Baska doktora git canim pihtilasma problemin varsa doktorunun izinde oldugunu soylersin mutlaka yardimci olurCanım bende çok korkuyorum bu bebisi kaybetmekten.dr yok ya burda.izne ćikmis.biseyler icin gec olur diye korkuyorum.
Nerdesin ki canım. Allah korusun sonradan pişman olmaktansa en yakındaki hastaneye gidin ya da özel hastane, sağlık ocağı da mı yok. Bebe aspirini içmekle iyi etmişsin ama doktor kontrolü olsa daha iyi olur. Bi de aklın onda olacak tatilden de bişey anlamayacaksın.Var canim.önceki kaybimdan icin bi dr kan pihtilasması var büyük ihtimalle dedi.simdi tatildeyiz.burda dr yok.ilk bebegi gidene ikincisine kalir kalmaz kan sulandirici veriyorlarmis.ben 4+4üm.gidip başlayamiyorum.ya buna da dra gidemeden bisey olur diye korkuyorum.bian evvel başlanmasi lazim.bebegin dolasim sistemi 4.haftada olusmaya basliyor.kilcal damarlarda kan pıhtısı olur diye korkuyorum.ne bicim bi yer burasi ya.hastanede kadim dogum doktoru yok.korkumdan bebe aspirini ictim.
Seni gorunce benimde yapasim geliyor evde 7 erken gebelik 1 de normal test var ama adet agrilarim basladi ziyan etmek istemiyorum :) tebrik ederim belorgin bir cozgi gordum sen bu isten anliyorsun helal olsun canim bence hamilesin :)))yaptım bile kuzumm :)
Canim benim doktorum oturduğum yerde.biz tatildeyiz.kaynanamlardayiz.burdaki doktor izne cikmış.başka da doktor yok.onin icin bu kadar kaygıliyım.Baska doktora git canim pihtilasma problemin varsa doktorunun izinde oldugunu soylersin mutlaka yardimci olur
Seni gorunce benimde yapasim geliyor evde 7 erken gebelik 1 de normal test var ama adet agrilarim basladi ziyan etmek istemiyorum :) tebrik ederim belorgin bir cozgi gordum sen bu isten anliyorsun helal olsun canim bence hamilesin :)))
Korkularını basima gelmesede tahmin edebiliyorum canim cok zordur eminimki sen ihmal etme devleti doktorunu bekleme senin yerinde olsam özel bi doktorda alırdım soluğu hamile bile kalamadım ordan oraya bir kalsam dakika beklemem risk alma canım git bi muayene ol senEvet canim ya.Rabbim benim bebegimi de korusun.benimde ilki gitti.simdi bunda da korkuyorum.
Çok şükür canım sıkıntı çıkmamasına çok sevindim. Profesör diyorsa kesin doğrudur ben baştan savma iş yapan Prof görmedim hiç iyice incelemiştir eminim.Canim bende yalan soyledim yoksa bakmiyorlar bir suru doktor gezdim agustostan beri şuan gittiğim doktorda değil bütün testlerim için ordan oraya gittim smear için cinsel perhiz gerekiyor adet bitimi 3 gün sonra hiç ilişki yok öyle verdim sonraki gün hsg yi kendi isteğimle özel bi görüntüleme merkezinde çektirdim ultrasonda bana çift rahim demişlerdi o yüzden devlette 4 ay sonraya sıra verdiler hsg icin özelde çektirdim bende eşim içinde özel lab. Gidip kendi isteğimle spermiyogram verdirdim devlette urolojiden sıra aldım gönderdim onun o kadar zaten sorunu yokmus bu doktoruda arkadasim tavsiye etti çok memnunum bursadayim ben oda uludağ mezunu eli kolu uzun sonuclarimi goturdum kendide geldi beni tüp bebek merkezinde bu çift rahim isindede uzman bi prof a muayene ettirdi bir güzel parada aldırmadı bir süre kendisi takip edecek fikrini aldı profta sorin yok sen yüksek ihtimal hamile kalırsın dedi maddi yönünü düşüpte beni çok farklı yonlendirebilirdi aylardır araştırıyorum o yüzden güven verdi doktorumda söyleyince şaşırdım bende bu profa gitmek istiyordum çok yüksekti muayene ucreti kafamdan 1 yıl dolmadı bide buna gideyim olmadı prof a giderim dedim adam adını söyleyince gözlerimi bi açtım çok iyi oldu birlikte muayene etmeleri sanada hsg yı tavsiye ederim bir süre dene yinede tüpler açıkmı görmüş olursun hem cektirdikten 2 3 ay içinde hamile kalma sansin artıyor mus ufak yapisikliklar tikanikliklar hsg ile aciliyormus smear sonucun tam 1 hafta sonra cikmisti
Kızlar kan pıhtılaşmasi bebege kaçinci haftada etki ediyor.benim hamileligim onaylandi ama nette biseyler okudum.hamile kalir kalmaz kan sulandirciya başlanmali diye.
Bugün sabah esimle hastaneye gidecektik.doktor izne çikmıs yerine başka bi doktor bakiyormus.o da bugün gelmemis.
Ya ben ne yapacam.bugün 4+4 üm.en erken pazartesi gidebilirim.o zamana da geç kalirim diye korkuyorum.
