Allah en kısa zamanda hepinize nasib etsin canımCanım benimde 5 günüm var.. sabah sağ kasık ağrım belli belirsizdi şuan çok şiddetli yürürken bile bacağım çekiliyor gibi oluyor..
Her ay kasık ağrım olurdu ama bu biraz farklı..
Göğüs ağrım her ay adete yakın şişer ağrır zaten oyüzden onu saymıyorum...
Ateşimi düzenli olarak hiç ölçmedim ama ayaklarım hep üşüyor..
Lütfen banada dua et çok ihtiyacım var duaya..
Klomen de 2. Ayım olacak bu canım daha yeni başladım bakma şikayet ettiğime :) çatlatma iğnesi de de 3. Ayım olacakcanım klomen kullanalı kaç ay oldu
canım yani çatlamayla yada yumuş oluşumuyla ilgili problemlerin mi var ki bunları kullanıyorsun?Klomen de 2. Ayım olacak bu canım daha yeni başladım bakma şikayet ettiğime :) çatlatma iğnesi de de 3. Ayım olacak
ilk defa duydum canmKızlar reGenesis kullanan var mı doktor bana ondan verdi
Klomen de 2. Ayım olacak bu canım daha yeni başladım bakma şikayet ettiğime :) çatlatma iğnesi de de 3. Ayım olacak
Saol canim cvp yazdiğın icin.benimkisi iliskiden sonra bi akintim yok.acikçasi enfeksiyon var mi yok mu biomiyorum.kasintim filan da yok.sadece ara sira iç çamasirima baktigim zaman sarıya yakin kirlenme görüyorum.akinti da degil.idrar yaparken de koku yokBende de olmuştu 2 aylık evliyken. Ben ilişki sırasında gelen beyaz kremsi akıntıdan şüphelenip gitmiştim. Bi de kokulu oluyor. Çiğ balık gibi kokuyor. Iyy aklıma geldi yine. Ama çok kolay tedavisi. Bi hafta fitil kullanıyorsun tertemiz oluyor. Korunmanı da söylemiyor doktor. Sadece fitilden sonra ilişki olmayacak dedi o kadar.
Vay anasını şu kısacık evliliğimde herşeyi yaşamışım
canım yani çatlamayla yada yumuş oluşumuyla ilgili problemlerin mi var ki bunları kullanıyorsun?
ilk defa duydum canm
Vajinal enfeksiyon olsaydı akıntı yapardı. Ama normal zamanlarda koku almıyorsun zaten. İlişki sırasında akıntı geliyor beyaz, çok gelince şüphelenip koklayınca aldım kokuyu. Bende kaşıntı yapmamıştı ama yapanlar da varmış.Saol canim cvp yazdiğın icin.benimkisi iliskiden sonra bi akintim yok.acikçasi enfeksiyon var mi yok mu biomiyorum.kasintim filan da yok.sadece ara sira iç çamasirima baktigim zaman sarıya yakin kirlenme görüyorum.akinti da degil.idrar yaparken de koku yok
Sadece çamasirimi kokladigimda biraz var.
Seninkinin kokusu ne zaman öyle geliyor.ben bunun enfeksiyon olduğunu nasil anlicam.
anladım canım teşekkür ederim cevabın için.Canım, doktorlar bir sorun (kist, hormonlarla ilgili bir rahatsızlık ) vs göremeyince yumurtlamayı ve çatlamayı garanti altına almak için hemen bu yola başvuruyorlar. Yumurtlama takibini doktor benden istemedi mesela. Ben rica ettim. 16 aydır gebe kalamıyorum ve hiç bir sorun yok "sebepsiz infertilite" diyip geçiyorlar. Olur bekle diyorlar.
peki senin eşin tahlil yaptırdı mı cnmCanım, doktorlar bir sorun (kist, hormonlarla ilgili bir rahatsızlık ) vs göremeyince yumurtlamayı ve çatlamayı garanti altına almak için hemen bu yola başvuruyorlar. Yumurtlama takibini doktor benden istemedi mesela. Ben rica ettim. 16 aydır gebe kalamıyorum ve hiç bir sorun yok "sebepsiz infertilite" diyip geçiyorlar. Olur bekle diyorlar.
Çok var canım hamilelik etkisi yapıyor uyku baş dönmesi mide bulantısı 12 gün boyunca zaten yalancı hamilelik yaşıyorsun çünkü iğne hcg hormonu içeriyor 12 gün bitmeden test yaparsan pozitif çıkıp yanıltıyor aklında olsunCanım bişey soracağım. Bende bu ay gideceğim doktora. Geçen ay sadece klomen kullandım. Bu ayda hem klomen hemde çatlatma iğnesi verecek. Bu iğnenin yan etkileri falan var mı? Kullanan kişiyi etkileyen? Okuduğum kadarıyla çok fazla baş dönmesi mide bulantısı falan yapıyormuş öyle mi?
Yok canım hiçbir problemim çok şükür sebepsiz infertilite bizim ki 2 yıl bekledik olmayınca doktorum bunları deniyor bir de aslında daha beklerdik ama yaşım 38 vaktimiz yok 3 ay böyle de olmazsa tüp bebek yapıcaz inşaAllah gerek kalmazcanım yani çatlamayla yada yumuş oluşumuyla ilgili problemlerin mi var ki bunları kullanıyorsun?
ilk defa duydum canm
bu aydan umutlu değilim
bat 22 0cak diyerek aranıza katılıyorum
Anladim canim.bende iliski sirasinda beyaz akinti yok.ben hamileligi engeller diye duydum.onun icin bi baktirayim dedim.Vajinal enfeksiyon olsaydı akıntı yapardı. Ama normal zamanlarda koku almıyorsun zaten. İlişki sırasında akıntı geliyor beyaz, çok gelince şüphelenip koklayınca aldım kokuyu. Bende kaşıntı yapmamıştı ama yapanlar da varmış.
İdrarınla zaten anlayamazsın idrar yolu ayrı vajina ayrı.
Amin canim Allah razi olsun darisi basina :)
Hayirli olsun canimmm benim bebis hepimize ugurlu geldiKızlaaar ben de hamileyimmmm
Canim eminmisiniz corek otu bal tarcinin kestiginden. Bende oyle bi sorun olmadi ayrica tadida macun gibi yaptigindan cok kotu olmuyo ben hemen yutuyodum hatta bazen yavas yavas yiyodum niye kotu etkiledi acaba seniAyy evet benim de adetimi kesti. Ne yapsak adetten sonra mı başlasak bilemedim.
Canim sende pkomu var niye klomen catlatma ignesi veriyor ? Bende pkoluydum banada aynu tedavi uygulandi ama sakın birakma insani cok yipratsada cok etkili bi asama tedavideBugün adetimin 3. Günü doktor kontrolüm var yine klomen çatlatma iğnesi verecek kısır döngü resmen çok sıkıldım heran vazgeçebilirim ama tedaviyi de yarım bırakmak istemiyorum bu kadar uğraştım kaç aydır pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?