• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim daha cok kucuk minnak teyzesi haftaya gorucez keseyi insallah :) sonraki hafta yada 15 gunmu dedi doktor kalp atisini duyucaz dedi❤
Ayy çok güzel yaa. İnşallah bi aksilik çıkmaz. Sıkı sıkı tutunur bebişin. Çok heyecanlı bi o kadar da stresli bi süreç
Ama sonucuna değer:KK200:

Junior Ahmet geliyor dedi mi eşin :KK48:

canımmm sen kürü o zaman hamiş kaldın adet dönemi değil ondan önceki adet dönemi yapmıştın demi

ya aslında bu enfeksiyon gerçekten sessiz bir enfeksiyon benim gözlemlediğim kadarıyla. ben de küçükken olmuştu akıntım falan olmuştu fitil kullandım.ama alttan bakmamışlardı tabiki evli olmadığım için ve de baya küçüktüm
Hayir yaptigim ay kaldim iste kiz gecen ay basinda adet oldum 3unde basladim küre adet bitiminde biraktim ben azcik erken biraktim adet bitiminden sonraki 2.gun rahim filmi cekildi iste cano karisikmi oldu :-)

Sistit çok belirti vermiyor malesef vajinal enfeksiyon gibi. Ben ateşlenip acile düşünce öğrenmiştim düşün. Arada yanma oluyordu ama az su içtim heralde deyip geçiştiriyordum. Baya ilerlemişken öğrendim.
Belki sistit de olabilir.gecen ne gördüm.yazin özel hastaneye gitmisyim.doktor bisey yok diyip yolladi.
E nabiza geçen girdim.dr akut vajinit yazmiş taniya.ne olabilir ki?

kız sen bu ay ne yaptın dur bi de kimyonlu su mu içiyon çakşırdı oydu buydu derken midene yazık etme baby.
ben de soğan kürüne başlayacam gerçi :KK70:
Çakşır içmiyorum bıraktım. Çok karışacak diye :)
Kimyonlu su mide bulantısını geçiriyor diye içiyorum düzenli değil yani :)

Hayir yaptigim ay kaldim iste kiz gecen ay basinda adet oldum 3unde basladim küre adet bitiminde biraktim ben azcik erken biraktim adet bitiminden sonraki 2.gun rahim filmi cekildi iste cano karisikmi oldu :-)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi anladım :D

canımmm sen kürü o zaman hamiş kaldın adet dönemi değil ondan önceki adet dönemi yapmıştın demi

ya aslında bu enfeksiyon gerçekten sessiz bir enfeksiyon benim gözlemlediğim kadarıyla. ben de küçükken olmuştu akıntım falan olmuştu fitil kullandım.ama alttan bakmamışlardı tabiki evli olmadığım için ve de baya küçüktüm
Ben o zaman gidim yarın.bilirsin pimpirikliyimdir bu konularda.

Ayy çok güzel yaa. İnşallah bi aksilik çıkmaz. Sıkı sıkı tutunur bebişin. Çok heyecanlı bi o kadar da stresli bi süreç
Ama sonucuna değer:KK200:

Junior Ahmet geliyor dedi mi eşin :KK48:
Evet demezmi zaten bu ay icine dogmus gibi soyleyip duruyordu canim :-)
Simdilik bi sorun yok cok sukur degerimdeki artista pregesteronda cok guzel dedi doktorum haftaya keseyi gorucez insallah. Ben Allahima emanet ettim hicbi sorun cikmicak insallah :)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi anladım :KK70:
Cok sukur Allahimmmm :-) :-)

yumuş günün ne zamn senin
Bilmem 14. Gün filamdır 28 günde adet oluyorum her ay düzenli hiç şaşmaz,şaşarsa kesin hamileyim 10. Günden başladım ben ilişkiye 2 günde bir gidiyorum öyle neye denk gelirse artık kızımda 12.ve 14. Günde yaptık sadece tutmuştu

