Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inofolic toz ve combiyi çok methediyorlar. Acaba diğer folik asit yerine onu mu içsek naz2018 Armin

Folibol ben kendi kafama göre alıp içmiştim 5-10 liralık bir ilaç sonuçta. Doktor Folik 1 yazdı. 30 tane var 30 lira ilaç.. Inofolic de daha pahalı galiba. Folik asitler arasında bu kadar fiyat farkı varsa içeriğinde fark var demektir.

Senellam ben de bu inofilic i kullanmayı düşünüyorum ama bu ay soğan kürü yapacağım önümğzreki ay bunu kullanacağım inşallah

Bana folik asit ve b12 vermislerdi bitmek uzere haftaya gidicem dra bilmiyorum ki varmidir inofolic bu ulke de sorucam

Bal tarçın çörek otu yapan arkadaşlar başta Hilal coban olmak üzere bi sorum var. Adetim 2. Günü başlamak gerekiyormuş doğru mu? Bunu bilmiyordum ya bugun 4.günüm sizce yapsam bişe olur mu ya.
Bir sorum da soğan kürü yle aynı anda nasıl olur acaba

Canım benim 3ncü gün bugün. Başladım ben. Sende başla bence. Soğan kürüyle birlikte bişey olacağını da sanmıyorum.

Sogan kurunu ben yaptim ben faydasini gormedim hemde istedigim ilk aydi ertesi ay kist olusmustu ben temizler diye biliyodum canim. Bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum ama kuzum

Sogan kurunu ben yaptim ben faydasini gormedim hemde istedigim ilk aydi ertesi ay kist olusmustu ben temizler diye biliyodum canim. Bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum ama kuzum Eki Görüntüle 2090448
Canım benim çok kötü midem bulanıyor yaa. Çıkardım çıkarıcam o durumdayım. Farklı olarak sadece bal-tarçın-çörekotu yedim bugün. Sende mide bulantısı yapmışmıydı. Çok kötüyüm off yaa
Niye böyle oldum ki. İnternetten baktım neler iyi gelir diye. Temiz hava aldım limon kokladım. Zencefil çayı yaptım. Tuzlu ayran içtim. Yok yok aynı duruyor bulantı

Türkiyeden kalma ilaclarim arasinda bunu buldum kullanan varmı? Bununla devam etsem mi?

Bilmiyorum ki
hic bilmiyorum bacim
andreafol folic acid Bide b 12, b12 vitaminim bitti attim kutusunu yoksa ceker atardim
İnternetten baktım yanlış hatırlıyomuşum demekki. Folik b9'muş. Tıptaki adı folat'mış. Neyse öğrenmiş olduk.

Canim cignedinmi sen onu ? Yoo bende hic mide bulantisi yapmadi ama ben cignemeden yuttum haberin olsun ustunede hemen az su iciyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…