Eğitim fakültesindekiler yata yata geçiyorlar yaa kandırmasınlar kimseyi :)Fen edebiyat eğitime göre ağırdir.egitimciler aksini iddia etse bile.
Lise matematik de çok zor ya.alanda en sıkıntılı bölüm.süre yetistirmek çok zor sizde.ortalama onun icin aşağida.
He öyle. Haklısın sırf merakından üyelik alan oluyordur elbette. İnşallah bizim topiğe gelmezlerKadın işaretler sıkıntı değil kadın kılığında dolaşır face de yokmu kadın ismiyle erkeler gruplarda
Açikçası ev icin para biriktiriyoruz.yaza kadar şu kadar biriktirecem diyor.simdi kalkıp bana şunu al diyemem.zaten kredimi de ödüyor.iyice utaniyorum.kenarda kıyida 1 kurusum bile yok.hiç para almam esimden.zor yani.Tüh yaa. Yavaş yavaş kanına girsen kandıramaz mısın faydası olmaz mı. Yazın iyi güzel dışarda yürünüyor ama kışın sıkıntı.
Tabii ben de diyetisyene gittiğim için genel olarak neyi ne ile nasıl yemem gerektiğini öğrendim zaman içinde. Çünkü insülin direncim var ve böyle bir şey çıkınca ilaç diyet spor ile çözülebiliyor ancak. Sadece diyetisyen değil endokrin doktorum bile beslenme tavsiyeleri veriyor :) son durumum ne bilmiyorum ama yazın doktor ben artık şeker hastası olacağım diyor vücut aklını başına topla dedi ben de öyle yaptım :)Vaoov baya bilgilisin. Bir diyetisyen edasında çözdün işi :) işin içinde olunca öğreniyor insan.
Leslie diye çok meşhur Videolar var onlara bak istersen.1 mil ile başlayıp 5 mile kadar çıkabilirsin. Daha farklı isimler de var ama en kolayı bu kadın.Evim geniş.ama gel görki esim almaz.
çünkü bunu vücuduna sen öğrettin. Ama iyi bir öğrencidir vücudumuz başka bir şey öğretmek istersen mutlaka öğrenecek ve yeni düzenin o olacak. Günde 3 litre su içmeyi ihmal etme ve kendini hazır hissettiğinde de bence başla canım.Canim çok tsk ederim morel ve destek verdiğin icin.beni hedefler bile durduramiyor.benim iştahim hep aksam yemeye endeksli.aksama kadar canim hicbisey istemiyor.hava karardı mı kurt kadina dönüşüyorum
Fransada yasiyorum ve bilen bilir buranin.cikolata pasta ve ekmeklerini hep burda aldim kilolari ama verecegim kilolari kararliyim kararli olmak mesele ilk hamileligimde sekerim vardi yedi ay ne tatli ne ekmek seker cikaran hicbirsey yemedim ac kaldim nerdeyse sekerim cikacak diye kafada bityor olayHer gün güne bebeğin için bir gün daha sağlıklı beslenip ona bir adım daha yaklaştığını düşünerek başla canım. Bu seni motive edecektir.
Neredesin bilmiyorum ama ciddi bir sınav ben de her gün o sınavdan geçiyorum. Bitter çikolatalı ve ölçülü yiyerek geçirmeye çalışıyorum ama tabiki kaçamaklarım da oluyor onları da dengelemeye çalışıyorum.
Hmm o zaman yapacak bişey yok canım. Haklısın. Evde yapabildiğin kadar spor yaparsın artık. İnternette güzel Videolar var bakıp tekrar edebilirsin. Ben hala yapıyorum. Ebru şallının videolarını izliyorum tekrar ediyorum bi taraftan.Açikçası ev icin para biriktiriyoruz.yaza kadar şu kadar biriktirecem diyor.simdi kalkıp bana şunu al diyemem.zaten kredimi de ödüyor.iyice utaniyorum.kenarda kıyida 1 kurusum bile yok.hiç para almam esimden.zor yani.
Ben yurtta egitimcilerin ellerinde not diye çalistikları konulari ve sinav sorularini da gördüm.bizimkilerin yaninda sıfır kalır.Eğitim fakültesindekiler yata yata geçiyorlar yaa kandırmasınlar kimseyi :)
Evet canım çok zor. Ama ben sınava hiç girmedim. O yüzden yetiştirip yetiştirememe konusunda bi fikrim yok. Kapitalist sistemi reddediyorum. Yani sözleşmeli öğretmenliği demek istedim
İyi yapmışsın canım. Kendini frenleyebilmen çok güzel.Tabii ben de diyetisyene gittiğim için genel olarak neyi ne ile nasıl yemem gerektiğini öğrendim zaman içinde. Çünkü insülin direncim var ve böyle bir şey çıkınca ilaç diyet spor ile çözülebiliyor ancak. Sadece diyetisyen değil endokrin doktorum bile beslenme tavsiyeleri veriyor :) son durumum ne bilmiyorum ama yazın doktor ben artık şeker hastası olacağım diyor vücut aklını başına topla dedi ben de öyle yaptım :)
Leslie diye çok meşhur Videolar var onlara bak istersen.1 mil ile başlayıp 5 mile kadar çıkabilirsin. Daha farklı isimler de var ama en kolayı bu kadın.
