Bebetime biraz saibeli canim bende hep cift cizgi cikartti o hayatta almam onu baska marka al canimcanım pozitif çıkan bebe time negatif olan oncomed
yarın birdaha test yapcam daha adete bir hafta var
çıkmicaksa çıkmasın canım niye çizgi veriyor dimi
Yapılır canım. Son tahlilimi 4ünde yaptım ben. Kaç gün sürüyor adetin ?Kizlar bem doktor a çıkmıştım sadece tsh yuksek çıkmıştı ama diger hormonlara adetin 3. Gunu gel dedi benim 2. Gunum ve memleketime geldim yarin doncem evime adetin 4. Yada 5. Gunude hormon testi yapiliyor mu bilgisi olan varmi
Canm benim doktorum 4. Gun olur demisti ama 5. Gunu bilmiyormKizlar bem doktor a çıkmıştım sadece tsh yuksek çıkmıştı ama diger hormonlara adetin 3. Gunu gel dedi benim 2. Gunum ve memleketime geldim yarin doncem evime adetin 4. Yada 5. Gunude hormon testi yapiliyor mu bilgisi olan varmi
Canim sen bide Freely marka al.imkanin varsa esin simdi gidip alsın.buraya yükle.ins bebisin seninledir.kuzum sağoll :)
ben hem hamileyim hem değilim yine :)
testin biri pozitif biri negatif
aynen kuzum çıkabilir belli olmaz :)Canim @duygum2018 4 gün kala test yapti.negatif çıkti.bat günü 78 çikmış.umudunu kesme.
tmm canım görmediysem k.bakma hoş geldin :) nasılsın belirtilerin var mı?
Allahım bu kız beni öldürecek. bacım bi sakin ol gözünü seveyim :* :*kuzum sağoll :)
ben hem hamileyim hem değilim yine :)
testin biri pozitif biri negatif
Iyıyız canım yarın keseyı gorcez ama goruncegını pek sanmıorm daha cok kucuk:)dr artık kan vermene gerek yok dedı ınsallah saglıklı sekılde dogurmak nasıp olup kucagımıza alırız:)yarın keseyı gorursek yazarm
Estağfurullah onca mesaj arasından görmen zor tabii :)tmm canım görmediysem k.bakma hoş geldin :) nasılsın belirtilerin var mı?
Allahım bu kız beni öldürecek. bacım bi sakin ol gözünü seveyim :* :*
aynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorumEczaneden aldığımda bebetime verirlerse yok kalsın diyorum çıkıyorum. En kötü gebelik testi. Bozuk çıkmasa şaşarım valla o derece. Artık netten toplu alıyorum. İnşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyorzz
canım valla psikolojik olarak açıyoruz hiç bir mantığı yokCnm birçok kişide gördüm testi neden acıyorsunuz :) hakkında hayırlısı ümidini kaybetme adet olana kadar
eneeee kız hamiş olmayasın. kan tahlili verdin miYa ne alaka dyceksnz ama kizlar dun doktora gttim e nazbiza bakiyodum az once teshis olarak z33 gebeluk durumu yazmis.iki gun snra gel rahim cok guzel kabarmis felan dedi aslindafolikul takibine gidyorum ay kafam allak bullak
haklısın kuzu 4-6 arası benm batBu kadar erken çıksaydı mucize falan olurdu sanırım canım. Sıkma canını. Daha 6 günün var BAT'a.
hsyırlısı,inşallah bebiş vardır da gelmezBenin bat da bugün ama gelen giden yok henüz. Umarim gelmez. 2,5 sene olacak.
o zaman yarın yapma ertesi gün beraber yapalımolamıyorum kuzum
ama daha iyiym şimdi
eşim eve geldi rahatladım
yarına da arkadasımı cagırdım tüm gün beraber olcaz kafam dağılır
diğer gün anneme giderin sonra beni kimse tutamaz test yapcam yine :))
gitmeden test yapmanı öneririm doktor mantıklı bi insansa kan testi yapar zati.Kızlar size bir sorum var; defalarca yazdığım üzere yarın regl günüm normalde :)
Fakat yarın doktorda randevum var alttan muayene edecektir muhtemelen. Aşılama düşünüyoruz bu sebeple gideceğim doktora. Eğer regl olmazsam ve bir ihtimal acaba muayenede belli olur mu ki kese falangitmeden test yapsam mı
doktora gittinm i pko mu var sendeEstağfurullah onca mesaj arasından görmen zor tabii :)
Teşekkür ederim,hosbuldum. iyi ve meraklıyım. Yarın regl olmam gerek normalde ama hiç belirtim yok. Fakat hamilelik belirtim de yok ayy bu belirsizlik ne zor yıllardır her ay aynı
aynen ben de bebe time a gıcığım ama napayım başka da yokmuş burdaki bütün eczanelerden almışlığım var artık utanıyorum
canım valla psikolojik olarak açıyoruz hiç bir mantığı yok
eneeee kız hamiş olmayasın. kan tahlili verdin mi
haklısın kuzu 4-6 arası benm bat
hsyırlısı,inşallah bebiş vardır da gelmez
o zaman yarın yapma ertesi gün beraber yapalım
Benimki sebepsiz infertilite canım. Pko yok. 2016 ocak'tan Mart'ta kadar eşim ve benim yaptirmadigimiz tahlil, test, film vs kalmadı en sonunda doktor hicbir sorununuz yok, Nisan'da aşılama yapalım dedi. 2016 Nisan ayında ben kendiliğinden ikizlere hamile olduğumu öğrendim ancak 11 haftalıkken gelişimleri durdu ve kürtaj oldum. 6 ay korunduk, sonrasında da durum hala aynı . Şimdi yeniden aşılama için gidecegim.doktora gittinm i pko mu var sende
Canim hoşgeldin oncelikle.Benimki sebepsiz infertilite canım. Pko yok. 2016 ocak'tan Mart'ta kadar eşim ve benim yaptirmadigimiz tahlil, test, film vs kalmadı en sonunda doktor hicbir sorununuz yok, Nisan'da aşılama yapalım dedi. 2016 Nisan ayında ben kendiliğinden ikizlere hamile olduğumu öğrendim ancak 11 haftalıkken gelişimleri durdu ve kürtaj oldum. 6 ay korunduk, sonrasında da durum hala aynı . Şimdi yeniden aşılama için gidecegim.
Teşekkür ederim canım, sağolasın. Doktorum 3 ay verdi korunmam için, ben psikolojik olarak biraz fazla etkilendim sanırım bu sebeple 3 ay da biz ilave etmiş olduk . Bir de bu sürede kulağımda ciddi bir hastalık olduğunu öğrendim ve hem kulak hem de burnumdan ameliyat oldum. Derken yine epey zaman geçmiş oldu ama son 7 aydır korunmuyoruz ve sonuç olarak yine gebelik yok. Ben kendiliğinden hamile kaldigimda 3 yıldır korunmuyorduk.Canim hoşgeldin oncelikle.
Gecmiş olsun.Rabbim bi daha yasatmasin o acilari.
Kürtaj olduktan sonra neden 6 ay korundun anlamadim.bide zaten sen kendiliginden kalmişsin yine kalabilirsin bence.
Biraz daha uğrasin bu ay.karı koca çok saglıkli ve vitaminli beslenin bence olur.
Olmaması icin bi sebep yokmuş sonuçta.
7 gun suruyor canim bide bu cagiran doktora sira yok baska doktora gitsem bakar mi ki cok memnun kalmistm ilgisinden ama sira yokYapılır canım. Son tahlilimi 4ünde yaptım ben. Kaç gün sürüyor adetin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?