- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Hamile misin canım çok sevindim nasıl oldu doğal yolla mı özellikle yaptığın birşey var mı benim de önümüzdeki ay olmazsa 7 ay olacakEvet canim ilk olacak insallah. 7.ayimizdi denememizin :)
Hepiniz aklimdasiniz ediyorum kuzum hic merak etme :)İnsallahhh kuzumm dua et
Ben dedim ayagimi surudum arkamdan tek tek hamile haberleri yigilacak bakin gorursunuz :)Foruma uye olur olmaz Hilal cobanin hamilelik haberini okuyup hic tanimadigim halde heyecanlandim ve sevindim bana sans getirecegine yurekten inaniyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz umarim..
bu basliktaki herkese kısmet olur insallahhh hepimize iyi sanslar ❤
Yok canim ben tedavi gordum istedik 2 ay bekledik olmayinca doktora gittim ilk 4 ay klomen catlatma ignesi kullandim olmadi. Bu ay rahim filmi cekildim doktorum inofolic toz yazdi mutlaka kullan dedi sabah aksam ac karnina onu kullandim. Ha bide ben Allahin izniyle faydasi olduguna inaniyorum bal corek otu tarcin kürü yaptim adetliyken basladim 12 gun yapiyosun canim :)Hamile misin canım çok sevindim nasıl oldu doğal yolla mı özellikle yaptığın birşey var mı benim de önümüzdeki ay olmazsa 7 ay olacak
Ben yapıyorumKızlar eşine kür yapan var mı?
Ben de öyleyim de normalde şuan da kendimi zor tutuyorum söylememek içinBen dayanamıyorum hemen paylaşıyorum ya ben niye böyleyim ya raaabbiimm
Saol canımmm bu topiği açarken katılan herkesin hamiş olması duasıyla açmıştım inşallah hepimiz o ay veya bu ay hamiş oluruz :) :) ama şu an senin çok seviniyorum ayy maşallah
Kız bu sende tutarsa ben de yapayım önümüzdeki ay hadi inşallah tutar
Anaaa kimyasal falan mıydı acaba ya bariz bi çizgi vardı. İşte böyle zamanlarda beta hcg testi ancak çıkarıyor kimyasal olduğunu.. Geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur hepimiz şubatçıyız :)
Canım ben şimdi bal tarçın çörekotu yaptım. Bugün başlıycam. Günde kaç kere ne kadar ve aç mı tok mu yiyeceğim ?Yok canim ben tedavi gordum istedik 2 ay bekledik olmayinca doktora gittim ilk 4 ay klomen catlatma ignesi kullandim olmadi. Bu ay rahim filmi cekildim doktorum inofolic toz yazdi mutlaka kullan dedi sabah aksam ac karnina onu kullandim. Ha bide ben Allahin izniyle faydasi olduguna inaniyorum bal corek otu tarcin kürü yaptim adetliyken basladim 12 gun yapiyosun canim :)
Benim de 15 Ocak ama erken yumurtladım 29 aralıkta ama bende hiç bir belirti yok sizde bi belirti falan var mı
Ne gibi belirtilerin var acaba inşallah hamilesindir canımBenim de bat 16 ocak ben de erke yumurtladim 29unda biraz belirtilerim var ama umitlenmek de istemiyorum. insallah psikolojik degildir.
Canım tsh yüksekliği bebeğin zekası ile ilgili sorunlara da neden olabiliyor. Hormon testinde fsh değerin aralığı nedir? Bir de yaşla ilişkili galiba o hormon yaşın kaç? Doktorun söyledikleri ikna etmedi ise ve mümkünse istersen farkı bir doktora danış.
Canım tsh yüksekliği bebeğin zekası ile ilgili sorunlara da neden olabiliyor. Hormon testinde fsh değerin aralığı nedir? Bir de yaşla ilişkili galiba o hormon yaşın kaç? Doktorun söyledikleri ikna etmedi ise ve mümkünse istersen farkı bir doktora danış.
Içme bence canim.fsh yumurtalik rezervini gösteren bi hormondur.ne yapsan farketmez.yâs ilerledikc artiyor.
Sana neden yüksek doz basladı anlamadim.bana en düsüğünden basladi.daha once de hiç kullanmamiştim.hatta bana ilk üç gün yarim iç sonra tam ic dedi.bide sabah icmek gerekiyor.aksam icince çarpinti yapiyormus.
Idrar yolları enfeksiyonuna mi? Onu genelde kisti olanlar içmiş, bide pkosu olanlar o yüzden soğan kürüne sıcak bakmadım. Incir kürü de sen adeti geciktirdi dedin. Bilmiyorum yaa aslında hiç umursamayacaksın. Bu hormonlar bekarkende boylemiydi, sonra mi bozuldu onu merak ediyorum. Hiç benim böyle şikâyetlerim yoktu.Kesinlikle soğan kürü :) kesin çözüm.
Korkma canim doktorun bi bildiği vardir canim.ben daha ilk defa ilac kullaniyorum belki onin ici yazmistir.bide benimki yeni yükseldi.hep böyle degildi.15 günde bu hale gelmis.Bilmiyorum ki neden yüksek doz başladı. Çok düşürmesin şimdi bu ilaç?
Saracoğlu düşüyor diyor, denesem mi dedim bende.
Hilal coban canım tebrik ederim. Sabrettin mükafatını aldın. Bize de dua et.. Adetin geçmişti değil mi? Klomen in faydası da oldu mu sence?
Ben de kist de pco da yok canım. Ama incir kürü yapmadan önce yapın ki rahminiz temiz olsun demişlerdi. Yaptım. Bi değişiklik olmadı Akıntı vb. Zaten dediğim gibi bişey yoktu rahmimde. Ama tesadüfen doktora gittiğimde öğrendim. Doktora gitme nedenim uzun süren adet sancısı gibi sancılardı. Onun nedenini bulamadı. Önceki tahlillerine bi bakayım dedi doktor. Sen ağır enfeksiyonluymuşsun. İdrar kültüründe üreme olmadı nasıl oluyor 1 ayda dedi. Ve antibiyotik bile kullanmadım o ay folik asit ve soğan kürü dışında bişey yapmadım. Doktor bile şok oldu. Ben defalarca gece yarıları ateşlenip ambulansta gözümü açtığımı bilirim. 40lara çıkardı ateşim. Her seferinde panik olurdu ben acile geldiğimde. Her seferinde ayrı bir antibiyotik tedavisi. Ömrüm boyunca bunla yaşıycam heralde demiştim. Sonra araştırdığımda sadece idrar yolu değil her türlü enfeksiyona iltihaba karşı etkiliymiş. Sivilce tedavisinde bile kullanılıyormuş. Biz sadece bebiş işine kafamızı takdığımız için rahimle olan kısmı duymuşuz.Idrar yolları enfeksiyonuna mi? Onu genelde kisti olanlar içmiş, bide pkosu olanlar o yüzden soğan kürüne sıcak bakmadım. Incir kürü de sen adeti geciktirdi dedin. Bilmiyorum yaa aslında hiç umursamayacaksın. Bu hormonlar bekarkende boylemiydi, sonra mi bozuldu onu merak ediyorum. Hiç benim böyle şikâyetlerim yoktu.
Canım3.5-12.5 foliküler fazdaki değer. Adetin 4.günü yaptırdım. Benim 12.8 cıktı. 38 yaşındayım. Saracoğlu Fsh yı düşürmek için aslanpençesi öneriyor. Demek ki düşüyor. Birde sen Tsh yı düştüğünü anlıyorum demistin. Nasıl anlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?