Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm hepimiz hamileyizdir ama zaman geçmek bilmiyor iş yapmaya bile korkuyorum

Şuan ara ara sağ kasığım ağrıyor.. ama her ay olan bişey:))
ayy inşallah canım ya... artık bebiş işini kafamdan atmak istiyorum :/
Günaydınn
@Hilal coban hamile misin ayyy çok sevindim

Nasılınız kızlar
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın
meraba hanimlar ben hic bisey hissetmiyorum ya olmadi galiba yinede umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne bilim yani simdiye kadar biseyler hissetmem gerek gibi geliyo bana
inşalllah olmuştur canımm
Bende sonuç negatiff.. Yeni Bat 5 Şubat..
hadi ya gelmi kırmızılar neyse hayırlısı kuzm
belki subat ugurlu gelir sana canim insallah diyelik
şubat ta farklı bi enerji hissediyorum dermişim aslında doğum günümde hamiş olmak güzel olurdu
İnşallah canımm hepimiz hamileyizdir ama zaman geçmek bilmiyor iş yapmaya bile korkuyorum
amiiinn yine de kendine dikkat et canım
naz2018 Yeni bat 7 şubat canım eklersin listeye
cansu sen de mi :) hayırlısı olsun kuzum şubatçıyız bakalım :)
Keşke bende adimi listeye yazdırıp umud edebilsem
keremgül seni başka topikte görmüştüm hatta konuşmuş bile olabilirz tam hatırlamıyorum.
kürtaj olmuştun sanırım sen de?
ama neden bu kadar umutsuzsun?

Kızlar ben adet olunca aşılama yaptırcam. Tabi inşallah gerek kalmaz bu ay müjdeyi veririm..

Ben Hamileyim

ayy inşallah canım ya... artık bebiş işini kafamdan atmak istiyorum :/
Bende canım ya inşallah ama her ay olan kasık ağrıları olunca artık bu ay hiç umudum yok.. inşallah sürpriz olur. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı mucizeler versin..

Keşke bende adimi listeye yazdırıp umud edebilsem
evet canim kürtaj oldum kalp atışını duyamadim doktor polistik over dedi kürtajdan 20 gün sonra kanama başladı 23 gündür kanama bitmiyor azalıp artıyor ilaç kullandım vs daha sebebi bile bilinmiyor ne zaman duzene gireceğim daha sonda tedavi vs artık umudum kalmadı kan görmekten bıktım 43 gün oldu daha umut bile edemiyorum Cnm

naz2018 iyiyim cnm çok şükür hastanedeyim smdi progesteron için kan verdim sonucu bekliyorum. Doktor eşinin sonucları da gayet iyi bakalım yumurtlama olmuş mu dedi eğer olmuşsa daha yeni evlisin tedaviye falan gerek yok kendi kendine gebe kalmanı beklicez dedi. Bakalım inş onda da sorun yoktur da stresi atarm üstmden

canım öncelikle üstündeki umutsuzluğu kafandan at bak bir tek sen değilsin bu durumu yaşayan. bu topikte senle aynı çok kişi var başta ben.
hem kürtaj oldum hem de kistim de var.
dert ettiğin polikistik over artık hamişliğe en gel değil. sadece yumuş günün düzensizdir onu da ovu testiyle rahatça bulursun.
asıl önemli olan 23 gündür kanamam kesilmedi diyorsun.
bu çok normal değil.
hatta polikistik için tedaviye başlamıssın anladığım kadarıyla ama,bu kanamayı durdurmadan tedavi olmak da mantıklı değil.
rahmine baktılar mı parça kalmış mı?
tekrar beta hvcg ölçtürdün mü? sıfırlandı mı?
bu iki soru çok önemli?
ve rahmine vajinal usg ile mi baktılar?

inşallah iyi gelir canım tüm sonuçların

canım çok sevindim :) Allah hayırlı ve sağlıklı evlat etsin inşallah.
peki belirtin var mıydı?
Ya aslında belirtilerim vardı ama öncesinde de psikolojik gebelik yaşayıp 13 gün kendi kendime adet gecikmesi yaşamıştım stresten, ben geçen hafta salı günü öğrendim internetten gebelik testi sipariş etmiştim onlar gelince bi denemek istedim salı günü banyoda testi yaptım bıraktım sonra tekrar wc ye gidince test aklıma geldi çift çizgi ama o kadar silik ki ikinci gölge gibi inanmadım adetime 7-8 gün var daha belli olmaZ diye düşünüp bi gebelik testi daha açtım başında bekledim bu kez gene çıktı hemen kan vermeye gittim kan değerim 10.88 çıktı çok minnaktı Yen'i oluşuyor tutunamayabilir 2 günde bi kan ver dedi sonra cuma kan verdim yeniden 47 ye yukselmişti değerim adete 4 gün kala, bi daha kan vermeye gitmedim bugün falan gitmem gerekiyor

Ne ay'ı kız 4.5 yıldır tık yok hiç korunmadık..
hadi ya ,Allah allah... aşılamadan önce hormon testi yaptır mutlaka ve hormonlarını düzene sokmadan ne aşılama hele hele tüp bebek asla yapmayın diyolar.
tabi doktorlar ticari düşündüğü için bi deneylm diyorlar.
hayırlısı olsun o zaman canımm.

canım çok sevindim :) Allah hayırlı ve sağlıklı evlat etsin inşallah.
peki belirtin var mıydı?
Sol üst bacak ağrım oldu ama eşimle şehir dışına iş gezisi yapmıştık arabada kasıldım diye düşündüm önemsemedim 4 gün sürdü bacak ağrım, göğüslerimin uzerine yatamıyordum çok açıyorlardı ve şişmişlerdi, sol kasığımda ara ara giren kramplarım oluyordu ve bi de yüzümdeki değişik lekelenmeler hissetmiştim

anladım canımm aslında hissetmişsin ama yine psikolojik mi diye pek takmamışsın belirtilerini. :)
çok erken öğrenmek de acaip stresli oluyor acaba artacak mı falan diye :)
inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
belirtileri şey için soruyorum.
ilk sayfaya ekliyoruz kaynak olması açısından.
:)

heh tamam bunları eklerim ben :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…