inşallah canım bu ay olur da gerek kalmaz :)Yok canım hiçbir problemim çok şükür sebepsiz infertilite bizim ki 2 yıl bekledik olmayınca doktorum bunları deniyor bir de aslında daha beklerdik ama yaşım 38 vaktimiz yok 3 ay böyle de olmazsa tüp bebek yapıcaz inşaAllah gerek kalmaz
aa yelsem k.bakma gerçekten bazen arada göremediklerim oluyor.naz2018 beni listeye eklememişsin canım
benmkini kesti canımmm ben 6 gün olurum garanti hatta bazen 7 ama bu 4.de bittiCanim eminmisiniz corek otu bal tarcinin kestiginden. Bende oyle bi sorun olmadi ayrica tadida macun gibi yaptigindan cok kotu olmuyo ben hemen yutuyodum hatta bazen yavas yavas yiyodum niye kotu etkiledi acaba seni
april cım bilmiyorum ki şu an topikte yozgattan biri de yok sanırım.buranın yabancısıyım ,yardımcı olursanız cok sevinirim
Canim birazda ona baglamamak gerek benimde onceki ay olmamisti hep kahveydi. Doktoruma sordum tedavi goruyosun oyle seylere takilma normal demisti. Bide vucut kendini adapte ediyor sanirim hamilelige. Ama bende kür kesmemisti gecen ay canimbenmkini kesti canımmm ben 6 gün olurum garanti hatta bazen 7 ama bu 4.de bitti
Evet canım engelleyebiliyor. Çünkü spermlerin canlı kalma süresi azalıyor enfeksiyondan dolayı. Şüpheleniyorsan bi baktır için rahatlar.Anladim canim.bende iliski sirasinda beyaz akinti yok.ben hamileligi engeller diye duydum.onun icin bi baktirayim dedim.
ben bir kere diyet yaparken tarçını çok kullanmıştım o zaman da benm adetim gelmemişti canm neyse yiyorum zaten bırakmayacağım :) sen bu ay yumuş kontrolüne gitmiş miydin?Canim birazda ona baglamamak gerek benimde onceki ay olmamisti hep kahveydi. Doktoruma sordum tedavi goruyosun oyle seylere takilma normal demisti. Bide vucut kendini adapte ediyor sanirim hamilelige. Ama bende kür kesmemisti gecen ay canim
Benim adetim tamamen bitmedi. Ama çok azaldı. Benim az başlar 2-3-4 yoğun olur. Sona doğru lekelenme şeklinde olur. Bu sefer 3ncü günden beri lekelenme şeklinde geliyor. Belki yediğim farklı bişey yapmıştır bilemiyorum.Canim eminmisiniz corek otu bal tarcinin kestiginden. Bende oyle bi sorun olmadi ayrica tadida macun gibi yaptigindan cok kotu olmuyo ben hemen yutuyodum hatta bazen yavas yavas yiyodum niye kotu etkiledi acaba seni
Baktırayim da burdaki doktor erkek.utaniyorum.ben kapali biriyim.Evet canım engelleyebiliyor. Çünkü spermlerin canlı kalma süresi azalıyor enfeksiyondan dolayı. Şüpheleniyorsan bi baktır için rahatlar.
Yok bebegim ben rahim filmi icin gittigimde kürü yeni birakmistim. Doktor sasirdi sen gecmi kaldin dedi hayir adet bitiminin 2.gunu dedim. Rahim cok guzel gelismis duvari falan cok iyi dedi hayret etti tabi kürü soylemedimben bir kere diyet yaparken tarçını çok kullanmıştım o zaman da benm adetim gelmemişti canm neyse yiyorum zaten bırakmayacağım :) sen bu ay yumuş kontrolüne gitmiş miydin?
