerim hassas ve şişkinlik sanırım gaz dediğimiz olay
Aynı belirtiler bende de var :)) 1 saat önce yemek yedim şuan midem kazılıyor açlıktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?