- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ağrı kesici olarak parol varsa iç canim yoksa içme.kızlar iyi geceler ben kasım ayında düşük yaptım doktor korunmana gerek yok dedi şu an kasık göğüs baş ağrısı tüm hepsini yaşıyorum gündüz uyuyorum ancak gece ayaktayım:) aşırı akıntım var bat 13 ocak sizce hamilemiyim yada ben bi ağrı kesici içim mi :))
bencede içmemem daha iyi 2 ay önce düşük yaptım şimdi daha dikkatliyim ama zaman bi türlü geçmiyor belirsizlik kötüAğrı kesici olarak parol varsa iç canim yoksa içme.
Öncelikle geçmiş olsun canim.Rabbim yerini sağlıkli bebeklerle doldursun.bencede içmemem daha iyi 2 ay önce düşük yaptım şimdi daha dikkatliyim ama zaman bi türlü geçmiyor belirsizlik kötü
canım sanada çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasip etsin benim 5 yaşında oğlum var şükür ama 2. düşük oldu şimdi bende çok istiyorum ama sabırsızım:):)Öncelikle geçmiş olsun canim.Rabbim yerini sağlıkli bebeklerle doldursun.
Zamaninı geçmediği dogru canim.hele senin benim gibilere hiç gecmiyor.bende 1 kasımda kürtaj oldum.simdi de hamile kalmayı bekliyorum.
Senin ilk bebekmiydi?
Saol canim.amin.canım sanada çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasip etsin benim 5 yaşında oğlum var şükür ama 2. düşük oldu şimdi bende çok istiyorum ama sabırsızım:):)
senin ilk bebekmiydi?
yok canım defalarca düşük yapınca araştırıyolarmış o yüzden bilmiyorum ama daha dikkat ediyorum rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin sanadaSaol canim.amin.
Düsüklerinin nedeni belli oldu mu canim?
Benim ilk bebegimdi.
Tsk ederim canim.amin.yok canım defalarca düşük yapınca araştırıyolarmış o yüzden bilmiyorum ama daha dikkat ediyorum rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin sanada
yok canım benim 2. düşüğüm değil 2.cisi düşük oldu 5 yaşında oğlum var sen çok fazla düşünmemeye çalış vardır rabbimin bi bildiği biz istermiyiz düşmesini insanlar hamile olduğunu bilmeden ne ağırlar kaldırıyolar ama hiçbişeycikler olmuyo sen iyi düşün iyi olsunTsk ederim canim.amin.
Ama senin 2 düsüğün var.devlet 2 düsük oldu mu araştıriyor.bi bak derim ben.sonucta çocuk bu kolay olmuyor.
Ne kadar dikkat etsen de bu senin elinde degil.ben heo yattim.boş poset bile almadim elime.kanamam filan olmadi.ama yine de kalbi durmus.
Icerde biseylee oluyor ama bilemiyoruz.engelleyemiyoruz sebebini bilmeden.
Saol canim.düsün düsün sabah oluyor..yok canım benim 2. düşüğüm değil 2.cisi düşük oldu 5 yaşında oğlum var sen çok fazla düşünmemeye çalış vardır rabbimin bi bildiği biz istermiyiz düşmesini insanlar hamile olduğunu bilmeden ne ağırlar kaldırıyolar ama hiçbişeycikler olmuyo sen iyi düşün iyi olsun
hayırlı geceler canımSaol canim.düsün düsün sabah oluyor..
Rabbim oğlunu sana bagislasin ve ona bi kardes versin.
Ben yattim canim.basim ağriyor.yatim de gecsin.hayırlı geceler.
Yok canım ama soğan falan yedim mi midem kötü olur, çok da sağlam değil midem :):):) aşırıya kaçmadığın sürece bişey olmaz canım Allah'ın izniyle. Gastrit falan yok dimi sende ?
İşte bu akıntıyı bulman lazım belki sen adete yakın yumurtluyosundurIste o biraz karisik o akinti adete yakinda geliyor surekli beyaz yapiskan koyu bir akinti surekli oluyor anlamadim gitti
Hoşgeldin canım. Valla bu topik ne belirtiler gördü ama hepsi tırt çıktıkızlar iyi geceler ben kasım ayında düşük yaptım doktor korunmana gerek yok dedi şu an kasık göğüs baş ağrısı tüm hepsini yaşıyorum gündüz uyuyorum ancak gece ayaktayım:) aşırı akıntım var bat 13 ocak sizce hamilemiyim yada ben bi ağrı kesici içim mi :))
Bende hiiic bişey yok canım adet bekliyorumHaftanın hanımları :)
Kızlar nasılsınız belirtiler var mı?
- S Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
ma cherie -----> BAT: 8 OCAK - F Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
yvz13 -----> BAT: 9 OCAK - @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- T TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
emira_86 -----> BAT: 10 OCAK - F firari58 -----> BAT: 10 OCAK
Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK Dildildil -----> BAT: 11 OCAK - A Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
visne_receli -----> BAT: 12 OCAK Esa331 -----> BAT: 12 OCAK - @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
- E ernsmr -----> BAT: 13 OCAK
- E Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- 4 41EEEEE41 -----> BAT: 14 OCAK
- E Elanur4 -----> BAT: 14 OCAK
Durumlar nasıl?
Canım sana bişey soracam ben geçenlerde bı ovulasyon testi yapmıştım baya çizgi belirgindi şimdi adetim çok daha yakın ve çizgi yok sence neden böle olduHaftanın hanımları :)
Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK Dildildil -----> BAT: 11 OCAK - A Ankey -----> BAT: 11 OCAK
visne_receli -----> BAT: 12 OCAK Esa331 -----> BAT: 12 OCAK - @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
Durumlar nasıl?
Demek ki o zamanlar bir daha yumuş olmuş babyCanım sana bişey soracam ben geçenlerde bı ovulasyon testi yapmıştım baya çizgi belirgindi şimdi adetim çok daha yakın ve çizgi yok sence neden böle oldu
Ya şimdi araştırdım ama çoğu kişide ovulasyon oluyor gibi çizgi çıkıyor mu s ahh bebişim neden gelmedi nDemek ki o zamanlar bir daha yumuş olmuş baby
Ya şimdi araştırdım ama çoğu kişide ovulasyon oluyor gibi çizgi çıkıyor mu s ahh bebişim neden gelmedi n
Haftanın hanımları :)
Durumlar nasıl?
Negatif çıkıyor ama içimdeki o küçücük umudu atamıyorumcanım bende de olmuştu ama koyulaşmayıp da hamile olan da var
Kötü olursan yemeklerden sonra iç canım. Mideni yıpratma bi de. Etkisi azalıyor biraz ama midene zarar vermesinden iyidirYok canım ama soğan falan yedim mi midem kötü olur, çok da sağlam değil midem :)
İşte bu akıntıyı bulman lazım belki sen adete yakın yumurtluyosundur
Hoşgeldin canım. Valla bu topik ne belirtiler gördü ama hepsi tırt çıktıo yüzden şimdi hamilesin demek için çok erken. İnşallah hamişsindir :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?