Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerdesin ki canım. Allah korusun sonradan pişman olmaktansa en yakındaki hastaneye gidin ya da özel hastane, sağlık ocağı da mı yok. Bebe aspirini içmekle iyi etmişsin ama doktor kontrolü olsa daha iyi olur. Bi de aklın onda olacak tatilden de bişey anlamayacaksın.
 
yaptım bile kuzumm :)
Seni gorunce benimde yapasim geliyor evde 7 erken gebelik 1 de normal test var ama adet agrilarim basladi ziyan etmek istemiyorum :) tebrik ederim belorgin bir cozgi gordum sen bu isten anliyorsun helal olsun canim bence hamilesin :)))
 
Seni gorunce benimde yapasim geliyor evde 7 erken gebelik 1 de normal test var ama adet agrilarim basladi ziyan etmek istemiyorum :) tebrik ederim belorgin bir cozgi gordum sen bu isten anliyorsun helal olsun canim bence hamilesin :)))

canım benim çok sağol
Allaha şükür hiç yanılmadım ama düşük oldugu için önlem almam lazım tabi
kuzum sen erken gebelik yapsana bata kaç var?
 
Evet canim ya.Rabbim benim bebegimi de korusun.benimde ilki gitti.simdi bunda da korkuyorum.
Korkularını basima gelmesede tahmin edebiliyorum canim cok zordur eminimki sen ihmal etme devleti doktorunu bekleme senin yerinde olsam özel bi doktorda alırdım soluğu hamile bile kalamadım ordan oraya bir kalsam dakika beklemem risk alma canım git bi muayene ol sen
 
Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? 01 olan adetin 8. Günü yaptığım, 01.02 olan 10. Günü yaptığım ovulasyon testi. Sizcede 8. Gün yaptığım daha koyu değil mi ? Birde onu yarım saat tuttuğum idrarla yapmıştım bunda 4 saat tuttum.
 

Eklentiler

  • 5FD7B49A-F9CA-4E02-86F2-295A938ABD67.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 55D6E50B-B22F-4EE3-878F-5D74E962835A.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 60
Çok şükür canım sıkıntı çıkmamasına çok sevindim. Profesör diyorsa kesin doğrudur ben baştan savma iş yapan Prof görmedim hiç iyice incelemiştir eminim.
Ben dün ilişki oldu sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi. Bi ay bekliycem bi de yaa. Hsg'yi bende düşünüyorum canım özelde çektiririm bende o zaman fiyatı ne kadar bile ağrılı mı ? Nasıl yapılıyor ne yapıyorlar daha doğrusu.
 

Ben oğlumda yani ilk hamileliğimde gebelikten 2 ay önce bebe aspirini ve folik asit başlamıştım. Aspirine Doğumdan 1 ay öncesine kadar devam ettim.

İkincide bebe aspirini içmemiştim sorunlu gebelik oldu ve kürtajla sonuçlandı.

Şimdi yine başladım aspirine.

Bi arkadaşımin kanama pıhtılaşma sorunu vardi 2 bebek kaybetti 3. De doktor hamile kalmadan baslatti tedavi süresinde bebek istiyordu bilemiyorum canım

Aspirin gebelikte de çok iyi oluyor tansiyonu filan dengeliyor.


Aynen vergi yükleri çok fazla haklısın. Biraz da kendi paylarını artırmak in kar marjını yüksek tutuyorlar.

eve geçiyorum canım yapcam gidince biraz idrara sıkışayım da :)

Yalnız ben çok mera ettim inşallah ikinci çizgi kopkoyu çıkar:))
 
 
Canim kaynanamgildeyiz.malatyads oturuyorlar.ben bitliste oturuyorum.doktorum bitliste özel hastanede.ama o kadar ilgisiz ki.bu sefer baska bi doktora gidecem eve gidince.
Zaten bu tatilden bisey anlamadim.ne bicim hastane ne bicim doktor bunlar.hcgyi 3 gün sonra ögrendim düsün.
 
aynen
 
Canim ben buna hamile kalmadan aspirin kullanmadim.simdi 4+4 üm.sence geç kalmis mi oluyorum?
 


canım adete bir hafta var böyle çıktı :)
 

Eklentiler

  • CA8D538A-3067-416E-BCD8-DA209FC45FDC.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50
8 daha koyu ama yumurtlama olmuş gibi durmuyor. İdrar tutmaktan çok az sıvı almak önemli. Yani sabahtan beri 2 bardak su iç mesela ama son yarım saat idrarını tut güvenilir olur sonuç. Ama mesela sabahtan beri 1-2 litre su iç 5-6 saat idrarını da tutsan güvenilir olmaz. Süreye takılma aldığın sıvı miktarına dikkat et. Ateş takibi yapıyor muydun ordan da anlayabilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…