Hastalıklar insanların günahlarına kefaret oluyormuş özellikle de böyle ağır hastalıklar...Amin canim.bunu ancak çeken bilir.Rabbimden bian önce onun iyilesmesini diliyorum.o dünyanın en iyi insanı...
Hoş geldin canım inşallah bu ay paylaşmak nasip olur hamiş haberini :) :) :)Bende en son 9 Aralıkta adet oldum. Dün yumurtlama günümdü yaptığım teste göre. Bakalım nasip=)
Yapıyorum canımm :)naz2018 canım benim batı da 5 ocak yapar mısıınnn
Aynen daha da belirginleşmişBu da dün yaptığım
Ayyy yerimde duramıyorum eşimAynen daha da belirginleşmiş
Yok nereye gidiyorum canimmmm ugurlu topigim ve sahibi :) gitmem bi yere kuzum darisi sana insaallah. Dualarim hepinizle :)Canım şöyle oluyor ki silikleştiği gün yumuş çatlamış demek o gün çok önemli :)
Aynen ben de de koyulaşmıştı ama bi yumurtlama belirtisi yoktu. Lh da kendi kendine durup durup dalgalanacak mir bir hormon değil aslında
Hoş geldin canım topiğimize :) :)
Baya erken yumurtlamışsın bana da bir kez böyle olmuştu sebebini bilmiyorum ama okuyor böyle canım
Arminch cim işte ne yapayım adet oldum paşa paşa önümüzdeki adeti bekliyorum canım ne yapayım... :) :) sen ne yapıyosun iyileştin mi :)
Hilaaaaaaaaaaaaalllll topiğimizin en sabırlısıı.
Hayırlı olsun bebişim çok sevindim
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin inşallahhh. Bak topiği bırakıp gitmek yok ha küserim :)
Allahım mm ne güzel heyecanlar
Heee ben eşime sürpriz yapamıyorum ki anam, adam her dakikamı biliyor bu nasıl iş anlamadım...
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar bunlarda şimdi yaptığım testler sanki dünkinden koyular değil mi
Ayyy canim benim yaaa Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu :) inanin dualarimda hepiniz varsiniz.Hilal coban
Bizimle Belirtilerini paylaş diyeceğim ama
Listelerin sayfalarca sürmesinden korkuyorum
Şaka bi yana da bize şöyle kısaca yazarsan ekleyim gerçekten faydalı bir birikim olacak bu. Sanırım bu şekilde belirtileri toplayan ilk topiğiz
Dur bi de senin mutlu haberin için dans edeyim
AminnnnHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canım .20 ocak bat. Bakalım ne olacak:)Hoş geldin canım inşallah bu ay paylaşmak nasip olur hamiş haberini :) :) :)
Sizinde 20 ocak bat sanırım. Şuan yumurtlama zamanınız öyleyse galiba dimi? Belirti yaşadınız mı? =)inşallah öyledir canım
Canim hayirli olsum bebisinnn Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahhHepinize coook tesekkur ederim canlarim benim :) kan verdim bekliyoruz insallah ciksin yazicam sonucu bi aksilik cikmadan bunuda atlatsak hala inanamiyorum :)
merhaba .Bende bariz görebildiğim bir belirti yok adet belirtileri ile aynı. Göğüslerim şiş ve acıyor adet krampları yaşıyorum . Sanırım en gerçek belirti adet gecikmesi .zira ilk kızımda dayanılmaz adet ağrıları çekmiştim ve adet olmamıştım. Inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin@Nilay korkmazMasalicindemasal 17 ocak cıları taciz edeyim dedim :)
Bata 9 gün var belirti varmı kızlar :)
Ya da 17 ocak batına yakın olanlarda :)
Ya bide ben kendim eczaneden 100mg progestan aldım gece yatarken fitil şeklinde kullanıyorum, hamileliği kolaylaştırıyormuş ya da oluşan bebeğin tutunmasını sağlıyormuş diye. İnşallah işe yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?