Folbiol folik asit zaten canım. Ama hamilelikte farklı bir folik asit mi kullandırıyorlar bilmiyorum.yok folik asit ten başka bi tane daha var
Folbiol muş adı
bana ondan vermişti
Folbiol folik asit zaten canım. Ama hamilelikte farklı bir folik asit mi kullandırıyorlar bilmiyorum.
Eksikliği varsa doktor ona göre yazmıştır.ben de şimdi ferro sanol kullanıyorum bir aydır
çinko+demir+folik asit yazıyor üzerinde
Senellam ben de bu inofilic i kullanmayı düşünüyorum ama bu ay soğan kürü yapacağım önümğzreki ay bunu kullanacağım inşallahInofolic toz ve combiyi çok methediyorlar. Acaba diğer folik asit yerine onu mu içseknaz2018 Armin
Folibol ben kendi kafama göre alıp içmiştim 5-10 liralık bir ilaç sonuçta. Doktor Folik 1 yazdı. 30 tane var 30 lira ilaç.. Inofolic de daha pahalı galiba. Folik asitler arasında bu kadar fiyat farkı varsa içeriğinde fark var demektir.
Bana folik asit ve b12 vermislerdi bitmek uzere haftaya gidicem dra bilmiyorum ki varmidir inofolic bu ulke de sorucamInofolic toz ve combiyi çok methediyorlar. Acaba diğer folik asit yerine onu mu içseknaz2018 Armin
Folibol ben kendi kafama göre alıp içmiştim 5-10 liralık bir ilaç sonuçta. Doktor Folik 1 yazdı. 30 tane var 30 lira ilaç.. Inofolic de daha pahalı galiba. Folik asitler arasında bu kadar fiyat farkı varsa içeriğinde fark var demektir.
Bilmiyorum ki kuzu kan testiyle taçlandırmadım henüzBence de koyulaşmış tebrik edelim mi :)
Folik asit zaten b12 değil mi. Aile hekimim öyle demişti.Bana folik asit ve b12 vermislerdi bitmek uzere haftaya gidicem dra bilmiyorum ki varmidir inofolic bu ulke de sorucam
Canım benim 3ncü gün bugün. Başladım ben. Sende başla bence. Soğan kürüyle birlikte bişey olacağını da sanmıyorum.Bal tarçın çörek otu yapan arkadaşlar baştaHilal coban olmak üzere bi sorum var. Adetim 2. Günü başlamak gerekiyormuş doğru mu? Bunu bilmiyordum ya bugun 4.günüm sizce yapsam bişe olur mu ya.
Bir sorum da soğan kürü yle aynı anda nasıl olur acaba
Evet canim benimde ilk ayimdi inofolicte eczaci tavsiyesiylede kullanilabilir yaziyor icindeCanım ınofolıc epey memnunlar bende baslıcam ondan bızım bi arkadas onu ictikten sonra kaldi hamile.
Sogan kurunu ben yaptim ben faydasini gormedim hemde istedigim ilk aydi ertesi ay kist olusmustu ben temizler diye biliyodum canim. Bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum ama kuzumBal tarçın çörek otu yapan arkadaşlar baştaHilal coban olmak üzere bi sorum var. Adetim 2. Günü başlamak gerekiyormuş doğru mu? Bunu bilmiyordum ya bugun 4.günüm sizce yapsam bişe olur mu ya.
Bir sorum da soğan kürü yle aynı anda nasıl olur acaba
Canım benim çok kötü midem bulanıyor yaa. Çıkardım çıkarıcam o durumdayım. Farklı olarak sadece bal-tarçın-çörekotu yedim bugün. Sende mide bulantısı yapmışmıydı. Çok kötüyüm off yaaSogan kurunu ben yaptim ben faydasini gormedim hemde istedigim ilk aydi ertesi ay kist olusmustu ben temizler diye biliyodum canim. Bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum ama kuzum Eki Görüntüle 2090448
Bilmiyorum kiFolik asit zaten b12 değil mi. Aile hekimim öyle demişti.
hic bilmiyorum bacimFolik asit zaten b12 değil mi. Aile hekimim öyle demişti.
İnternetten baktım yanlış hatırlıyomuşum demekki. Folik b9'muş. Tıptaki adı folat'mış. Neyse öğrenmiş olduk.Bilmiyorum ki
hic bilmiyorum bacim
andreafol folic acid Bide b 12, b12 vitaminim bitti attim kutusunu yoksa ceker atardim
Canim cignedinmi sen onu ? Yoo bende hic mide bulantisi yapmadi ama ben cignemeden yuttum haberin olsun ustunede hemen az su iciyodumCanım benim çok kötü midem bulanıyor yaa. Çıkardım çıkarıcam o durumdayım. Farklı olarak sadece bal-tarçın-çörekotu yedim bugün. Sende mide bulantısı yapmışmıydı. Çok kötüyüm off yaa
Niye böyle oldum ki. İnternetten baktım neler iyi gelir diye. Temiz hava aldım limon kokladım. Zencefil çayı yaptım. Tuzlu ayran içtim. Yok yok aynı duruyor bulantı
Çiğniyorum canım. Bende su içtim üzerine. Ondan değil o zaman yaa.Canim cignedinmi sen onu ? Yoo bende hic mide bulantisi yapmadi ama ben cignemeden yuttum haberin olsun ustunede hemen az su iciyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?