Sevindim canım. Belki çift rahim olmasından dolayı değer yüksek çıkıyordur. Çünkü çift yumurtlama oluyor mantıken. Takipte olman güzel. Kan verdin mi ?Canim bu gun muayene oldum e 2 yi konusiyorduk ya kendi doktoruma ve tüp bebek merkezinde prof a sordum e2 93 yüksek değil sorun olmaz dediler bende çift rahim varmış oda hamile kalmama engel değilmiş normal yolla hamile kalabilirmişim adet lerim düzenli ama ovulasyon oluyormu takip yapılacak prolaktin falan bakacaklarmış yumurta takibi yapacaklar hamile kalmama engel bir durum görmediler şükür
Hayır canım eski tahlillerim vardı hsg hormon smear vs adet olmayı bekliyorum her ihtimale karsi yumurtlama olup olmadığına bakacakmış ovulasyonun oluyor bence dedi progesteron isteyecekmiş adet olunca haberleşelim ara beni dediSevindim canım. Belki çift rahim olmasından dolayı değer yüksek çıkıyordur. Çünkü çift yumurtlama oluyor mantıken. Takipte olman güzel. Kan verdin mi ?
Almasan şaşardım:) ne zaman yapacaksinerken gebelik testi aldım
Almasan şaşardım:) ne zaman yapacaksin
Dr ne baslatti canim?ignr mi coraspirin mi bebe aspirini mi?Bi arkadaşımin kanama pıhtılaşma sorunu vardi 2 bebek kaybetti 3. De doktor hamile kalmadan baslatti tedavi süresinde bebek istiyordu bilemiyorum canım
Sabah idrariyla yapsan daha iyi degilmi net olur böyle çıkar mi:)eve geçiyorum canım yapcam gidince biraz idrara sıkışayım da :)
Göbeğin den iğne yapıyordu canımDr ne baslatti canim?ignr mi coraspirin mi bebe aspirini mi?
Sabah idrariyla yapsan daha iyi degilmi net olur böyle çıkar mi:)
Anladım canım. Güzel ilgilenmiş doktor. Hsg çektirmişmiydin bilmiyordum.Hayır canım eski tahlillerim vardı hsg hormon smear vs adet olmayı bekliyorum her ihtimale karsi yumurtlama olup olmadığına bakacakmış ovulasyonun oluyor bence dedi progesteron isteyecekmiş adet olunca haberleşelim ara beni dedi
Canım bende çok korkuyorum bu bebisi kaybetmekten.dr yok ya burda.izne ćikmis.biseyler icin gec olur diye korkuyorum.Göbeğin den iğne yapıyordu canım
Ne zaman yapcan canım. Ne kadar var BAT'a ?şimdi karar verip aldım ya :) gerçi uyanalı çok olmadı :))
Bi sıkıntı mı var canımCanım bende çok korkuyorum bu bebisi kaybetmekten.dr yok ya burda.izne ćikmis.biseyler icin gec olur diye korkuyorum.