O kadar korkyum ki saat 10 gibi bebe aspirini içtim.
Benim kesem oluşmusmudur simdi?kese olusunca mi kan sulandirici veriyorlar yoksa iki katina cikinca mi?tam olarak ne zaman başlaniyor kan sulandırıci igne yada coraspirine?
Bi arkadaşımin kanama pıhtılaşma sorunu vardi 2 bebek kaybetti 3. De doktor hamile kalmadan baslatti tedavi süresinde bebek istiyordu bilemiyorum canım
Eczanede herşey öyle canım. Gebelik testi de pahalı. Orda kiradır çalışan ücretidir devlete ödenen vergi harcıdır artıp gidiyor. İnternetten alınca bunlar olmuyor o yüzden uygun oluyor. Ben baktım hiç birinin tarihi geçmemiş.
eve geçiyorum canım yapcam gidince biraz idrara sıkışayım da :)
Canim benim doktorum oturduğum yerde.biz tatildeyiz.kaynanamlardayiz.burdaki doktor izne cikmış.başka da doktor yok.onin icin bu kadar kaygıliyım.[/QUOT
Kötü olmuş canım benim ya birşey olmaz inşallah dedim ya Allahın takdiri birazda dua et madem bol bol bebe aşırını işini falan çok anlamıyorum yanlış yonlendirmeyeyim
Canim kaynanamgildeyiz.malatyads oturuyorlar.ben bitliste oturuyorum.doktorum bitliste özel hastanede.ama o kadar ilgisiz ki.bu sefer baska bi doktora gidecem eve gidince.Nerdesin ki canım. Allah korusun sonradan pişman olmaktansa en yakındaki hastaneye gidin ya da özel hastane, sağlık ocağı da mı yok. Bebe aspirini içmekle iyi etmişsin ama doktor kontrolü olsa daha iyi olur. Bi de aklın onda olacak tatilden de bişey anlamayacaksın.
aynenKızlar bana yardımcı olur musunuz ? 01 olan adetin 8. Günü yaptığım, 01.02 olan 10. Günü yaptığım ovulasyon testi. Sizcede 8. Gün yaptığım daha koyu değil mi ? Birde onu yarım saat tuttuğum idrarla yapmıştım bunda 4 saat tuttum.
Canim ben buna hamile kalmadan aspirin kullanmadim.simdi 4+4 üm.sence geç kalmis mi oluyorum?Ben oğlumda yani ilk hamileliğimde gebelikten 2 ay önce bebe aspirini ve folik asit başlamıştım. Aspirine Doğumdan 1 ay öncesine kadar devam ettim.
İkincide bebe aspirini içmemiştim sorunlu gebelik oldu ve kürtajla sonuçlandı.
Şimdi yine başladım aspirine.
Aspirin gebelikte de çok iyi oluyor tansiyonu filan dengeliyor.
Aynen vergi yükleri çok fazla haklısın. Biraz da kendi paylarını artırmak in kar marjını yüksek tutuyorlar.
Yalnız ben çok mera ettim inşallah ikinci çizgi kopkoyu çıkar:))
Yalnız hamilesin hihooyyyttt hayırlı olsunyaptım bile kuzumm :)
Ben oğlumda yani ilk hamileliğimde gebelikten 2 ay önce bebe aspirini ve folik asit başlamıştım. Aspirine Doğumdan 1 ay öncesine kadar devam ettim.
İkincide bebe aspirini içmemiştim sorunlu gebelik oldu ve kürtajla sonuçlandı.
Şimdi yine başladım aspirine.
Aspirin gebelikte de çok iyi oluyor tansiyonu filan dengeliyor.
Aynen vergi yükleri çok fazla haklısın. Biraz da kendi paylarını artırmak in kar marjını yüksek tutuyorlar.
Yalnız ben çok mera ettim inşallah ikinci çizgi kopkoyu çıkar:))
8 daha koyu ama yumurtlama olmuş gibi durmuyor. İdrar tutmaktan çok az sıvı almak önemli. Yani sabahtan beri 2 bardak su iç mesela ama son yarım saat idrarını tut güvenilir olur sonuç. Ama mesela sabahtan beri 1-2 litre su iç 5-6 saat idrarını da tutsan güvenilir olmaz. Süreye takılma aldığın sıvı miktarına dikkat et. Ateş takibi yapıyor muydun ordan da anlayabilirsin.Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? 01 olan adetin 8. Günü yaptığım, 01.02 olan 10. Günü yaptığım ovulasyon testi. Sizcede 8. Gün yaptığım daha koyu değil mi ? Birde onu yarım saat tuttuğum idrarla yapmıştım bunda 4 saat tuttum.
Yalnız hamilesin hihooyyyttt hayırlı olsun
Yok hemen bi bebek aspirini alıp içebilirsin bence. Günde bir tane içersin doktorunu arama şansın YÖK mü acaba? Bir de neredesiniz çok merak ettim doktor filan olmaması garipCanim ben buna hamile kalmadan aspirin kullanmadim.simdi 4+4 üm.sence geç kalmis mi oluyorum?
Bişeyler var sanki canım. Yanlış görmüyorum dimi.canım adete bir hafta var böyle çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?