Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Belçika’dayım.tabiki bir Laduree kadar güzel macaron yapamıyorlar burada ama çikolatası ömür uzatır cinsten :) ama dediğin gibi herşey kafada bitiyor. İnsanın isteyip de yapamayacağı şey yok bence de.
Canim spor yapinca benim hemen kalbim catpiyor.leslie yaptim.yok ben bunu yapamam dedim sonra.
Artık silkelenip kendime gelmem lazim.
kilon var ve hamsın. O nedenle 1 mil ile başla dedim. İlk etapta onu da yapmam diyorsan aç oryantel oyna. Hareket harekettir. Sen zaten bol su içince ve karbonhidratları dengeleyince önce bir ödem atacaksın sonra başlayacaksın yağ yakmaya.hafiflemeye başladıkça da hareketi arttırırsan güzel olur. Sen yeter ki karar ver gerisi bence daha kolay.

Günaydın kizlar. Benim adetim dün bitti ve bu sabah sol kasığımdan karnıma vuran ağrıyla uyandim neyin nesidir inşallah kötü bişey yoktur :/

merhaba canım
evet iki gündür içmiyorum ama çok kötüyüm
özellikle tam şuan
çok zor geçiyor ama içmek istemiyorum

Günaydın kızlar bir kaç gündür giremiyorum misafirim var. Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ama kafam karışık normalde adetlerim düzenlidir 28 gunde bir olurum son bir kaç aydır ya erken oluyorum ya bir kaç gün geç ve yumurtlama akintim oluyor biliyorum yogun bir sekilde bu ay akintim olmadi ama sanki ovulasyon testine göre olmuş gibi bir de siz bakar mısınız.

Testlere gore yumurtlamissin canim
Peki hangi gün ben dün diye düşünüyorum ben yumurtladigimi bu sabah anladim iş işten geçtikten sonra baktım test silik olmuş iyice biz 8. Günü ve 11. Günü değerlendirdik yani dün geceyi 10. Gün kafamı karıştırıyor

Bence daha olmamış canım. Koyulaşma var evet ama henüz pik yapmamış. Önce pik yapıp silikleşecek ki yumurtla. bir de bizim bat lar aynıydı sanki, 25 ocak değil mi? Ben de daha yumurtlamadım sanırım bugün yarın olacaktır . Bu testler ayni saatlerde mi? Hepsi sıvı alımına dikkate ederek yapıldı değil mi? Ben de max 28 gün ama bazen 26-27 de oluyorum. Hesaplayınca en geç cumaya kadar yumurtlarım diyorum.senin de bu hafta olacak yumurtlaman ama bence henüz olmamaş.

Evet canım aynı gün 25 ocak ben de acemiyim bu ovulasyon testinde . Evet canım dikkat ediyorum onlara çalışıyorum zaten fazla sıvı alımı yok lavaboya 4 5 saat gitmiyorum . Akintim da olmadi kafam orda karıştı zaten. Sağol canım.

Benim boyle koyulasip siliklesmeye basladiginda yumurtlamistim doktora da kontrol ettirdim. Simdi 11de koyu olup siliklesince yumurtladigini dusunuyorum ben ama tabi herkeste farkli olabilir takip etmek lazim

Benim boyle koyulasip siliklesmeye basladiginda yumurtlamistim doktora da kontrol ettirdim. Simdi 11de koyu olup siliklesince yumurtladigini dusunuyorum ben ama tabi herkeste farkli olabilir takip etmek lazim
Sağol canım 11. Günü değerlendirdik sıkıntı yok olacağı varsa olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…