- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Bişey yaptın mı canım
nasıl birşey :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey yaptın mı canım
Birde kaçıncı gün tahlil yaptirdin canim
Hayırlı uğurlu olsun gülümmm.valla çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.darısı başımıza..
.

Benimde düzenliydi zaten canım benim..Canim adetin duzensizmis onu duzene sokmak icin bisey yaptimi peki doktorun. 2 ay klomen kullanip asilama demesi icin cok erken demek istedim gulum cunku klomen 6 ay kullanilabiliyor ve gercekten 2.aydan sonra yumurtalar daha iyi olusmaya basliyor. Bendede pko vardi ama benim adetim cok duzenliydi masallah. Sadece yumurta olusmuyordu bende kullandim klomen ve ovitrelle hemde 4 ay canim ondn soruyorum sana bilgi verip yardimci olayim diye
Canim bence iyi bi doktor biliyorsan onada git derim ben. Rahim filmi cekildinmi peki o dedigin darligi bilmiyorum nerden anlamis ki onuBenimde düzenliydi zaten canım benim..
Düzensiz derken 3 aydır ya 3 gün geç geliyor yada 7 gün geç geliyor..
Doktorlar buna düzensiz bile demiyor ama ben hep 28 günde bir olunca 3 aydır böyle olmaya başlayınca düzensiz diyorum:):)
Benim gittiğim ilk dr hiç birşey yok demişti..
Ikinci gittiğim dr da hiçbir şey yok gel aşılama yapalım dedi ama biz yinede 3.cü bir dra gittik oda 2 ay tedavi uyguladı sonra kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende inanmadım korktum çünkü laparoskopide tüpleri alır diye...
Ilk iki dr sorun yok dedi.. 3.cü olan hem pko var dedi hem 2 ay çatlatma iğnesi yaptı sonrada kanallar dar dedi..
Bende bıraktım..
Tekrar aşılama isteyene gidecem.. çok zaman kaybetmişsin dedi..
Tüm yeni hamilelere hayırlı olsunRabbim bize de bu bat larımızda hamilelik sevinci yaşatsın amin...
Kizlar bugün son günüm yeni döneme inşallah bomba gibi giriyorum hazırım :)))

Teşekkür ederim canımm.Tebrikler canim sen kime gidiyorsun
Kizzzzkür falan yani
![]()

Himm peki bu yataktan kalkmama falanhıı yok kuzum ben ancak kahve sigara
özel birşey yapmadım
Aklinda var mi birileri canim? Ben cok gezdim yaaa. Proflar cok yogun oluyo gebelikte ulasilmaz diye eledim gittigim proflari. Cinarlida onerdiler gittim begenmedim. Medikalde vardi iyi istanbula gitmis o da. Simdi berrin hanimla devam edicem bakalim. Detayci yaklasimi hosuma gittiTeşekkür ederim canımm.
İstanbulda oturuyorduk bir kaç ay oldu izmire taşınalı
Benim doktorum istanbulda artık izmirde arıyorum bende iyi bir doktor![]()
Himm peki bu yataktan kalkmama falan
Canim bata kac kala yapmistin testi senhıı yok kuzum ben ancak kahve sigara
özel birşey yapmadım
Tmm canım teşekkür ederim :)Bugun berrin korkut a gittim sifada bas hekimmis central hospital a gecmis. Doktoru begendim. Hastane cok guzel degil ama doktor iyi. Bi sure gidicem bakalim memnun kalirsam devam ederim
Evet canım rahim filmi sonucuma bakarak söyledi zaten..Canim bence iyi bi doktor biliyorsan onada git derim ben. Rahim filmi cekildinmi peki o dedigin darligi bilmiyorum nerden anlamis ki onu
Canim bata kac kala yapmistin testi sen