Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar benm kasiklarimdaki agrilar artti. Arada bir bulantim oluyor ama cok degl. Ruh halim de cok dalgalaniyor. Gebelik icim erken mi belirtiler sizce psikolojik mi ? Bat 10 subat. Aslinda yumurtlamam 24 ocakta oldu. 14 gun sonra dersek 7 subat da bat olabilir. Erken mi sizce belirtiler icin?

Bu ayda umutlar bitti lekem başladı karın agrilarim 1 Şubat da kanama başlar bu ay iyi degerlendirdik ama olmadı kısmet şimdilik 1 mart bat tarihim ama Şubat 28 çektiği için günm değişir

Aynen ole canim bende diyorum esime ssperm testi yaptir ya 2defadir da ruyamda hamile kalmak icin kolumdan igne yaptirirken goruyorum
Allah hayirlara cıkarsin canim.ins kendiliginden hamis olursun.ama yine de isi sıkı tutun.bide namaz kilın beraber dua edin.bebek isteyin namazlardan sonra.Rabbbim elbet verecektir.

Bende dedim de canım bu hafta yaptiracakti 1 ay daha bekleyelim dedi kürler yapiyo bayağı bakiyor kendine en azından ondan emin olalım
Aynen ole canim bende diyorum esime ssperm testi yaptir ya 2defadir da ruyamda hamile kalmak icin kolumdan igne yaptirirken goruyorum

Allah hayirlara cıkarsin canim.ins kendiliginden hamis olursun.ama yine de isi sıkı tutun.bide namaz kilın beraber dua edin.bebek isteyin namazlardan sonra.Rabbbim elbet verecektir.
Canim Can sukur hernamazda istiyorumRabbimden hayirlisini istiyorum sen farkli bisiler yaptinmi canim nasiltuttu:)

Bende dedim de canım bu hafta yaptiracakti 1 ay daha bekleyelim dedi kürler yapiyo bayağı bakiyor kendine en azından ondan emin olalım
Valla canm normalde benim esimde yemesine falan dikkat eder habire karisimlar yiyo ama.bi baktir diyorum ben ilk cocuguma.hamile kalmak icin sogan suyu icmistim busefer icemiyorum.cok.migdemi bulandiriyor

Kuzucummm napiosunn biz giremez olduk ya buralara kimler hamile bakim bu ay hepinizin gobusleri dolsun insallah
İyidir kuzum nolsun koşturmaca işte :)
Valla ben de öyle hem telaşeden hem çalışmaktan hem de biraz takmamak için uzak kalmak istemekten giremiyorum pek :)
Sen napıosun iyimisin bakim

naz2018 anlamadim canim ya. Progestron testi istemisti oncesinde. Carsamba icin yine gel dedi. Bugun e nabiza bakarken farkettm teshisin gebeluk durumu yazdgni. Normalde 1 yildr gidyorum hep kadin infertilitesi yaziyor tani teshiste.
Beta hcg ye bakmadan böyle yazması ilgibç cnm inşallah gebesin dir :)

Bence yine baktır çünkü ilacı bırakma durumunda yükselebilir cnm

Canim Can sukur hernamazda istiyorumRabbimden hayirlisini istiyorum sen farkli bisiler yaptinmi canim nasiltuttu:)
Canim bende tsh yüksekti.ilaca başladim.bide diyete girdim.1 ay.
Seker kola karbonhidrat uzak durdum.
Sabahlari erkenden kalktim.3 ögün duzenli yedim.aksam yemekten hemen sonra cay icmedim.4 saat gecince 1 bardak en fazla ictim.kafeinden uzak durdum.bulgur mercimek et balik azcik meyve yedim.
Esime de dikkat ettik.demirim,b12 im artmisti.kan degerlerim düzeldi.bence bu hayat tarzi ve tiroit ilaci hamile kalmami sagladi.

Anladim.canim valla ben hic dikkat etmiyorum ole hele caysiz asla yapamiyorum esim sigarada icio diyorum onunda etkisi olur die

Bana da cevap yazabilir misiniz kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…