Bilmem 14. Gün filamdır 28 günde adet oluyorum her ay düzenli hiç şaşmaz,şaşarsa kesin hamileyim 10. Günden başladım ben ilişkiye 2 günde bir gidiyorum öyle neye denk gelirse artık kızımda 12.ve 14. Günde yaptık sadece tutmuştu
iyi negüzel maşallah

Abovv ben çamasirsız yatamam.bide ıslak oldumu hemen kasiniyorum.hemen kosup degistiriyorum.
Öyle deme canım çok sağlıklı bi araştır. tamamen çıplak yatsan daha iyi ama yatamıyorsan iç çamaşırı giyme ama pijamanı giy öyle yat. Diğeri kadar olmasa da hava alır yine de. Düşünüyorum da gerçekten biz mahvediyoruz biz kendimizi hasta ediyoruz 7x24 kapalı duran bi yer ufak bi mikrop durumunda hemencecik artacaktır yayılacaktır. Yıllardır sütyenle uyumamız gibi. Yazık ediyoruz kendimize.

Evet demezmi zaten bu ay icine dogmus gibi soyleyip duruyordu canim :-)
Simdilik bi sorun yok cok sukur degerimdeki artista pregesteronda cok guzel dedi doktorum haftaya keseyi gorucez insallah. Ben Allahima emanet ettim hicbi sorun cikmicak insallah :)
İnşallah canım :KK200:

Rahim filmi çekilince ne oluyor ki film çekildi diye mi hamile kalınıyor sonuca göre doktor ilişki günü mü veriyor da oluyor

Kızlar reGenesis kullanan var mı doktor bana ondan verdi

Ben kullaniyorum regenesisi hamilelikten 3 ay once folik asit kullanmak faydali oldugu icin doktor ya folibol kullan yada bunu dedi multivitamin oldugu icin ihtiyacin olan hersey varmis bunda folik asit ve omega 3 dahil olmak uzere. Ben de bunu tercih ettim 2 aydir kullaniyorum henuz hamile degilim ama kaldigim zaman da devam edicem insallah. Bu arada surekli hastabiriyimdir ama bunu kullandigimdan beri grip bile olmadim :) B vitamini de iceriyo ayrica.

bi git kafan rahat olsun benm de ancak ölünce haberim olacak bazı şeylerden :KK70:
Öyle söyleme kız.senin ki de bazen iyi.ben simdi yerimde hopluyom.alttan dürtüklüyorlar.
Ben dayanaiyorum.esim kızmasa kalk eczane6e gidelim fitil alalim dicem.
Ama simdi kördügümü izliyor kalkmaz yerinden.

kimyonlu su da içme canımm ne olur olmaz okdar emeğimiz var bu aay :KK70:
Ama başka bişey geçirmedi ki annem küçükken hep böyle yapardı tuzlu ayran iyi gelmediğinde. Çıkaracak gibi oluyorum. :KK43: Bakalım dayanabildiğim kadar dayanayım. Benim e2 çok düşük yaa ondan daha çok etkiledi heralde beni.

Ben kullaniyorum regenesisi hamilelikten 3 ay once folik asit kullanmak faydali oldugu icin doktor ya folibol kullan yada bunu dedi multivitamin oldugu icin ihtiyacin olan hersey varmis bunda folik asit ve omega 3 dahil olmak uzere. Ben de bunu tercih ettim 2 aydir kullaniyorum henuz hamile degilim ama kaldigim zaman da devam edicem insallah. Bu arada surekli hastabiriyimdir ama bunu kullandigimdan beri grip bile olmadim :) B vitamini de iceriyo ayrica.
Sevindim canım iyi şeyler söylüyorlar hakkında

Evet ilac degildir yazmasi da hosuma gidiyor regenisisin ustude sen hamilesin dimi tebrik ederimm bu arada

Back
X