2 si karnında öldü canım kalp atışını duyduktan sonra kalpleri durdu patolojiye gönderdiler bebekleri kanama pıhtılaşma testi falan yapıldı sonra kanama pıhtılaşma bozukluğu cıktı 3. Kucağına aldı gebeligi boyunca igne yapildi tedaviyle bebek sahibi olmistu 3. Yu takipliydi yani hic adet olmuyordu 6 ayda bir ilaçla falan oluyordu oda pco ve çok kilosuda vardı 4. Çocuğuna hamile kaldığını bile anlayamadı adet olmadigindan gittiğinde cinsiyetini öğrendiler o derece o zaman kadar da hic iğne olamadı mesela ama o çocuğu da oldu 1. Yaşında şimdi nasip canım herşey birazda allahın takdiriGöbeğin den iğne yapıyordu canım
Olsun yarın sabah yap garanti olsun şüphe kalmaz içinde erken gebelik testiymiş para vermişsin boşa gitmesin :)şimdi karar verip aldım ya :) gerçi uyanalı çok olmadı :))
Var canim.önceki kaybimdan icin bi dr kan pihtilasması var büyük ihtimalle dedi.simdi tatildeyiz.burda dr yok.ilk bebegi gidene ikincisine kalir kalmaz kan sulandirici veriyorlarmis.ben 4+4üm.gidip başlayamiyorum.ya buna da dra gidemeden bisey olur diye korkuyorum.bian evvel başlanmasi lazim.bebegin dolasim sistemi 4.haftada olusmaya basliyor.kilcal damarlarda kan pıhtısı olur diye korkuyorum.ne bicim bi yer burasi ya.hastanede kadim dogum doktoru yok.korkumdan bebe aspirini ictim.Bi sıkıntı mı var canım
Olsun yarın sabah yap garanti olsun şüphe kalmaz içinde erken gebelik testiymiş para vermişsin boşa gitmesin :)
Evet canim ya.Rabbim benim bebegimi de korusun.benimde ilki gitti.simdi bunda da korkuyorum.2 si karnında öldü canım kalp atışını duyduktan sonra kalpleri durdu patolojiye gönderdiler bebekleri kanama pıhtılaşma testi falan yapıldı sonra kanama pıhtılaşma bozukluğu cıktı 3. Kucağına aldı gebeligi boyunca igne yapildi tedaviyle bebek sahibi olmistu 3. Yu takipliydi yani hic adet olmuyordu 6 ayda bir ilaçla falan oluyordu oda pco ve çok kilosuda vardı 4. Çocuğuna hamile kaldığını bile anlayamadı adet olmadigindan gittiğinde cinsiyetini öğrendiler o derece o zaman kadar da hic iğne olamadı mesela ama o çocuğu da oldu 1. Yaşında şimdi nasip canım herşey birazda allahın takdiri
Canim bende yalan soyledim yoksa bakmiyorlar bir suru doktor gezdim agustostan beri şuan gittiğim doktorda değil bütün testlerim için ordan oraya gittim smear için cinsel perhiz gerekiyor adet bitimi 3 gün sonra hiç ilişki yok öyle verdim sonraki gün hsg yi kendi isteğimle özel bi görüntüleme merkezinde çektirdim ultrasonda bana çift rahim demişlerdi o yüzden devlette 4 ay sonraya sıra verdiler hsg icin özelde çektirdim bende eşim içinde özel lab. Gidip kendi isteğimle spermiyogram verdirdim devlette urolojiden sıra aldım gönderdim onun o kadar zaten sorunu yokmus bu doktoruda arkadasim tavsiye etti çok memnunum bursadayim ben oda uludağ mezunu eli kolu uzun sonuclarimi goturdum kendide geldi beni tüp bebek merkezinde bu çift rahim isindede uzman bi prof a muayene ettirdi bir güzel parada aldırmadı bir süre kendisi takip edecek fikrini aldı profta sorin yok sen yüksek ihtimal hamile kalırsın dedi maddi yönünü düşüpte beni çok farklı yonlendirebilirdi aylardır araştırıyorum o yüzden güven verdi doktorumda söyleyince şaşırdım bende bu profa gitmek istiyordum çok yüksekti muayene ucreti kafamdan 1 yıl dolmadı bide buna gideyim olmadı prof a giderim dedim adam adını söyleyince gözlerimi bi açtım çok iyi oldu birlikte muayene etmeleri sanada hsg yı tavsiye ederim bir süre dene yinede tüpler açıkmı görmüş olursun hem cektirdikten 2 3 ay içinde hamile kalma sansin artıyor mus ufak yapisikliklar tikanikliklar hsg ile aciliyormus smear sonucun tam 1 hafta sonra cikmistiAnladım canım. Güzel ilgilenmiş doktor. Hsg çektirmişmiydin bilmiyordum.
Bende kaç sefer üzerine iyi bir doktora gittiğimi hissettim. Gerçi yalan söyledim 14 aylık evliyim dedim öyle geldi ağzıma
Progesteron tahlili verdim 3:30 da çıkacak sonuç.
Daha kapıdan girer girmez ultrasona geç dedi şaşırdım. Sonra smear testi aldı. Akıntın çok dedi bende dün ilişki oldu dedim. Yine de aldı smear testini cinsel perhiz gerekmiyor muydu yaa, sen nasıl yapmıştın smear testini hatırlıyor musun ? Bide sonuç 26 şubatta çıkacak çok geç değil mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?