Canim aynini nazada dedim. Cocuk isteyince haliyle vucudun duzeni bi degisiyor kendini hazirliyor bendede oldu o onceki ay hep kahve geldi kürü yapmadan onceki aydi doktoruma sordum takilma onlara onemli degil dedi banaBenim adetim tamamen bitmedi. Ama çok azaldı. Benim az başlar 2-3-4 yoğun olur. Sona doğru lekelenme şeklinde olur. Bu sefer 3ncü günden beri lekelenme şeklinde geliyor. Belki yediğim farklı bişey yapmıştır bilemiyorum.
Akintindan anlarsin renginden anlarsin agrindan anlarsin idrarindan anlarsin canimBaktırayim da burdaki doktor erkek.utaniyorum.ben kapali biriyim.
Doktora gitmeden nasil anlayabilirim.
Canım kürü uyguladığın ay mı hamile kaldın.?Yok bebegim ben rahim filmi icin gittigimde kürü yeni birakmistim. Doktor sasirdi sen gecmi kaldin dedi hayir adet bitiminin 2.gunu dedim. Rahim cok guzel gelismis duvari falan cok iyi dedi hayret etti tabi kürü soylemedim
Canım ben kadın doktora gitmiştim ama alttan muayene ya da tahlil istemedi. Ben dedim böyle kokulu bi akıntım oluyor diye. Vajinal enfeksiyon var fitil yazıcam bi hafta mı 10 gün mü ne kullan dedi. Yani belirti gösteriyormuş illa ki enfeksiyon. Ama idrar yolları öyle değil. Aşırı olmadığı sürece belirti göstermiyor.Baktırayim da burdaki doktor erkek.utaniyorum.ben kapali biriyim.
Doktora gitmeden nasil anlayabilirim.
Evet canim cok tesekkur ederim darisi size insallah. Ama ben uzerine adet bitiminde rahim filmi cekildim tabi onunda etkisi buyuk :)Canım kürü uyguladığın ay mı hamile kaldın.?
Hayırli olsun buarada:))
Kız bebişin susam kadarmış okudun mu imza yeriniAkintindan anlarsin renginden anlarsin agrindan anlarsin idrarindan anlarsin canim
Anlayamiyorum ki canimAkintindan anlarsin renginden anlarsin agrindan anlarsin idrarindan anlarsin canim
Bizde takılmayak o zaman :)Canim aynini nazada dedim. Cocuk isteyince haliyle vucudun duzeni bi degisiyor kendini hazirliyor bendede oldu o onceki ay hep kahve geldi kürü yapmadan onceki aydi doktoruma sordum takilma onlara onemli degil dedi bana
Çok var canım hamilelik etkisi yapıyor uyku baş dönmesi mide bulantısı 12 gün boyunca zaten yalancı hamilelik yaşıyorsun çünkü iğne hcg hormonu içeriyor 12 gün bitmeden test yaparsan pozitif çıkıp yanıltıyor aklında olsun
Amin canım çok sağol..Evet canim cok tesekkur ederim darisi size insallah. Ama ben uzerine adet bitiminde rahim filmi cekildim tabi onunda etkisi buyuk :)
Benim ara sira idrar yolu enfeksiyonum olur.üsütünce.ama simdi yok.ben doktora aç bi yerini der diye gitmek istemiyorum.ins demez.ben yarin gideyim bi doktora.Canım ben kadın doktora gitmiştim ama alttan muayene ya da tahlil istemedi. Ben dedim böyle kokulu bi akıntım oluyor diye. Vajinal enfeksiyon var fitil yazıcam bi hafta mı 10 gün mü ne kullan dedi. Yani belirti gösteriyormuş illa ki enfeksiyon. Ama idrar yolları öyle değil. Aşırı olmadığı sürece belirti göstermiyor.
Bence vajinal enfeksiyon yok sende ama idrar yollarına baktırabilirsin. İdrar yolları enfeksiyonu ileri düzeyde olmasa bile engel olabiliyor. Enfeksiyon istemsiz olarak rahim kaslarını kasıyormuş o da yumurtanın rahim duvarına tutunmasını engelliyormuş. Onda da muayeneye gerek yok idrar tahlili vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?