- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Aynen ole canim bende diyorum esime ssperm testi yaptir ya 2defadir da ruyamda hamile kalmak icin kolumdan igne yaptirirken goruyorumGelecek ay olur ins canim.tam da yumurtlama günü oluyor hep.kismet demekten baska çare yok.
Allah hayirlara cıkarsin canim.ins kendiliginden hamis olursun.ama yine de isi sıkı tutun.bide namaz kilın beraber dua edin.bebek isteyin namazlardan sonra.Rabbbim elbet verecektir.Aynen ole canim bende diyorum esime ssperm testi yaptir ya 2defadir da ruyamda hamile kalmak icin kolumdan igne yaptirirken goruyorum
Aynen ole canim bende diyorum esime ssperm testi yaptir ya 2defadir da ruyamda hamile kalmak icin kolumdan igne yaptirirken goruyorum
Canim Can sukur hernamazda istiyorumRabbimden hayirlisini istiyorum sen farkli bisiler yaptinmi canim nasiltuttu:)Allah hayirlara cıkarsin canim.ins kendiliginden hamis olursun.ama yine de isi sıkı tutun.bide namaz kilın beraber dua edin.bebek isteyin namazlardan sonra.Rabbbim elbet verecektir.
Valla canm normalde benim esimde yemesine falan dikkat eder habire karisimlar yiyo ama.bi baktir diyorum ben ilk cocuguma.hamile kalmak icin sogan suyu icmistim busefer icemiyorum.cok.migdemi bulandiriyorBende dedim de canım bu hafta yaptiracakti 1 ay daha bekleyelim dedi kürler yapiyo bayağı bakiyor kendine en azından ondan emin olalım
İyidir kuzum nolsun koşturmaca işte :)Kuzucummm napiosunn biz giremez olduk ya buralara kimler hamile bakim bu ay hepinizin gobusleri dolsun insallah
Beta hcg ye bakmadan böyle yazması ilgibç cnm inşallah gebesin dir :)naz2018 anlamadim canim ya. Progestron testi istemisti oncesinde. Carsamba icin yine gel dedi. Bugun e nabiza bakarken farkettm teshisin gebeluk durumu yazdgni. Normalde 1 yildr gidyorum hep kadin infertilitesi yaziyor tani teshiste.
Bence yine baktır çünkü ilacı bırakma durumunda yükselebilir cnmEvet canım hormon tahlillerim yapıldı. TSH dahil hepsi normal düzeyde çıkıyordu ama Yazın bir ara bağırsak enfeksiyonu yaşamıştım o zaman doktora gebelik durumundan bahsettiğimde o da TSH bakmıştı ve olması gerekenden yüksek çıktı , doktorum bunu düzeltelim muhtemelen bu etki ediyor olabilir dedim hatta ultrason ile tiroidlerime bakıldı çok şükür bir sorun cikmadi. İlaç kullandım 1 ay ve sonrasında TSH normale döndü.
Canim bende tsh yüksekti.ilaca başladim.bide diyete girdim.1 ay.Canim Can sukur hernamazda istiyorumRabbimden hayirlisini istiyorum sen farkli bisiler yaptinmi canim nasiltuttu:)
Ay insallah canim ya.doktora git gel alttan muayene ol ilac ic iyice strese girdim :)Beta hcg ye bakmadan böyle yazması ilgibç cnm inşallah gebesin dir :)
Anladim.canim valla ben hic dikkat etmiyorum ole hele caysiz asla yapamiyorum esim sigarada icio diyorum onunda etkisi olur dieCanim bende tsh yüksekti.ilaca başladim.bide diyete girdim.1 ay.
Seker kola karbonhidrat uzak durdum.
Sabahlari erkenden kalktim.3 ögün duzenli yedim.aksam yemekten hemen sonra cay icmedim.4 saat gecince 1 bardak en fazla ictim.kafeinden uzak durdum.bulgur mercimek et balik azcik meyve yedim.
Esime de dikkat ettik.demirim,b12 im artmisti.kan degerlerim düzeldi.bence bu hayat tarzi ve tiroit ilaci hamile kalmami sagladi.
Bana da cevap yazabilir misiniz kizlar?Arkadaslar benm kasiklarimdaki agrilar artti. Arada bir bulantim oluyor ama cok degl. Ruh halim de cok dalgalaniyor. Gebelik icim erken mi belirtiler sizce psikolojik mi ? Bat 10 subat. Aslinda yumurtlamam 24 ocakta oldu. 14 gun sonra dersek 7 subat da bat olabilir. Erken mi sizce belirtiler icin?
Benimde birine kadın infertilitesi birinde de bu yazıyorYok tatlim bende folikul takibi yapiliyor 4 aydr hep kadin infertilitesi yaziyor
Simdi oyle yazinca kafam karisti
Yaa peki senin sikayetin neydi canim. Ben yumurta takibi yaptryrmBenimde birine kadın infertilitesi birinde de bu yazıyor
Canim bence 1 ay bile bıraksaniz faydasini gorceksiniz.bir ay disinizi sıkın.sonu güzel olacak ins.Anladim.canim valla ben hic dikkat etmiyorum ole hele caysiz asla yapamiyorum esim sigarada icio diyorum onunda etkisi olur die
Yarın zaten doktora gideceğim canim muhakkak bakacaklardir, olmadı ben isterim bakmalarınıBence yine baktır çünkü ilacı bırakma durumunda yükselebilir cnm
Canim kan verdin mi nolduudlkkydlntpl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?