Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
U Umudumbitmedi_ Allah allah canım ya, çok garip ne desem ki aynı hamilelik teki gibi diyorsun acaba niye oldu

Hadi ya ben değerlendirdim dün ve bugün. Allah inşallah nasip eder. Çok istiyorum. Kasıklarımda değişik bir his var çekilme hissi gibi nasıl tarif etsem bilmiyorum.
Canım inşallah tutunur bebiş ben de ilk hamileliğimde hissetmiştim her kese söylüyordum ben döllenme yi bile hissetim kasıklarımda diye :) ::ama kimse inanmıyor Du inşallh sen de hamişsindir

Canım inşallah tutunur bebiş ben de ilk hamileliğimde hissetmiştim her kese söylüyordum ben döllenme yi bile hissetim kasıklarımda diye :) ::ama kimse inanmıyor Du inşallh sen de hamişsindir
Ayy canım benim ya inşallah. Kaç günde yerleşir acaba döllendiyse rahme?

Allah razı olsun canım insaAllah

Canımm haklısın ah bende ki bu ihmalkarlıği ben ne yapacağımmöö
Ya en azından esinle ayda bir gidip bi kan verin herseyinize baktirin.ben gećen sürükleyerek götürdüm.son 1 ay icinde 3 kere tahlile gittim ben.herseyime baktirip geliyorum.kafam rahat ediyor.

Kızlar b12 seviyesinizi ölçtürdünüz mü hiç?
Ben ölçtürdüm 134 çıktı. Hemen iki kutu iğne verdi her gün vurdur diye sindi onlar bitti yine gittim. İki kutu daha verdi biri haftada bir biri ayda bir. Acaba bebiş olmamasına o mu neden oldu şimdiye kadar diye düşünmeye başladım

Vücutta cereyan eden olaylar icin bi takim vitaminlere gerek oluyor canim.onun icin bütün degerlerin normal olmasi lazim.

Sogan kurunu ben yaptim ben faydasini gormedim hemde istedigim ilk aydi ertesi ay kist olusmustu ben temizler diye biliyodum canim. Bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum ama kuzum Eki Görüntüle 2090448
Hilal mesajını şimdi gördüm daha doğrusu mesajını önceden gördüm ama bana yazdığını yeni farkettim :) :)
Gittim buna göre yaptım kürü bakalım ne olucak. Biraz geç kalmışım ben bunun başlama günü olduğunu bilmiyordum.
Aslında soğan kürü kistler söküp atıyormuş ama sende niye öyle oldu ki.
Bir de bu kürü tadı çok kötü değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…