çünkü bunu vücuduna sen öğrettin. Ama iyi bir öğrencidir vücudumuz başka bir şey öğretmek istersen mutlaka öğrenecek ve yeni düzenin o olacak. Günde 3 litre su içmeyi ihmal etme ve kendini hazır hissettiğinde de bence başla canım.
Canim spor yapinca benim hemen kalbim catpiyor.leslie yaptim.yok ben bunu yapamam dedim sonra.Tabii ben de diyetisyene gittiğim için genel olarak neyi ne ile nasıl yemem gerektiğini öğrendim zaman içinde. Çünkü insülin direncim var ve böyle bir şey çıkınca ilaç diyet spor ile çözülebiliyor ancak. Sadece diyetisyen değil endokrin doktorum bile beslenme tavsiyeleri veriyor :) son durumum ne bilmiyorum ama yazın doktor ben artık şeker hastası olacağım diyor vücut aklını başına topla dedi ben de öyle yaptım :)
Leslie diye çok meşhur Videolar var onlara bak istersen.1 mil ile başlayıp 5 mile kadar çıkabilirsin. Daha farklı isimler de var ama en kolayı bu kadın.
çünkü bunu vücuduna sen öğrettin. Ama iyi bir öğrencidir vücudumuz başka bir şey öğretmek istersen mutlaka öğrenecek ve yeni düzenin o olacak. Günde 3 litre su içmeyi ihmal etme ve kendini hazır hissettiğinde de bence başla canım.
Sınav sorularını gördüm canım ben bölüm birincisi olarak bitirdim ve 3 senede. Profesörler bizzat yanıma gelip alese YDS'ye gir yüksek puan yapmana gerek yok gel asistanım ol dediler kaç defa. 300 kişinin alttan aldığı dersi tek seferde bütsüz geçen tek kişiydim. 3 sene boyunca hiç alttan almadım üstten aldım aksine büte tek derse girmedim. 3 sene boyunca hep şu kız değil mi o diye konuşuldum. Bitireli 2 yıl olmuş hala da konuşuluyor. Hocaların asistanların yaptığı hataları düzeltiyordum hatta bazı hocalar gıcık oluyordu bu yüzden bana :)Ben yurtta egitimcilerin ellerinde not diye çalistikları konulari ve sinav sorularini da gördüm.bizimkilerin yaninda sıfır kalır.
Sinavinız zor girince anlarsin.
Ben gecen sen alana girdim ilk defa.iyi bi puan aldim.alimlarimiz 1800 iken bi anda 450 tane dershaneciyi sınavsiz aldilar.bizden de 154 kisi aldılar.mülakata gidemedim.ikinci alimda da 287 kisi actilar mülakata gittim.sıralamanin icindeyken bana kpss puanimin aynisini verip benden düsükleri önüme 90 puanlarla gecirdiler.ben atanamadim.bulundugum yere 5 kisi atandi.hepsinin puanlari da benimkinden düsük.zoruma gidiyor.bes kurusum yok.
Gecenlerde milli egitimden aradilar.buranin en pislik lisesi endüstridenn çağıriyorlar ücretli icin.reddettim.
Simdi evdeyim.
Bir ev parası biriktorebilmek icin esim geceli gündüzlü calısıyor.full ek ders.egzersiz.gece nöbeti.hafta sonu kursu derken adam kendino parçaliyor.
Hepsi sadece normal bir ev alabilmek icin.lükste degil.
Helalinden kredi çekmeden bir ev alabilmek icin.
Bende zavallimdan hicbisey istemiyorum.
Belirti yok hiç bişey hissetmiyorumHaftanın hanımları :)
Kızlar nasılsınız belirtiler var mı?
- @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
ma cherie -----> BAT: 8 OCAK - @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
yvz13 -----> BAT: 9 OCAK - @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
- F firari58 -----> BAT: 10 OCAK
- @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- @Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
- @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
- @ernsmr -----> BAT: 13 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @41EEEEE41 -----> BAT: 14 OCAK
- @Elanur4 -----> BAT: 14 OCAK
Durumlar nasıl?
