• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle deme canım çok sağlıklı bi araştır. tamamen çıplak yatsan daha iyi ama yatamıyorsan iç çamaşırı giyme ama pijamanı giy öyle yat. Diğeri kadar olmasa da hava alır yine de. Düşünüyorum da gerçekten biz mahvediyoruz biz kendimizi hasta ediyoruz 7x24 kapalı duran bi yer ufak bi mikrop durumunda hemencecik artacaktır yayılacaktır. Yıllardır sütyenle uyumamız gibi. Yazık ediyoruz kendimize.
Öyle canim.sütyensiz rahat edemiyorum.yapacak bisey yok.ama senin dedigini de yumurtlama bittikten sonra deniyim.

Canım sıralıyorum
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an
Hayırlı ugurlu olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize ins

Öyle söyleme kız.senin ki de bazen iyi.ben simdi yerimde hopluyom.alttan dürtüklüyorlar.
Ben dayanaiyorum.esim kızmasa kalk eczane6e gidelim fitil alalim dicem.
Ama simdi kördügümü izliyor kalkmaz yerinden.
Seni de eşin durduruyor Allahtan :) :) :)
Ama başka bişey geçirmedi ki annem küçükken hep böyle yapardı tuzlu ayran iyi gelmediğinde. Çıkaracak gibi oluyorum. :KK43: Bakalım dayanabildiğim kadar dayanayım. Benim e2 çok düşük yaa ondan daha çok etkiledi heralde beni.
Olsun canım baharatlar da oynuyor hormanlarla

Çok var canım hamilelik etkisi yapıyor uyku baş dönmesi mide bulantısı 12 gün boyunca zaten yalancı hamilelik yaşıyorsun çünkü iğne hcg hormonu içeriyor 12 gün bitmeden test yaparsan pozitif çıkıp yanıltıyor aklında olsun :KK66:
Bende kullandim hicbir yan etkisini gormedim sanirim kisiden kisiye degisiyor

Kizlar gunaydin aranizda izmirden olan var mi? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz simdi bile doktordayim begenemedim bi turlu ben dusuklerden dolayi cok detayli bakiyorum doktorlarin yaklasimina bu beni zorluyo
Merhaba canım ben ds izmirdeyim :)) bulursan bana haber ver :))

Haftanın hanımları :)
Kızlar nasılsınız belirtiler var mı?
Durumlar nasıl?
Benim kahverengi akıntım var adet olcam ama olamıyorum bekliyorum kızlar sanki her an olacak gibi ama olmuyor

Haftanın hanımları :)
Kızlar nasılsınız belirtiler var mı?
Durumlar nasıl?
Benimde bu ay olmadi dun belirti geldi bugun adet oldum :( umutlar kimbilir hngi aya kaldi.spora vr diyete baslamaya karar verdim cocukta olmuyo napim

Hayırlı olsun canım belirtin var mıydı
Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda :dua:
Evet canım olmuştu.
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemek yedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde

Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda :dua:
Evet canım olmuştu.
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemek yedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde
Hayırlusuyla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde kahverengi akıntım var adet olacak gibiyim ama olamıyorum böyle bir belirti olabilir mi benimde reglime 2 gün var

Hayırlusuyla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde kahverengi akıntım var adet olacak gibiyim ama olamıyorum böyle bir belirti olabilir mi benimde reglime 2 gün var
Aminnnnn :dua:Sağ ol kuzu :KK68:
Bende olmadı balım ya ama isterse
test yap varsa çıkar büyük ihtimalle brnde 4 gün kala cıkmıştı.
İnşSllah bebektendir yerleşme kanamasıdır :dua::KK200:

Yok canım ne erkeni 4.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık.. 2 ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadı.. pko var bende..
Canim adetin duzensizmis onu duzene sokmak icin bisey yaptimi peki doktorun. 2 ay klomen kullanip asilama demesi icin cok erken demek istedim gulum cunku klomen 6 ay kullanilabiliyor ve gercekten 2.aydan sonra yumurtalar daha iyi olusmaya basliyor. Bendede pko vardi ama benim adetim cok duzenliydi masallah. Sadece yumurta olusmuyordu bende kullandim klomen ve ovitrelle hemde 4 ay canim ondn soruyorum sana bilgi verip yardimci olayim diye

Aminnnnn :dua:Sağ ol kuzu :KK68:
Bende olmadı balım ya ama isterse
test yap varsa çıkar büyük ihtimalle brnde 4 gün kala cıkmıştı.
İnşSllah bebektendir yerleşme kanamasıdır :dua::KK200:
Kanama gibi değil canım yarın da böyle devam ederse test yapıcam

Back
X