Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hemen bi bebek aspirini alıp içebilirsin bence. Günde bir tane içersin doktorunu arama şansın YÖK mü acaba? Bir de neredesiniz çok merak ettim doktor filan olmaması garip
Sabah bebe aspirini ictim canim.doktorum telefona bile cikmiyor.
Ben malatyanin bi ilcesindeyim.devlet hastanesindeki doktor izne cikmis.yerine bi doktor getirmisler gecici.o da bugün yok.pazartesi gekecekmis.bende zatn pazar günü 7 saatlik yolla evime gidecem.pazartesi doktora gidecem.ins o zamana kadar bisey olmaz

Ayiyyiyyyy nasıl sevindim anlatamam. Bana da bir dua et de çok uğraşmadan hamilr kalayım:))))

Malatya merkezde kadın doğumcu nasıl YÖK ya ilçede misiniz

etmemmi canım bütün kalbimle diliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah

Kan pıhtılaşman varsa iki saatte bir durup mutlaka hava alıp yürümelisin. Bebe aspirininin gerçekten hiç bir zararı olmaz. Ama acaba doktor sana coraspirin mi vericek. Coraspirine geçirir belki

yok kuzum bu defa hemen çıktı dur bak çekeyim bidaha
Ayy çok güzel kuzum. Çok sevindim. Umarım herşey iyi olur senin için. Rabbim yüzünü güldürsün hep inşallah.
Neden test sevdiğini anladım şimdi çoğunda pozitif görüyorsun :) inşallah bhcg de güzel çıkar da sorunsuz devam eder gebeliğin

Allah razı olsun canım inşallahh bu defa bebeğim benimle kalır
ama hissediyorum bu defa olcak inşallah :)

Kan pıhtılaşman varsa iki saatte bir durup mutlaka hava alıp yürümelisin. Bebe aspirininin gerçekten hiç bir zararı olmaz. Ama acaba doktor sana coraspirin mi vericek. Coraspirine geçirir belki
Canim zaten aspirini ictim.herifi aldim yurüyüse gittim.
Sence kan pıhtılaşması 4.haftada bebege zarar verir mi?

Sağlık ocağı varsa ona git canım illa ki olur köylerde bile oluyor. Kadın doğumcu gibi olmaz ama en azından müdahale eder ilaç verir tavsiye verir.

Mutlu ayrıldım çok şükür canım adam dakikalarca doktorumla baktı inceledi açıkladı ihtimalleri tedavileri sıraladı ağzımı açıp tek soru sormadan herşeyi öğrendim çok memnun ayrıldım sağolsun smear sonucu için çok geç e sıra vermiş ama o çok etken değil bence hic bi doktor o kadar önemsemedi smear i mi benim enf falan yoktu al bunu gösterme bi daha dediler :) hsg için adetliyken ilk günü gittim onlar sana gün veriyorlar adet bitimi olması gerekiyor süresi var adet olmadan gitme günün gecikirse tekrar randevu ayarlamak zorunda kalırsın adet sonrası cinsel ilişki yasak ac gidiyorsun herhangi bi ilaç almıyorsun rahme spekulum diye bi alet var ya onu takip opak madde veriyor ve rontgen çekiyor 5 dk bile sürmüyor biraz agrili bir islem ama anestezi almaya gerek yok cabuk olup bitiyor çekimden yarim saat önce sorup bi ağrı kesici alabilirsin daha rahat olursun 1 saate sonucu aldık yalnız gitme çekim için yanına pet al çamaşırına tak 2 gün boyunca az kanlı verilen sıvı geliyor biraz ağrın oluyor istirahat edebileceğin bi döneme getirmeye çalış adet ağrısı gibi ağrın oluyor 2 günün sonunda ağrın geçiyor ilişki ye ondan sonra devam edebilirsin 500 tl idi canım

Oyledir canım sormadim hic doktora hamile kalabilseydim belki sorardım:)

Ooo çokmuş yaa. Biraz araştırayım da daha uygun bir yer bulursam gideyim adet olursam. Ben dayanırım yaa. Dayanıklıyım. Bi de bişey sorcam ben ultrasona girdim ya bugün, döllenme falan olsaydı görürdü dimi doktor. Rahim temiz dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…