Maşallah canim.zeki kızsin belli zaten.Rabbim nazarlardan korusun.kazaniyorsan gerek yok zaten atanmana.bide atılimci olmak ćok güzel bisey.herkes yapamaz özeli.Sınav sorularını gördüm canım ben bölüm birincisi olarak bitirdim ve 3 senede. Profesörler bizzat yanıma gelip alese YDS'ye gir yüksek puan yapmana gerek yok gel asistanım ol dediler kaç defa. 300 kişinin alttan aldığı dersi tek seferde bütsüz geçen tek kişiydim. 3 sene boyunca hiç alttan almadım üstten aldım aksine büte tek derse girmedim. 3 sene boyunca hep şu kız değil mi o diye konuşuldum. Bitireli 2 yıl olmuş hala da konuşuluyor. Hocaların asistanların yaptığı hataları düzeltiyordum hatta bazı hocalar gıcık oluyordu bu yüzden bana :)
Sen kesin İstanbul'a evinin yakınına atanırsın diyorlardı. Bende inanıyordum. Çıkmış sorularda full çekiyordum. Sınava hazırlandım. Sözleşmeli öğretmenliği attılar ortaya. Yapmam dedim sınava girmem dedim herkes ikna etmeye çalıştı vazgeçmedim. 2 sene ücretli öğretmenlik yaptım ortaokulda. Bu arada adım duyuldu. Kart bastırdım falan derken özel ders vermeye başladım yoğun şekilde. Şimdide bi ortaokulda haftasonu kurslarını veriyorum. Ve yanında özel ders veriyorum. Öğretmen maaşını geçiyor. İyi ki atanıp eşimi peşimden sürüklememişim diyorum şimdi.
Sizinde düşünceniz çok güzel. Faizsiz ev almak. Ama bu zamanda çok zor Allah kolaylık versin ne diyeyim. Hele tek başına mucize gibi. Biran önce alırsınız da sen de eşinde rahat edersiniz inşallah.
Orası öyle tabi canım. İşle ev işini birlikte yürütmek zor gerçekten. Ben çoğu günler evde olduğum halde eşimde geç geldiği halde işleri yetiştiremediğim çok oluyor. Ücretli olsada kabul etseydin keşke. Eskisi gibi değil iyice arttı ders ücreti. Güzel getirisi oluyor. Ama endüstri zorlayabilir mi bilemedim. Belki güzel bi okuldan haber gelir sömestrda belli olmaz.Maşallah canim.zeki kızsin belli zaten.Rabbim nazarlardan korusun.kazaniyorsan gerek yok zaten atanmana.bide atılimci olmak ćok güzel bisey.herkes yapamaz özeli.
Ev isi de zor gibi zaten canim.Ama ne biliyim Rabbim belki bize bi kapı açar.bu adamin emeklerini boşa çıkarmaz.
Meslegin ne canim peki ise versen biraz kendini dicem ama pekte calisma taraftari degilim dogrusuBünyeler farkli canim ya.ben şurda topu topuna 5 senedir kiloluyim.ne zaman üniversite bityi eve geldim.o sene kilo aldim.daha da gitmedi.yapıştı kaldı.
Allah yardımcin olsun canim.Orası öyle tabi canım. İşle ev işini birlikte yürütmek zor gerçekten. Ben çoğu günler evde olduğum halde eşimde geç geldiği halde işleri yetiştiremediğim çok oluyor. Ücretli olsada kabul etseydin keşke. Eskisi gibi değil iyice arttı ders ücreti. Güzel getirisi oluyor. Ama endüstri zorlayabilir mi bilemedim. Belki güzel bi okuldan haber gelir sömestrda belli olmaz.
Burda iş yok canim.gelismemis köy gibi bi yer burasi.Meslegin ne canim peki ise versen biraz kendini dicem ama pekte calisma taraftari degilim dogrusu
Nerdeydin sen gulumBurda iş yok canim.gelismemis köy gibi bi yer burasi.
Nerdeydin sen gulum[/QUOTE
Bitlis canim.
Bugün Tsh mi olcturdum kızlar 4.7 idi 10 gün önce. Dün kendimi sersem gibi hissettim yorgun halsizdim. Bugün trios ilacını içmeden tahlil yaptırdım 0.82 ye düşmüş ( doğru zamanda mi yaptırdım bilmiyorum. ) ilaç bayağı hızlı düşürmüş. Ilaç içmeye devam etsem mi acaba.dennisgo sen tecrubeliydin bu konuda. @hayalim mucize ya da U Umudumbitmedi_ mi yazmıştı değerini tam hatırlamadım. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.
Hamile olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah. Kendinize dikkat edin, kolay olmadi sahip çıkın çocuklara:)))
Eee bundan sonraki batlar bizlere gelicek.. Inşallah E Efulimm41dennisgo Armin naz2018 U Umudumbitmedi_ ve ben ve nickini hatirlayamadiklarimin pes peşe hamiş haberini alırız..[/QUOTEsenella senelllaaa amin yavrum hep beraber insallah ben hic degerlerden çakmıyorum birsey diyemesem de insallah iyidir iyide olur bacim benim.
. 3 gundur bizde tik yok. adam hastaydi atesi vardi bir de bana gecti atesler icin de yaniyorum bir de inanilmaz yumurtaliklarim agriyor patlicak gibi normal disi feci bir agri iki büklümüm yarin yumurtlama gunum . Ben de ters giden birseyler var . Bu ayki umutlarim çöp oldu anlasilan. yarin olsa ne olur olmasa ne olur cok boş gecirdik. gun asiriyla aylardir beceremedigimizi tek hamlede becermeyiz kiyarin sabah doktorumu arayip gelmek istedigimi soylucem. gel derse dicem bu agri nedir hic birseye benzemiyor vee ben yoruldum tup mu artik ne yapiyosaniz yapin olmuyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?