Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmm cokkk tebrik ederim cok mutlu oldum sabirla bekledin guzel sonucu aldin esime diyorum arkadasim hamile kalmis diye hangisi diyor o kadar mutlu oldum ki darisi bizlere insallah Hilal coban

Selamun aleykum canlarım. Nasılsınız. Haberlerinizi aldıkça çok mutlu oluyorum Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla. Ben bir şey soracağım size benim batim 5 ocaktı 2 gün geçti gelen giden yok Elhamdulillah göğüslerim iyice sızlamaya başladı yeşil damarlar cıktı sağ kasığımda ve belimde ağrı var. Kan testine gitsem gebelik belli olur mu yoksa biraz daha beklemelimiyim ?

beNimde bat 8 ocakti ve sagolsun hic umut ve beklenti icine girmeden gelecegiNi haber verdi kahverengi lekem gelmeye basladi yarin olurum mutlaka, bu ayda ovu testi ise yaramadi catlamami olmuyor anlamadim ki,pazartesi randevu alacagim gec olmadan

Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçtiğine bağlı canım. 10günü geçtiyse %100 çıkar. Ama bence normal gebelik testi yeterli olacaktır. Silikte olsa çıkar.

beNimde bat 8 ocakti ve sagolsun hic umut ve beklenti icine girmeden gelecegiNi haber verdi kahverengi lekem gelmeye basladi yarin olurum mutlaka, bu ayda ovu testi ise yaramadi catlamami olmuyor anlamadim ki,pazartesi randevu alacagim gec olmadan
Canım 3ncü günü git de en azından hormon tahlili de yaptırırsın.

Canım benim 3ncü gün bugün. Başladım ben. Sende başla bence. Soğan kürüyle birlikte bişey olacağını da sanmıyorum.
Bugun yaptım bu kürü bakalım ne olacak aslında soğan kürü yle yapmayın diye bazı yorumlar var ama napalım yapıyım gitsin dedim Ayyyy tadı çok kötüüüü

Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçtiğine bağlı canım. 10günü geçtiyse %100 çıkar. Ama bence normal gebelik testi yeterli olacaktır. Silikte olsa çıkar.
Tam 10 gün oldu bugün,varsa da yoksa da kesin olarak öğrenmek istiyorum canim insaAllah hayirlisi olur

Eki Görüntüle 2090466 Türkiyeden kalma ilaclarim arasinda bunu buldum kullanan varmı? Bununla devam etsem mi?
Ben de içtim bundan devam edebilir canımm
Anaaa ne güzel geçmiş canımmm inşallah hamişsindir sen de
Canım geçmiş olsun benim adetlerim hiç kahverengi lekeyle gelmez. Ama sen daha iyi biliyorsundur tabiki kendini.
Selam kızlar benimde bat 14 Ocak hepimiz için Rabbim en güzelini versin
Hoş geldin canım inşallah 14 ocak senim bebiş haberini aldığın gün olur :)
Ben yeni adet oldum.canim.bugün 7.gün.
Ben kist var diye süpheleniyorym.
Canım kist de pıt pıt atmaz ya sanmıyorum hiç öyle olmadı ben de

Canim ağrım var ya.hic gecmedi.akşam ustü baktım atıyor.biraz durruyor yine atiyor.kasiğımdaki ağri da ayni hamileyken yasadigim gibi.
Adet de oldum.bu ağri da neyin nesi.
Acaba kürtaj sonrası bisey mi oldu yada kist mi gelisti diye şüphe ediyorum.

Kızlar ovulasyon testi yapıp çift çizgiyi yakalayıp ilişki olmasına rağmen hamile kalmama ihtimali var mı.? Hamile kalanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…