Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kimde enfenksiyon vardi.hani vajinal enfeksiyon.
Enfeksiyon tespiti icin hangi tahliller yapiliyor?
Bende gidip bi baktiracam.
Bide enfeksiyon belirtisi nasil oluyor.bilen varsa yazabilir mi lütfen.
Bende de olmuştu 2 aylık evliyken. Ben ilişki sırasında gelen beyaz kremsi akıntıdan şüphelenip gitmiştim. Bi de kokulu oluyor. Çiğ balık gibi kokuyor. Iyy aklıma geldi yine. Ama çok kolay tedavisi. Bi hafta fitil kullanıyorsun tertemiz oluyor. Korunmanı da söylemiyor doktor. Sadece fitilden sonra ilişki olmayacak dedi o kadar.

Vay anasını şu kısacık evliliğimde herşeyi yaşamışım

Canm topik çok hoşuma gitti bende geleyim mi benim bat 30 ocak klomen kullaniyorm dün bitti yarın kontrol var yumus kontrolü inşallah bu ay hamile kalırım canm naz2018

Bekliyoruz bakalım bi var gibi bi yok gibi hissediyorum :) adet sancısı gibi ağrı var ama bakalım bekliyoruz son 2 gün test almamak için kendimi zor tutuyorum :)

Kizlar gunaydin aranizda izmirden olan var mi? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz simdi bile doktordayim begenemedim bi turlu ben dusuklerden dolayi cok detayli bakiyorum doktorlarin yaklasimina bu beni zorluyo

Ya şimdi araştırdım ama çoğu kişide ovulasyon oluyor gibi çizgi çıkıyor mu s ahh bebişim neden gelmedi n
du bakalım seninki gelirse en süprizlisi olacak :)
Kötü olursan yemeklerden sonra iç canım. Mideni yıpratma bi de. Etkisi azalıyor biraz ama midene zarar vermesinden iyidir
canımm aynen haklısın.
bu tarçın bal çörek otu acaip kötü ya. gün içinde bile mide bulantısı yapıyor bende. hem de adetimi kesti ya
Canm topik çok hoşuma gitti bende geleyim mi benim bat 30 ocak klomen kullaniyorm dün bitti yarın kontrol var yumus kontrolü inşallah bu ay hamile kalırım canm naz2018
hoş geldin canım inşallah yumuşlar büyümüştür güzelcee
Bekliyoruz bakalım bi var gibi bi yok gibi hissediyorum :) adet sancısı gibi ağrı var ama bakalım bekliyoruz son 2 gün test almamak için kendimi zor tutuyorum :)
adetini bekle canım ben adet öncesi yaptım negatif çıkıyordu hala inanmıyordum

İnşallah canm yarını iple cekiyorummmmm 2 gündür Sol kasigima çok ağrı giriyo neden acaba ya

Şuan ara ara sağ kasığım ağrıyor.. ama her ay olan bişey:))

Aynen beklicem ama sanırım görcez bu ay kırmızıyı

meraba hanimlar ben hic bisey hissetmiyorum ya olmadi galiba yinede umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne bilim yani simdiye kadar biseyler hissetmem gerek gibi geliyo bana

Bende sonuç negatiff.. Yeni Bat 5 Şubat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…