Amin canım inşallahhh ikimiz aynı ilerliyoruz o zaman birlikte takip edip birlikte kucağımıza alırız inşallah U Umudumbitmedi_Sende patlat bi test canim.biliyirsun benim bu ay belirtim yoktu.24.gun kafama esti.o anda esime git test al dedim.oda ikiletmesi gitti.yani hicbisey yokken keyfine yaptik.
Bide sana bisey dicem.oncekinde benim ağrılarım çoktu.karnim çok agriyordu.kasiklarim hep ağriyordu.belim de kiriliyirdu.bunda öyle bisey yok.
Galiba onceki sağlıklı bi yumurta değildi.ins bu sağlıkli olur.
Canim benim degerim 43.7 idi.bana da dr 2 gün sonra yine yapilacak.2 katina katlamissa bebek var dedi.biz bu testi kimyasal mi dış gebelik mi onu anlamak icin istiyoruz dedi.yani korkulacak bisey yok canim.ins 2 ye katlanacak goreceksin canim.
Ins canim.ama benim canim çok sıkkın.kayin validemlere geldik.burda dün sabah kan verdim.sonuclar yqrin çikacak dediler.bugün aradim.bu sefer de yarin çikacak diyorlar.deli oldum resmen.sadece bi hormon bakacaklar.taa ile göndermisler.burdaki hastane tamamen rezalet.bi türlü ögrenemedim 2 ye katlanmiş mı diye.Amin canım inşallahhh ikimiz aynı ilerliyoruz o zaman birlikte takip edip birlikte kucağımıza alırız inşallah U Umudumbitmedi_
Yaaa kıyamam canım küçük yerlerde öyledirIns canim.ama benim canim çok sıkkın.kayin validemlere geldik.burda dün sabah kan verdim.sonuclar yqrin çikacak dediler.bugün aradim.bu sefer de yarin çikacak diyorlar.deli oldum resmen.sadece bi hormon bakacaklar.taa ile göndermisler.burdaki hastane tamamen rezalet.bi türlü ögrenemedim 2 ye katlanmiş mı diye.
aldım geldim bebe time vardı bi tek onu aldım mecbur biraz bekliyim yapcamSende patlat bi test canim.biliyirsun benim bu ay belirtim yoktu.24.gun kafama esti.o anda esime git test al dedim.oda ikiletmesi gitti.yani hicbisey yokken keyfine yaptik.
Bide sana bisey dicem.oncekinde benim ağrılarım çoktu.karnim çok agriyordu.kasiklarim hep ağriyordu.belim de kiriliyirdu.bunda öyle bisey yok.
Galiba onceki sağlıklı bi yumurta değildi.ins bu sağlıkli olur.
Canim benim degerim 43.7 idi.bana da dr 2 gün sonra yine yapilacak.2 katina katlamissa bebek var dedi.biz bu testi kimyasal mi dış gebelik mi onu anlamak icin istiyoruz dedi.yani korkulacak bisey yok canim.ins 2 ye katlanacak goreceksin canim.
yap canım çook heyecanlı :)aldım geldim bebe time vardı bi tek onu aldım mecbur biraz bekliyim yapcam
Canim seni uzmekte istemem umutlandirmakta cunku degerin biraz dusuk. Onemli olan bunun iki gun sonra iki katina cikmis olmasi onun icin persembe tekrar kan ver ama dikkat et saatine ayni saatte vermis ol bugunle. O bile onemli cunku.Evet canım çok yeni 31 aralık da oldum enson regl , bat ımda 30-31 ocak olmalıydı.sence hamilemiyim başım ve belim çok ağrıdığı için şüphelenip test yapmıştım
Canım bundan bisi anlamadım ama inşallah hamilesindirYa kızlar az önce yaptım da en son kısmı dağıldı sanırım bozuk.
Ben de anlamadım canım gittim bi test aldım o da bozuk çıktı yaCanım bundan bisi anlamadım ama inşallah hamilesindir
aldım geldim bebe time vardı bi tek onu aldım mecbur biraz bekliyim yapcam
Ben de anlamadım canım gittim bi test aldım o da bozuk çıktı ya
Doğru canım daha adetime 4 gün var :) :) ben kan veremem ya onun sonucu daha yıkım okur bende kuzummCanım adetin kaç gün geçti. KAn testi ver direk. İdrar testine çok güven olmuyo diyolar.
Biraz fazlami damlattin acaba dagilmis cunku canim imkanin varsa bi daha yapBen de anlamadım canım gittim bi test aldım o da bozuk çıktı ya
Fazla damlattım sanırımBiraz fazlami damlattin acaba dagilmis cunku canim imkanin varsa bi daha yap
Keşke iki tane alsaydınBen de anlamadım canım gittim bi test aldım o da bozuk çıktı ya
Eczaneden aldığımda bebetime verirlerse yok kalsın diyorum çıkıyorum. En kötü gebelik testi. Bozuk çıkmasa şaşarım valla o derece. Artık netten toplu alıyorum. İnşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyorzzBen de anlamadım canım gittim bi test aldım o da bozuk çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?